Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Nemtom' mi a baj nálad, nekem XP2000+, 512ddr, 9600xt-n teljesen jól fut.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Jaja, ez eléggé gáz, meg sok más gáz dolog van a játékban, vagyis soxor bugosabban, kevésbé tesztelten (SP-ben pályatervezés, AI, multiban kiegyensúlyozottság) adták ki, mint a sima CoDot. Vagyis szvsz itt még nagyobb szükség lesz a patchekre, amikkel ha nem iparkodnak a visszajelzések alapján, akkor sztem az UO multi nem lesz hódító...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Factor_007
Intel Celeron 2,4Ghz, RADEON 9600XT 128Mb, 512Mb memo, ASUSP4P900S alaplap

Hentes Bill
tiszta vicc

Boldog Karácsonyt!

Factor_007
pont mint a BF-ben

DJ Skyline
az igen...

DJ Skyline
milyen masina alatt tolod?(magyarul milyen a géped?😊

Hentes Bill
pedig de... kb mintha egy falnak ütköznél 😛PP

Boldog Karácsonyt!

DJ Skyline
ne már...baze...

Hentes Bill
legviccesebb, hogy egy bokron nem képes átmenni

Boldog Karácsonyt!

Factor_007
Hát basszus ez a játék kb úgy megy mint a Doom3. 😞(( 20fpsel nyomulok de nem ritkán lemegy 10i is. Így lesz szép végigvinni

panther112
1628as hiba, ezt írja ki😞

panther112
Fennt van az alap game +patchek akarom felinstallálni, de elakad, még kódot se kér, addig se jut el😞((((((((

ranGer2
where?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

panther112
Töltött le vlki az Apocalypse-site warezrQl Call of Duty United Offensive kiegészítQt, mert én igen, és nem mqködik?

Yossarian
uo-nak még csak egy topikja van, "jármûvek" címmel...

Nieleen

Yossarian
háde vágy vák vágyok, vágy vák vágyok tezsvír, de uo-s szerver indításáról nem tálálok semmit a cod.hu-n...

Nieleen

Yossarian
bazz, a tank lepattan egy olyan gyenge léckerítésrõl, amit babettával bárki símán letarol 😊
A lexebb, hogy szikrázik is a kerítés 😊

Nieleen

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ranGer2
el kéne zárni a benzincsapot.. nézzé körül villog ott valami sz@r na az az... 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

A repülön vagyok de megsérül a jobb szárnya a bombázónak.aztán egyszercsak vége itt mit kell csinálni?

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Dietrich
Tök jó én már a második pályán nem tudok átjutni. Jó szar ez a single mód. 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
klikk a felsõ bannerra majd a fórumban keresgélsz ott levan írva.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
mellette robbant egy gránát...súlytólégnyomást kapott.

Yossarian
Egy OBI-s nem tudná elmogyorózni, hogy hogy kell szervert indítani? léééécccci! 😊

Nieleen

Yossarian
"És életem virágszálacskáján bimbózó tetû pillangóm" mekkora képzavar már ez 😊 lol 😊

Nieleen

bazza
MOst voltam egy német szerveren...Hát...Olyan köcsögök hogy nemigaz! Azt lehet látni, hogy egymást öltöklik az emberek. De nem az ellenséget, áááá, orsz öl oroszt! Azért kell imátkozni, nehogy egy komcsi jól segbe ne lõjön!pl. a Kursk-i pályán CTF volt, bemásztam a 88-asba, kiszettem 5 tankot, erre egyszercsak meghalok.Megnéztem a killcam-et, és lám, egy orosz elvtárs éppen jól pofán csapott.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Yossarian
a compasson nincs jel?

Nieleen

Dietrich
én meg szedek le nem akarom leállítani.

Van már egy olyan ötlet, hogy a 200 Ft-os sems ne 2 vagy 6 napot jelentsen hanem 20 gigát pl. Nem atw szerver!

Factor_007
örök hálám

Malakai
Ha pedig az nincs meg:
74B3-JN4N-4WT4-WRHN-64BF

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dietrich
nagyon rég láttam szinte alig emlékszek rá. Ma nem multizok 😊

KM
Az installhoz az UO-es key kell, ami benne van az info fájlban...

Malakai
Most írták CoD.hu-n ezt a Norvég szervert, ottaniak szerint ez jó: 80.203.235.185:28960
Csak még kevesen vannak rajta.
Én késõbb megyek (DVD írás után)... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ranGer2
innen

KM
Jaja! Épp mondani akartam!

Factor_007
Pls Help!!!
Amit itt leírtatok cdkeyek egyike sem mûködik. Nem a multinál okoz problémát hanem az installnál. Mondjátok el honnan szereztétek a keyeket!
Köszi4

dr Kotász
Na, végignyomtam a single-t. Király volt!
rezsofiz
pedig szebb lett mint az alap cod-é.

sazl : c

Buci
ez a COD: UO-hoz serial??

carpe diem

DJ Skyline
hát a szimpla Call of Duty-os OBI szerverre is képtelenség néha feljutni...most is tele van ha az ASE-ban nyomok egy F5-t...

I.C.ram
Már két napja próbálok bejutni, de soha sem sikerült...
DJ Skyline
az még egy kis idõ sajnos...

Dietrich
Látja már.
Add meg neki a beállításokban az coduompexe-t. Akkor legalább a szervereket látja.

Dietrich
Thx.

Tegnap többször volt restart és utána alig tudtam bemenni.
Ma megse próbálom...tegnap déltõl majd éjfélig toltam az OBI-n 😊

Malakai
Persze az is jó lesz, ha az ASE-be bekerülaz UO...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Jöhetnének az UO szerverek, mert az OBI folyamatosan tele van (hajnal 2-kor se tudott volna senki bejönni tegnap 😛)...

Arnhem
Berlin
Cassino
Foy
Italy
Kharkov
Kursk
Ponyri
Rhinevalley
Sicily
UO-Stanjel

Asszem ennyi, de nem tuti...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Igen, sikerült, de nem volt ott nálam semmi. :/
Mind1, azért köszi, visszatöltöttem pálya elejétõl eljutottam odáig és most ott volt. Szóval érdekes, mind1.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dietrich
Ígéret van aztán, hogy mikor lesz...

Dietrich
Mik az új multi map-ok nevei? Nem találom a cod.hu-n.