Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
A single játékban kellene egy kis segitség: a játék egy olyan részén miután megkellett tisztitani egy utkeresztezõdést utána jön egy konvoj de a feladat ezután hogy pusztitsam el a tankot de NINCS páncéltörõ! Ezt ti hogy oldottátok meg?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hentes Bill
az nekem is bejött, más szerveren nem is nyomtam, csak azon 😊

Boldog Karácsonyt!

Yossarian
Elõnye az UO-nak, hogy minden gond nélkül beférek a mohi HQ szerverre 😊

Nieleen

Yossarian
ez az "itt jöttél ki" nagyon ott van 😄DD

Nieleen

Yossarian
lehet ám, hogy nem lesz sok jó UO public, mert tudtommal egy sok slotos szerver bérleti díja nem kétpéz...

Nieleen

Yossarian
Én is fan vagyok... Az asszony szerint még idióta is, úgyhogy maradok! 😊))

Nieleen

ricsi1
tudom,nem mondok,újat,de elkelne már még 1 UO szerver,megbabráltam,h ASE - bõl fel tudajk menni de így se akar kilépni senki xD

Az eredeti játékra felinstallálom a kiegészítõt fel is installálja,de nem jelenik meg az eredeti játék könyvtárjába.Mi lehet az oka?Ha valaki tudja kérem segítsen.

DJ Skyline
nem ez egy über bug,lagg volt!😄

Dietrich
😄DD

bazz ezek japán szamuráj módok?😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Falconer
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 😄DDDDD

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

DJ Skyline
nekem online leginkább a Sztálingrád tetszett...

DJ Skyline
amikor megláttam nem tudtam él-e még vagy már halott...kiderült hogy meghalt már!😄DD

Falconer
Hát is végigvittem az öszzes eddig megjelent MOHAA játékot, de online nem jött be mert szarul van megírva, és mindenhol laggzik

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

rezsofiz
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

sazl : c

DJ Skyline
én meg amióta kijött a CoD...de multiról igaán 3-4 hónapja álmodok...CoD elõtt nagy MOHAA fan voltam...most is jó játéknak tartom...

ricsi1
hát FAN vagy?én is asszem már 1 hete CODot álmodok😄

Malakai
Én továbbra is jáccok sima CoDot is, de érdekel az UO is. 😊
Jah és végülis azthiszem mondhatom magam CoD fannak, attól függetlenül, hogy a kolesz miatt csak 7végente tudok játszani és ez miatt most nem klánozok (korábban is csak a cK-ban voltam, rövid életû klán).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hentes Bill
loool 😊

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
😄DDD

Boldog Karácsonyt!

cement
STRUCC!!

respect to the man in the ice cream van

Dietrich
ebben a jenki seregben mennyi kemper fasz volt.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

DJ Skyline
és itt jöttél ki!😄D

tep
Ezen lehet röhögni 😊

\"SLICE of LIFE\"

[ nem röhög ]

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Dietrich
Na akkor a film.

DJ Skyline
lehet röhögtök majd vagy akármi,de -<ATi>- ba vagyok...

melyik klán tagja vagy?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

DJ Skyline
dettó...én klánozom szal én teljes fan vagyok...már alig várom hogy gépemen legyen az UO...😄D

Dietrich
Azért látom a pár nap alatt hirtelen lett jó pár cod és cod+uo fan..majd valszeg ezzel a lendülettel el is tûnik és maradnak az olyan "idióta" cod fanok mint én. 😊

Dietrich
Na szóval 😊
Olvassatok ott továbbra is mi kell hozzá. Elsõként 1.4-l kezdjétek és mire az megy meglesz minden cucc az 1.41-hez (ez volna az UO)
Vagy kérdezd meg valamelyik obis-t 😊

Factor_007
sorry

Dietrich
Látom csak a duma megy az olvasás nem. 😊
Már belinkeltem ezt:
Remageni híd

hát most néztem meg a xoshida által készített fragjump moviet és :

Malakai
Minimális, de ha on-ra teszed a blood-ot (options), akkor jó nagy vér fröccsen ki.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Factor_007
én egyszerûen megoldom: Végigviszem, és letörlöm, és maradok a sima codnál. Ha ilyennel akarok játszani, akkor inkább BF.

Malakai
A remageni híd

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
Lehet hogy sima vagy UO szerver egyre megy, én nem értek hozzá 😊 ÉS ezexerint az a haver sem, aki servert szeretne indítani 😊)) Mintha olyasmit mondott volna, hogy kell valami 1.41-es prájvit szerver peccs is hozzá, azt meg nem talál sehol...

Nieleen

DJ Skyline
ja mod lesz....tényleg van vér?mármint a földön vagy falon? vagy itt is lelövöm és semmi tócsa,vagy vér folt...

Malakai
Sztem itt nem csak 1.4 lesz, el tudnék képzelni többet is. 😛
Csak a fejlesztõk lehet nem lesznek hajlandóak sokat kiadni, akkor meg jön a modolás. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Factor_007
milyen film?

Dietrich
Na lassan kezd a film az M1-n.

Dietrich
hé én fákat is kitudtam dönteni! 😊

lesz majd megint vagy 8 db patch a hibajavaításokra 😊

Factor_007
ott nekem is annyi kb

Factor_007
mi ja nem izé megzavarodtam

DJ Skyline
a szimpla Cod Multiban nekem 60 fps...single player most nem megy...UO meg nincs még meg!😄
tudom hogy az UO-ról beszélsz...

Factor_007
akarom mondani sima codban 😊

Factor_007
mármint CoD:UO-ban ugye?

Dietrich
??sima szerver indítás ott van. Az tök mindegy hogy UO vagy COD..

DJ Skyline
hmmm nekem:
Pentium 2,4GHz,Geforce 4 Ti 4200 8x,512 Mb,Gigabyte 865G alaplap...és multiban a CoD full felbontással 60 fps...