Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Panzer IV (szürke, lemezek két oldalt, és forgatható torony)
Elefant (barnás terepszin, fix torony, brutál tûzerõ, erõs páncél.)

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A fix csövû tankoknál (mozgó löveg?) elég egyszerû: jobb klikk, ezután csak elõre hátra kell nyomulni a billentyûzeten, az egérrel pedig lehet kormányozni (csak jobb klikk után mûködik, azaz amikor csak a csõ látszik, egyébként csak a kamera forogna körbe).
Normál tankoknál: a space billentyû lenyomására a tank alja oda fordul, ahova a torony mutat ("egyenesbe áll"), ebbõl következik, hogy a space-t nyomva tartva folyamatosan arra fordul az alsó rész is, amerre a tornyot fordítjuk (azaz nem kell külön balfaszkodni a torony irányításával az egérrel, és a tank irányításával a billentyûzeten), ergo az egérrel lehet kormányozni hasonló módon, mint gyalogos üzemmódban. Normál tankoknál mind távoli, mind közeli (amikor csak a csövet látni) módban mûködik a dolog.
Remélem tudtam ujdonságot mondani 😊
217.27.212.96:28962
eleinte elég nehéz volt irányítani a tankokat, de aztán belejön az ember.
a fixelt csövû tankok milyen típusok ? mindkét oldalt.
Az is megeshet hogy mondjuk a hálókártyád baszakszik..vagy a vezetékkel van gond. 1000 más oka is lehet.
Ha csak netezel és 100%-ot mutat tartósan akkor no para vagy vírus vagy trójai. 😊
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
még januárig kihúzom ezzel a fos nettel aztán 768 😊
vagy hol lehet megnézni,mert az én gépem is baszkurálódik mostanában!
ilyen akkor szokott lenni ha trójit kap az ember.
netezés közben nyomd meg a ctrl+alt+del kombinációt és nézd meg mit mutat proci használatra.
csak a böngészõd menjen semmi más ilyenkor.
ha vkinek volt ilyen gondja akkor mondja már meg hogy csinálta meg.

Bocs én voltam elsdõ valami 78-as fraggel de a csapat vesztet. Pedig kértem tûzérségi támogatást is az egyik jenki hk ellen és a bunkerjük ellen is csak már késõn. 😊
Egyébként nekem is a Cassino a kedvencem, mert oda nem kell 40 játékos...
DB
A ti kung-futok nem erős!
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Ami nagyon bejött, az a Cassino nevû pálya. 2 tank van rajta összesen meg kis szûk utcák, nagyon hangulatos medditerán épületekkel, amiknek az ablakából szinte az egész pályát belátni (MG-vel jól lehet kaszálni végig).
United Offensive-et csak én nyomom singliben, hogy se szó nincs itt róla, se topicja nincs? 😊
Kár, mert k********* jó 😊)
DB
A ti kung-futok nem erős!
mégpedig Kurksznál el kellett mennem páncélökölért.megtaláltam(fel is veszem a traktorgyárban) de ott akármit mit csinálok nyakamba szakad egy tank és egy vagon német ennek következtében ritka gyorsan elhalálozok....itt mit kelll csinálni hogy ne következzen be?
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!