Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Ez az Elefant:

Ez meg a Panzer IV:
I.C.ram
Két tankjuk van a németeknek a játékban:

Panzer IV (szürke, lemezek két oldalt, és forgatható torony)
Elefant (barnás terepszin, fix torony, brutál tûzerõ, erõs páncél.)
Huh...,mondtam már hogy a HQ+uj fegyverek+uj mapok+tankok igy együtt ki...ot jó?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hellhammer
Az nem tigris, aminek olyan átlapoltan vannak a futómûben a kerekek? Azt hittem az az. Vagy az Panzer IV?

I.C.ram
sturmgeschutz sincs a játékban. Tigris alapra épített õnjáró löveg van (Elefant), és Panzer IV aknavetõ elleni oldalsó lemezborítással.
I.C.ram
Nincs is tigris a játékban 😄 De egyénként tényleg jó 😊 Sok majom meg bemegy a tankkal a tömegbe, és ket másodpercig sem él.
Dietrich
http://www.achtungpanzer.com/panzer.htm

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

grebber
Az United Offensive-hez kell crackfix vagy jó ami a cd-n van???

Next PC upgrade: 2022

dr Kotász
Szerintem nincs Tigris a játékban.
Dietrich
a sturm-nak nincs párja 😊 csak kár hogy baszott lassú. Hja kérem a tonnáknak ára volt viszont 1 lövéssel végzett a ruszki tankokkal.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hellhammer
Jaja. Tank rox 😊 Nekem kedvencem az rosz önjáró löveg. Iszonyat brutális, a tigriseket is kiszedi egyetlen lövéssel. Kurszkon legjobb az amikor hallod, hogy jön az opfor tank és beállsz az úton a domb teteje alatt és vársz rá. Felbukkan a kanyarban, tûz, over 😊

Hellhammer
A tank könnyû irányítására most jöttem rá (lehet, hogy nem mondok újdonságot).

A fix csövû tankoknál (mozgó löveg?) elég egyszerû: jobb klikk, ezután csak elõre hátra kell nyomulni a billentyûzeten, az egérrel pedig lehet kormányozni (csak jobb klikk után mûködik, azaz amikor csak a csõ látszik, egyébként csak a kamera forogna körbe).

Normál tankoknál: a space billentyû lenyomására a tank alja oda fordul, ahova a torony mutat ("egyenesbe áll"), ebbõl következik, hogy a space-t nyomva tartva folyamatosan arra fordul az alsó rész is, amerre a tornyot fordítjuk (azaz nem kell külön balfaszkodni a torony irányításával az egérrel, és a tank irányításával a billentyûzeten), ergo az egérrel lehet kormányozni hasonló módon, mint gyalogos üzemmódban. Normál tankoknál mind távoli, mind közeli (amikor csak a csövet látni) módban mûködik a dolog.

Remélem tudtam ujdonságot mondani 😊

Ez volt már?/ha igen sorry/ Hq megy rajta most.

217.27.212.96:28962

I.C.ram
Nagyon jó kis játék ez! Gyalogosként nem vagyok túl hatásos, de ha egyszer tankbaszállok majdnem mindig elsõ leszek a szerveren. 😊 Imádok taktikázni a tankokkal. 😊 Kedvenceim az önjáró lövegek. Igaz lassúak, és gyalogság ellen nem sok esélye van, de baromi jókat lehet vele kaszálni, ha ügyes a vezetõ.
Hellhammer
Azért másztam oda, mert utálom a Foy-t HQ-ban (csak base assaultban vagy miben jó) 😊 Egyébként a toronyból 2-szer is simán rá lehetett látni a rádióra, szal védtem én azt, csak messzirõl 😛

Serpa
tankot lehet hevíteni lángszóróval ?

eleinte elég nehéz volt irányítani a tankokat, de aztán belejön az ember.

a fixelt csövû tankok milyen típusok ? mindkét oldalt.

Dietrich
nyugodt lehetsz "hogy a szar 386-al" is simán lehet multizni. A magas ping 768-nál is lehet.
Az is megeshet hogy mondjuk a hálókártyád baszakszik..vagy a vezetékkel van gond. 1000 más oka is lehet.

Dietrich
írtam mit csinálj. Elõugrik a windows feladatkezelõ és ott lesz rajta középen, alul a cpu használat %-ban.
Ha csak netezel és 100%-ot mutat tartósan akkor no para vagy vírus vagy trójai. 😊

Hátha csak az explorer megy és 100% a cpu használat,az nagyon nem jó...

bodesz
úranyomtam a gépem 1000 szer de még mindig rossz még a memória állítgatása után is 😞

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

DJ Skyline
nekem Norton Ghost 2003 van...ha van valami akkor le ghostolom és kész...felér egy formattal szinte...

bodesz
most nézem ezt a matáv adsl mérõ cuccot és cod elött jó de utána összevissza ugrál ahogy kedve tartja 😞
még januárig kihúzom ezzel a fos nettel aztán 768 😊

bodesz
most állítottam vmi virtuális memóriát ujraindítom a gépet hátha jobb lett amúgy nortonom van szval troja nemhinném hogy bejött volna a gépemre mert még kémpogram se került be csak 1 1 hónap alatt 😊

DJ Skyline
ha az én CPU használatom 100% az jó?😄
vagy hol lehet megnézni,mert az én gépem is baszkurálódik mostanában!

Dietrich
nekem is datanet van igaz 512-es de nincs gond vele.

ilyen akkor szokott lenni ha trójit kap az ember.
netezés közben nyomd meg a ctrl+alt+del kombinációt és nézd meg mit mutat proci használatra.
csak a böngészõd menjen semmi más ilyenkor.

bodesz
belsõ is kivan kaccsolva

bodesz
ad-aware levan futtatva meg minden de még mindig rossz.még tûzfal is kivan kaccsolva mondjuk a belsõ lehet nincs de még az is kivolt és úgyse 😞

bodesz
Hi emberek.lenne 1 kérdésem hogy hogy lehetne kikuszöbölni a hibákat a gépemen:amikor codozok uo vagy sima(neten) akkor néha 999 re megy a pingem és beállok lehet hogy 2 mp re delehet hogy 1 perce és régebben még jó volt de nemtom miért lett rossz.ujraraktam már a gépemet de semmit se változott 😞 mindent kipróbáltam szinte de sztem nettel lessz a gond(GTS datanet adsl 384 esem van) de asszontak azzal semmi gáz nincs 😞
ha vkinek volt ilyen gondja akkor mondja már meg hogy csinálta meg.

bodesz
74B3-JN4N-4WT4-WRHN-64BF

HÉÉÉÉ emberek.Van valami key generator a CODUO-hoz.Már csak a multi miatt kérdezem.

Dietrich
ugyanezen játszott mint amivel ideír.

Dietrich
Egyébként nem a frag számít hanem hogy az uccsó csepp vérünkig vagy töltényig védjük azt a szar sokolt. 😊

Dietrich
😊)

Bocs én voltam elsdõ valami 78-as fraggel de a csapat vesztet. Pedig kértem tûzérségi támogatást is az egyik jenki hk ellen és a bunkerjük ellen is csak már késõn. 😊

Dietrich
Foy pályán felmentél a templom toronyba és onnan kempeltél a mesterlõvész puskáddal. A cél a rádió megszerzése ill megtartása volt..na te pontosan azt csináltad amit nem kellett volna hiába mondtam hogy másszál már le onnan. :p

dr Kotász
+Arnhem is üt...
dr Kotász
Milyen néven játszol?

Egyébként nekem is a Cassino a kedvencem, mert oda nem kell 40 játékos...
DonnieBrasco
😊 Nincs kérdés, csak tegnap kezdtem vele játszani, az amcsi részt 2 óra alatt lenyomtam (2. fokozaton), szerintem nem lesz késõbb se gond. Kár, hogy az alapjátékhoz hasonlóan baromi rövid, mert egyébként iszonyú jó. Az elsõ rész sem húzta 7-8 óránál tovább anno 😞((

DB

A ti kung-futok nem erős!

Husimoto
Köszönöm a gyors segítséget !

vagy amire beállitod a say-t és a say team-et

T mindenkinek,Y csak csapatnak

Husimoto
Sziasztok ! Segitsetek a UO-ban hogyan lehet a többiekkel beszélgetni, mert mikor 0-val lehozom a konzolt és beirok valamit, mint az alap COD-ban, azt irhója ki, hogy ismeretlen parancs !

Pano
Én is befejezném, ha bírnám rammal 😄. Egy-két hét múlva úgyis bõvítek (ha minden jól sül el), szal' akkor majd végigtolom egyhuzamban 😊.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Hellhammer
Tegnap este átnéztem a fórumot és nosza én is beírtam a nevemhez as tagot, ezután felmentem egy szerverre HQ-zni (de szép magyar kifejezés volt), és ott volt Dietrich is 😊 Nem mondom, hogy húú de nagyon kommunikáltunk, de tényleg sikerült valahogy mindig 2-3-4 fõs csapatokban mozognunk, ami jó volt. Persze megint sikerült sokszor eljátszanom a minden spawn után 10 mp-el meghalok és figyelek bután fél percig dolgot, de nem zavart mert nézelõdés közben legalább ismerkedtem az új pályákkal.
Ami nagyon bejött, az a Cassino nevû pálya. 2 tank van rajta összesen meg kis szûk utcák, nagyon hangulatos medditerán épületekkel, amiknek az ablakából szinte az egész pályát belátni (MG-vel jól lehet kaszálni végig).

dr Kotász
Mi is, csak már befejeztük. Elég rövid a campaign. De kérdezz nyugodtan...
dr Kotász
Szét kell lõni õket, nekem is harmadszorra sikerült csak.
donneck
Jah még szerencse, hogy kilépett a csiter. Aim és wh. 56-3 statja volt sztálingrádon s and d. Utána Brecourton bokor mögül osztogatta a fejeseket. Ebben mit élvezett? Semmi kihívás, dög unalom lehet állni es csukott szemmel nyomogatni a bal egergombot.

donneck
Nem tudsz okos lenni, ki kell bazookazni a tankot valahogy.

DonnieBrasco
Ahoy,

United Offensive-et csak én nyomom singliben, hogy se szó nincs itt róla, se topicja nincs? 😊
Kár, mert k********* jó 😊)

DB

A ti kung-futok nem erős!

Elakadtam:
mégpedig Kurksznál el kellett mennem páncélökölért.megtaláltam(fel is veszem a traktorgyárban) de ott akármit mit csinálok nyakamba szakad egy tank és egy vagon német ennek következtében ritka gyorsan elhalálozok....itt mit kelll csinálni hogy ne következzen be?

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Rambo [OBI]
Napközben az Öregek melóban húzzák az igát, az aimbotos fickó likvidálásával várnod kell estig...

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom