Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Szóval teljességgel játszhatatlan. 😞
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Mondjuk hülye nem vagyok, azért is írtam, hogy chat-re, dc-re, meg warez oldalakra csak a bevédett windows-al megyek fel (ami így ezerszer lassabb, mint a csupasz, butított, védtelen windows).
Nieleen
Tegnap lefuttatam adaware-t, kaspersky-t, norton-t, spyhunter-t a gépemen, vírust egyet sem találtak, egyedül pár cookie volt gázos...
Szal én nem parázok a nettõl (meg nincsen pedofil képekkel tele a vinyóm 😊)
fakkom kivan a 999-es pinggel!
vki mondjon mar plz vmi megoldast..alapban 150-200 kozott van a pinggem mindig mikozben masok gepe ugyanilyen kapcsolattal (axelero 512) 40-50-es pingget produkál.
van egy sanda gyanum hogy mindezert az SP2 okolhato. van vkinek meg tapasztalata?(esetleg fentvanneki az sp2 es szinten kiakad a pingje folyton)?
De leszedtem vmi crack-et és mit ír, ki, hogy milyen versio-s a játék. 1.3-as a sp része.. pedig feltettem az 1.4-es patch-et.. vki pls küldjön egy SP 1.4-es crack-et erre a mail címre:
[email protected] köszönöm elõre is...
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Nieleen
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
fenn vagyok a templom toronyban ahonnan védeni kellene a tankot de hiába szedem le megállás nélkül a golyószórost, kályhacsöveseket és a katonákat állandoan mission failed az üzenet. Kit kell lelõni mert a fél wermacht már hulla mégse tudok tovább menni?
Inkább nem idegelem magam megyek mutyizni egyet 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
http://apocalypse-site.warez.hu/
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Van ötletetek hogy ezzel a hibaüzenettel mit lehet kezdeni, vagy mért van ez?
Elkezdem az installálását az UO-nak és ez jön be:
"1628:Failed to complete installation"
OLVASS NE CSAK FIRKÁLJ! 😊
Egyébként nehezen lehet ott megtartani a németeknek, és ha átmegy ott egy mamut, akkor utána a lefelé vezetõ útról, ahol ki van törve a kerítés, szarrá tudja lõni az egész német oldalt 
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
cod-ot felrakod, majd az 1.4 patchet és ezután crackeled. Ennyi.
a pöcsök 😊 csak a multi részt érintették.
a cod-hoz meglévõt kell újra rakni. Ez nincs meg neked?
Tud már valaki megoldást az 1896-os hibaüzenetre, ami installáláskor jelentkezik.
u.i. 1896-ban a számok sorrendjét lehet keverem

Egy kis segítséget szeretnétek kérni tõletek.
Tegnap végre megkaptam a kiegészítõt. De nem tudok vele játszani, mert egyszerûen kifagy állandóan úgy, hogy még a feladatkezelõt sem lehet elérni (reset). Maga a játék elindul, az elsõ pályán, miután egy eligazítás után kirohanok egy társam után a faházból, egyszerûen lemerevedik a képernyõ.
Talán a gépemmel van gond? (Pentimu4 2,5 GHz, 512 MB RAM, Radeon 9500 Pro, XP) Ezt mondjuk nehezen hiszem, mert ez az elsõ játék, ami megfagyott. Vagy a törés rossz?
Elõre is köszönöm!
Timur Lenk
😊)
Ha van ok,de nehogy már annyira elakdjon valaki hogy nem tud továbbmenni...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
(\__/) ( X.x) ( } . { )
hát ez vmi fenomenális.
ahogy a két fél egymásnak feszül.
😊
nem a malomi rész, hanem a túloldalon elég jól be lehet látni a ruszkik mozgását.
ha ott, és a malomnál tartják magukat a németek, megnyerték.
baromi jó !!!!