Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
én csak akkor lépek le ha s&d-re vált.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hát most mindig variálok,ha a Mohi szerverén HQ megy,akkor próbálok oda gyorsan bemenni,de aztán ha átvált Bas-re akkor kijövök,aztán nézek másikat,mert tegnap is volt egy másik HQ szerver,sõt lehet kettõ is volt.
Szóval próbálok HQ-t keresni mindig.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

mijeza bix.hu ? van valami köze a free.srv.hu -hoz ?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Dietrich
www.bix.hu
😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ventri szerverünk : 3xtreme.game-server.cc
mindenkit szeretettel várunk

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Dietrich
ping bix.hu-t

ez nem volt neki jó csak a t nélkül.

Dietrich
tegnap este néztelek hogy fenn voltál valamelyik szerveren de én mentem aludni mert korán keltem ma reggel 😊

Dietrich
nekem meg átlag 24 ms igaz 512-es adsl van nekem.

És ezt milyen nehézségi szinten sikerült elérned.Esetleg próbáld meg veteránon...

dr Kotász
Ez elsõsorban multi játék, szerintem nem baj.
Yossarian
esetleg megnézhetnéd böngészõvel 😊

Nieleen

Jáccok a cod kiegjével singlen, de nagyon kevés pálya van, 1 órát jáccottam eddig, és már az oroszoknál vagyok😞(((

Yossarian
most melóhelyen vagyok, itt fix 16 a bix.hu 😊
CSak itt mindent letilt a proxy 😞

Nieleen

dr Kotász
Szerintem ezeken az óriási új pályákon jól jönne a Behind Enemy Lines szerver... Egy Ponyrin vagy Berlinen hatalmasakat lehetne bújócskázni...
Gratulalok buszkelehetsz magadra!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

dr Kotász
Mellesleg mi az a bix?
Yossarian
nekem mindig 50 körül van, sõt, kicsivel felette. Micro net rulez...

Nieleen

dr Kotász
ja
Én igen.

Pl ezt kell kilõni:

Amit ebbõl az állásból láthatsz a távcsõvel:

Yossarian
a bixet pingelitek?

Nieleen

dr Kotász
26 nálam (Axelero)
De merre?
Már mindent néztem a távcsõvel szerintem.
Én is megnéztem,nekem az átlag 29 ms.Ez egy 384-es ADSL-nél gondolom jó.

Yossarian
a ping=válaszidõ milliszekundumban kifejezve

Nieleen

0ppika
Fel kell deríteni
Rákell keresni távcsõvel és kattintani, majd jön a légibombázás...

http://epica.nl

Hi!
Sp-ben,Kurszk ostrománál,amikor kukkerral kell felderíteni a páncéltörõ ágyúkat,mi a rákot kell tenni???
Mindíg lemészárolnak.
Help meeeeeee!!!
Dietrich
4-bõl 4 visszajött adatveszteség 0
és mennyi a pingem? 😄

bodesz
hehe az uo hoz csináltam olyan csítet hogy lehet változtatni a célkeresztet 😊 bár mondjuk ez is csítnek számít szval nem ajánlatos használni 😊

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Hentes Bill
hi

Boldog Karácsonyt!

DrBigSlingShot
hi all

Élni vagy égni???!

Yossarian
Dietrich: ha a ping parancsban az IP után odaírod, hogy " -t", akkor addig pingel, míg ctrl+C-vel meg nem állítod. 4 pingelés becsapós is lehet.

Esetleg a ping parancs helyett beírhatod a tracert parancsot is, azzal azt is láthatod, hogy hol van a gyenge pont.

Nieleen

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
pffff, hát ez no comment. de sokszor így van. aki elõször beér a jip-be, már el is tép ezerrel vele, leszarva a többi gyalogos társát.

Boldog Karácsonyt!

Yossarian
A másik röhejes dolog, amikor base assaultot játszunk és a sok hülye versenyt rohan a nehéztankért. Beugrik a dzsippbe és megy vele 100 métert a tankig, hogy õ ülhessen bele. Közben elüt 2-3 csapattársat, de a tank akkor is az övé lesz...

Nieleen

Yossarian
ne is mondd! HQ a kurszk pályán, rádió a pálya túlsó végében... Szélmalomnál és a dombon kar98-as kemperek. Ott éledünk a szénakazlak között, akinek nincs szerencséje, azt pár méter után megnyuvasztják, pedig futunk mint a nyúl. Nagynehezen elküzdjük magunkat egy dzsippig. Aki elsõnek odaér, beugrik és már el is húzott. Lövünk utána, hogy kapcsoljon, de le se szarja. Pontosabban leszarja. Persze egyedül nem ért a rádió közelébe sem. Mikor beírjuk a konzolba, hogy legközelebb várjon meg még valakit, akkor mindenki hülye f.szláma lett...

Nieleen

0ppika
CoD.hu kávézó 😄
Jingis klán!
Amúgy a mi szerverünkrõk azért kapott bant gamehackért, "mert nem frissítette a pb-jét"

Dietrich
a public legnagyobb hátránya.

DONGUBA
Annyi buta ember van bazz.......nem hogy osszedolgoznank mindenki oncelu fasz

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

IGEN!

A vezetojet megolod vele!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

GG ;<

Hentes Bill
szívesen 😊

Boldog Karácsonyt!

0ppika

szupi thx 😊

ranGer2
páncélos tetü

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Serpa
melege legyen a benne lévõnek.
😊

tán még HP -t is venne le.

Hentes Bill
lángszóró tank ellen? nem próbáltam, de szvsz nem sokra meész vele 😛PP

Boldog Karácsonyt!

Serpa
lángszóró hatásos a tankok ellen ?

az orosz rögzített lövegú tanknak mi a neve ?

Adi

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Ahaaa.... vhogy a második mondatodat nem fogtam fel.. illetve nem tudtam, hogy kik azok a pöcsök!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01