Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
azt akarom, de nem tom melyik cég megbízható, páran már mondták hogy kilopták a CD-key-t a rendelt game-ból.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

dr Kotász
Rendeld meg neten.
Punkerwork
Eger-ben nincs bolt ahol megtudnám venni 😞

Dichter
Szvsz az a legtisztább, ha megveszed a bótban. Én is azt tettem az UO-val, nem bízom a véletlenre 😊

Punkerwork
Deluxe Edition ki akarja még megrendelni? vagy kinek vannak tapasztalatai mert nem akarom kilopott CD-key miatt szívni

Dichter

Punkerwork
õ igen ET-ben egyszer bemásztam oasis pályán az axis spawn mögé az emeletre, kb 50 kill-t csináltam tûzérséggel mire kiszedtek 😊))))

Dichter
Ugyanaz a baj vele, mint ET-ben. Nagyon sokan, a spawn-ra hívják, és ez iszonyat idegesítõ.

DJ_HELL
te is kinyomtad már?

Hell Is Burnin\'

Punkerwork
igen

DJ_HELL
HI! Szerintem nagyon jó lett az UO!Bár elég nehéz lett de az nem baj!bár ezt is elég hamar kinyomtam mint a sima COD-ot!Kb. 3órát játszottam vele de vannak olyan részek ahol vagy 10-szer megmurdeltem!

Hell Is Burnin\'

Forrest Tomee
Megjelent már a boltokban az UO?

Mkill
Halli
TRAINBRIDGE hidnál elakadtam,
Akik a hiddon voltak azokat kilötem ,de aki van a bunkerban azt sehogy se tudom.
Mi a megoldás
Punker
Elméletileg holnap jön ki a Call of Duty Deluxe Edition, és végre én is tudok game-zni majd 😊))))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Na sikerült a tüzérségi csapás.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dichter
Nincs mit

Ahaaa...,thx!

Dietrich
az olajbányászrészt ismerem 😊

Na ez volt a kérdésem lényege.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dichter
A távcsõvel "lõsz" egyet. Bizonyos rang felett, meg lehet requestelni (kérni). Ugyanúgy, mint ahogy a Cover me, meg satöbbi kiáltásokat is csinálod. A request menü alatt van.

Ez az "artillery" felirat néha bejön a képernyõre nekem,akkor lehet hogy utánna lehetne használni?

tmk
A lényeg a legnagyobb rang, amit 40 fragtol kapsz meg. En kuldtem mar 40 fraggal is artilleryt. De nem lesz alapbol, ha elerted a 40-et varnod kell.

aha...hát,persze...hihető volt

Yossarian
Az 512 kilobit/sec egész mást jelent. az a letöltési sávszélességed, azt mutatja, hogy mennyi adatot tudsz másodpercenként letölteni a gépedre. a ping pedig azt mutatja, hogy egy adatcsomag mennyi idõ alatt teszi meg az utat a gépedtõl a cél gépig és vissza. tehát ez inkább a kapcsolat minõségérõl szól... de majd egy informatikus okosabban elmagyarázza, mert én csak egy buta olajbányász vok 😊

Hogy mi számít jónak, az meg a szolgáltatódtól függ. nekem elvileg 1-10 megabites a kapcsolatom, szal elvileg a sávszélem többszöröse a tiédnek, a pingem mégis jóval rosszabb. Játék közben néha örülnék egy 64kilobites ISDN-nek is😊

Nieleen

Dietrich
távcsõ hiába volt nálam nem történt semmi.

egy bázis elég tiszta célpont volt a mezõrõl 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hamed
40 pont felett jár a távcsõ. Viszonylag tiszta célpontot kell adni, (szal lehetõleg ne egy szoba közepére kérd😊) és utána életben is kell maradni egy darabig ahogy észrevettem.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Dietrich
igen

singlet nem is nagyon játszok. 😊

Dietrich
szerintem én is.
De lehet hogy 68 pontom volt már?? A fene tudja de az fx hogy 60 és 70 közt volt 😊

Adi
Ezt a kiegel nyomjátok?!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Nem tudom,Mohiklán szerverén próbáltam.

Dietrich
igen azon a módon a jenki tankot majd a bázisukat is letaroltam így.

nem az van hogy szerver beállításától függ?

Dietrich
jaja az volt a baja.

na hagytam vagy 13x kiirni és azt mondja az átlag 30 ms.

512 adsl-nél mi számít jónak és honnan számít rosznak?

De milyen módban?Base-ben?Mert ott én is próbáltam egyszer 62 pontal.Azt semmi nem történt.
Távcsõ elõ,uton közeledett egy tank,nyomom a tûzgombot azt semmi nem történt.
Vagy akkor hogy kéne csinálni?

Lekai
Single-ben pedig csak a meghatározott célpontokra tud kijelölni

Dietrich
50 pontom volt és hiába hívtam a tûzérséget nem volt semmi.60-nál teleszarták a környéket😄

Yossarian
Késõ este én is nyomok egy bas-t 😊

Nieleen

Yossarian
Dietrich: biztos azért nem volt jó, mert egybe írtad. Tegyél szóközt a "-" elé. Ha megnézed, akkor én is így írtam " -t".

Nieleen

én is 😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

tmk
40-et 😉

aha...hát,persze...hihető volt

Lekai
aha akkor lehet hogy megkéne néznem a beállitásokat mert nem igazán csinál semmit jobb gombra a szeméhez emeli oszt utána nyomkodhatok akármit semmi visszajelzésem nincsen adtam-e célt vagy sem
azért köszi

Dietrich
multin elkell érni a 60 pontot hozzá. Ránézni a célra és nyomni neki egyet az egér gombjával.
single is valszeg így van csak pont nélkül 😊

Én FRODO néven játszom.

Lekai
hy
biztos megkérdezték már páran de hadd ne kelljen visszaolvasnom
szal hogy lehet célpontott adni a látcsõvel ???

Adi
Mi a neved?!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Dietrich
jó majd kereslek

Na megkisérlek egy bejutást valamelyik magyar szerverre...

Dietrich
jó én meg az sbk-t nézem a jurón 😊

Én még megvárom a meccs végét az rtl-en,utánna megyek valahova,majd nézlek hol vagy aztán ha beférek megyek.

Dietrich
ez is a public hátránya..

Megyünk most valahova védeni? 😊

Ja,mondjuk Base nem rossz,azon néha én is maradok,de public-ra az sem igazás egy nyerõ mod,mert lehetetlen megszervezni ki mit csináljon.Tegnap is bementem egy Base-re,azt a kört simán elvesztettük.Következõ pályán ugy döntöttem hogy hátul maradok,azztán néhány páncéltörõvel felszerelkezve próbálom védeni a saját bázisokat.Hát mondanom sem egész game alatt én maradtam hátul egyedül,mindenki ment elõre a vakvilágba,mit sem törõdve a saját részek védésével.

Dietrich
http://www.bix.hu/index.php3?lang=hu&page=stat

Dietrich
ezen szokták megnézni a különbözõ szolgáltatóknál milyen volt a net.
http://www.bix.hu/index.php3?lang=hu&page=charter