Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

te a MSN-es benc vagy?? 😄
kit izgat , ne pofázzon .

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Dietrich
Jó.
És nem fog nagyon pipa lenni? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

KM
Most meg vagyok hatódva ám!

!S mindenkinek egy kis COD video nagyon kafa😊))itt van!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

ehh..
Ha egy angol azt kéri beszélj angolul , és magyar szerveren van , akkor ezzel a mondattal tudathatod vele mi a szitu:
STFU n00b !

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Dietrich
Kajálok aztán megyek hentelni.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
gondolod nem értettem a nem angolt? Kicit beszelék madjarul... 😊

Tegnap valamelyik külföldi baszott megállni a dzsippel..ráförmedtem erre azt írta "english please"..mondom tanulj meg magyarul vazzeg ha idejársz magyar szerverre.. 😊)

szerintem az én aláírásom jobb.

az elsõ nem fontos , a másikat mutatom..
hogyhogy nem érted?
Életem pár fragért! *KM aláírása inspirálta mondat*
[ Statvadász kecseg ] * tehát hogy statvadász kecseg vok *

Dietrich
Nem tudok angolul a másikat meg nem értem 😊)

Dietrich

Dietrich
Láttam hogy kibuktál tegnap. 😊

Akkor én nem fecsegek olyanról hogy belémlõ a csapattárs mert így jelzi hogy a dzsipbe akar jönni megállok de nyomatékosan belémlõ megint...kiugrok hogy leüssem õ beugrik a tankba és elüt. 😊😞

teccik az aláírásom ?

Dietrich
Thx.

Annál többen mi sem lennénk (és nem csak cod-ra kellene hanem szimulátorra is)

Dietrich
Tudtam. Miért ez baj? 😊

Foy pálya,elérem a 40 pontot,nagy nehezen kuszok mászok a házak közt hogy elérjek a sarokig hogy rálátásom legyen a távcsõvel a német bunkerekre,egy jó kis tüzérségi csapáshoz.Elérek a fal végéig,szememhez emelem a távcsövet,erre hátulról õrült dudálás,megperdülök,és látom hogy hogy egy csapattársam tökrészeg alkoholistát imitáló vezetési stilussal közeledik felém a dzsip-el,majd a következõ pillanatban egy csatanás ütán máris megtértem az örök respawn mezõkre...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DJ Skyline
én is szeretem az ilyet...tudok mondani példát én is!😊

1.
Rhinevalley(vagy mi) a pálya....német kezdõ...én megyek egy dzsippel és elõttem durván 5-10 méterre még egy dzsipp full emberekkel...száguldunk balra a vár felé full gázzal...hát nem kiszáll az elõttem menõ dzsipbõl a csávó én meg elcsapom...aztán respawnol és engem izél hogy miért ütöttem el...

2.
megint csak dzsipp...dudálok szálljanak be...jön a csávó felém aztán meggondolja magát...jó ok balról kikerülném ha nem kezdene el futni ismét a dzsipp felé hogy mégis beszáll...persze elütöm mert már nem volt idõ megállni...ismét csak szidnak hogy miért ütöm el...

3.
tankal megyek és ismét csak jönnek felém hogy beszállna...megállok...nem jön...elindulok aztán elkezd jönnni felém a csávó,majd lekoppan a tank oldalától és meghal...megint ki a hibás?persze hogy én...

Yossarian
tegnap az idegösszeomlás határán voltam...
Kaka a netem, de az még semmi lenne. Ponyri pálya betölt, elindulunk, elütnek. Respawn, beugrok egy tankba, csapattárs szétlõ hátulról. Respawn, beugrok egy nehéztankba, elcsikorgok a német bunkerig, szétlövöm. Pont az uccsó lövést adom le, amikor a csõ elé ugrik valahonnan egy gyalogos csapattársam, hogy hozzávágjon a bunkerhez 2 méterrõl egy gránátot. Pont lelõttem. "Csapattársaid notórius mészárlása nem tolerálandó dolog" 2 perc alatt három hülye, ekkor kikattantam...
De már meggyógyultam, akár lõhetünk is😊

Nieleen

MaYDaN
A PcDome szerintem jó igaz én még nem rendeltem tõlük. Tehát ezirányú tapasztalatom nincsen. Viszont akik csinálják ezt az egészet nagyon korrekt emberek. Szerintem próbáld meg, de azt nem mondom, hogy veszteni nem vesztesz vele semmit 😊.

Punkerwork
12-13k-t szerintem megér a deluxe pack, elsõsorban a nem tört szervereken kevesebb "mesterlövész" miatt, de ahoz kell a nem kilopott CD-key.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Hentes Bill
muszáj

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
az igen

Boldog Karácsonyt!

Punkerwork
ha külföldrõl rendelem lassu a szállítás, de lehet muszály lesz.

Punkerwork
ott hobbi szinten lopják a key-eket 😊

Hentes Bill
de mi, büdösek a futárok, vagy mi? 😛

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
hát mondjuk igen. mivel én nem nagyon szoktam eredeti gémeket vásárolni. a codot talán megvettem volna multi miatt, de most így ezek után...

Boldog Karácsonyt!

Punkerwork
eddig azt szidták a legtöbben

Punkerwork
neked ez ujdonság?

Hentes Bill
hogyhogy?

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Punkerwork
cdgalaxis-ból játékot soha

Punkerwork
eddig több ember mondta azt hogy kilopták neki a CD-key-t mint ahány azt hogy nem.

www.cdgalaxis.hu , www.pcdome.hu ?

Hentes Bill
ilyen súlyos itthon a helyzet?!

Boldog Karácsonyt!

Punkerwork
tud valaki itthoni megbízható online boltot ahol nem lopják ki a cd-key-t

kell egy HUB , és nem gépbõl-gépbe LAN kábelek , hanem hub-kábelek.
a kábelt beszerezni (viszonylag) nem drága , 100 ft/méter , és mindkét vége 100 ft, de a hub már drágább mulatság.. mi egy 6 slotos hubbal szoktuk nyomni az maj mekkérdem havert mennyi volt , de 6000 alatt asszem nem...

Biztos jó,én is igy csináltam.

MaYDaN
Jó, köszi szépen megpróbálom ezt a verziót!

Dietrich parancsnok-vezérõrnagy-generális tollából :

"na most a singlehez elég az 1 serial, viszont a pB kivág ha más is azzal van fenn a szerveren. Átkell írni akármire itt és akkor jó:

(startmenü) beírod, hogy regedit, majd az ablakban megkeresed a bal oldalon a HKEY_LOCAL_MACHINE "mappát" lenyitod és megkeresed a továbbiakat: SOFTWARE/ACTIVISION/CALL OF DUTY és CALL OF DUTY United Offensive bejegyzést, és a jobb oldalon van egy olyan kulcs, hogy key. rákkattintasz kétszer és ott megtalálod a cdkulcsodat.
Lehet variálni. Tökéletesen megfelel az alapjátokhoz meglévõ key generator.
Ugyanezt a serielt utána a multi optionsban is írd be ha neten akarsz játszani."

Nem is tudtam,melyik?

MaYDaN
Generált key-em van de azért köszi lehet felrakom újból 😊.

dr Kotász
A default key-t változtasd meg, azzal a törtek is kidobnak (ha találnak 2 egyformát, amire defaulttal nagy esélyed lesz).
MaYDaN
Áh, okés értem köszi csak azért kérdezem, mert nem igen akart felengedni sehová CD key probléma miatt.

Punkerwork
Call of Duty Deluxe Edition kijött végre itthon is, már csak azt kéne tudni hol rendeljem meg.

Punkerwork
inkább fogalmazzunk úgy hogy van közte legális is 😊

MaYDaN
Üdv!

Csak azt szeretném kérdezni, hogy az összes magyar CoD szerver legális vagy van köztük tört is.

Skiper
vagy peccs-váró idõszak következik :-)

gyuri http://gyur6.uw.hu

Skiper
hoppá

gyuri http://gyur6.uw.hu

karikusz
Csapatok én mindent..))

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Hentes Bill
jééé, te szoktál lövöldözni is, azt hittem csak autós gammákkal tolod

Boldog Karácsonyt!