Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spenser
Köszi...

karikusz
no ez az ami nem megy.😊)...sehol nincs ahova lerakhatám...se robbanó szerkezet...egy másik fórumon azt írták hogy az egyik muksóm kinyitja ott kell lemenni...nekem nem nyit ki senki semmit, alapból kettõ lejárat van, ott kinyírom a három gizda gézát aztán ennyi.....csak nem vagyok ennyire láma..😞( 😊)

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Serpa
aham.
😊

Dietrich
láttad vagy sem?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
akkor Taken..nekem mindegy 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
talán Taken.
😊

Dietrich
Tegnap rajtam kívûl ki látta a retken ezt a Talken c. film elsõ részét?
Úgy kezdõdött mint ami légicsata van az UO-ban 😊

Dietrich
ezt láttam már és jót röhögtem rajta. 😊
ez nem csíterség jó poén.

Dietrich
pár tankot kinyírtam már vele utasával egyetemben.

CoD/main

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Yossarian
tõlem lehetne akár csíter is, én nem ismerem. Ez a kép pedig nem bizonyíték se pro, se kontra. A lényeg, hogy polyééén 😊

Nieleen

Spenser
Hi
Skacok leszedttem egy két mappot hová kel rakni õket és hogyan csak simán ki töm. ?

ez egy megrendezett jelenet , de ennek ellenére nagyon jó.
w00d00 nem csiter.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

karikusz
Köszi este megnézem.😊

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

gondolod, hogy csiter és nemcsak egy poén?

DJ Skyline
tom' láttam én iS!😄

Yossarian
sztem az ágyú a legjobb. tankkal is alig lehet kilõni mögüle 😊

Nieleen

dr Kotász
Amúgy a kedvenc új fegyverem a lángszóró. Nem hatékony persze, mindig kinyírnak, de killcambõl jó nézni ahogy megsütsz valakit....
DJ Skyline
de az a jó abban a robbanós zsákban hogyha már nincs gránát akkor lehet azt is dobálni...csak hát nem túl messzire!😄 pl tegnap Rhinevalley-n foglaljuk a zászlót és jönnek az amcsik...egyik beásta magát géppuskával...jó nincs gránát rádobok egy zsákot...robbanás elõtt megölik a csapattársak és az egyik rohan a dzsipp felé...hát nem akkor robban amikor ott megy el mellette?😊)

dr Kotász
LoL, satchel charge-dzsal szívtam már én is, nem lehet túl magasra dobni, visszaesett rám párszor...
DJ Skyline
tegnap engem fogott el a Tk-zhatnék!😊))
kezdõdik a mappon a 2-dik kör és a "robbanós zsákot" bedobtam egy dzsipp hátuljába...csávó beleül elindul és kiesett a zsák(huhh ok nem hal meg senki)...de 1 méter után megáll bevárni a többieket!😄D LOL mondom ennek annyi...aztán bumm,meghalt...
másik meg az hogy Foy pálya 3an vagyunk...2en 1 ellen...megyek aztán a csapattárs kilõ a kerités mögül tankal...jóóó ok...

DJ Skyline
én abszolút nem figyeltem a zenét!annyira beleéltem magam a játékba hogy a zenére oda se figyeltem...😊

DJ Skyline
ez nem semmi...majdnem 200.000 egy MP44...

Ez nem az angoloknál volt?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hellhammer
Airsoft fegyókban is van pár régi fegyver. Ezekben az a jó, hogy 1:1-es replikák, és még lõni is lehet velük 6 mm-es BB-t 😊
Thompson M1A1
MP44
Kar 98K
M1 Carbine

Vannak még pisztolyok is, de abból marha sok van, nem esett jól átnézni 😊 Valamelyik boltban meg láttam MG42-est is, de az 1000$ fölött volt...
Amúgy ezeket a fegyókat meg lehet rendelni, kb. 50-70$ a szállítási díj 1 hét alatt itt van, ha mákod van, a vám+áfa is megúszható 😊

Hellhammer
Az én tudomásom szerint a noob a newbie-bõl jött, azaz szó szerint azt jelentené, hogy kezdõ 😊 Legjobb ha azt noob-ozod le aki az eredménylista elején áll 😊

Nekem az a kedvencem, amikor dominationban már csak 1 zászlónk van, de senki nem képes védeni. Mikor lekempelek mellette védeni, akkor meg jön a duma, hogy mi a faszt tökölök ott, miért nem megyek zászlót foglalni. Tegnap vagy 3 partit buktunk be úgy, hogy leszartam a dolgot és elmentem én is zászlót foglalni, persze nem jött össze és a utolsó védtelen zászlónkat simán elvették.

DJ Skyline
csak 100.000 durván!😄

A hidon nem kell át menni.lemész a cspó ajtón elhlyezed az idõzitõket visszamászol.Vissza mész oda ahonnan jöttél balra fel ott van a lámpánál a robbantó szerkezet.

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

karikusz
Köszi..nem láttam a fától az erdõt.😊)...közben megtaláltam...de megint elakadtam a Trainbridge 7 -nél. Nem tudok átjutni a hídon. A hídban az ebereketek kinyírom, de amikor a híd közepénél járok akkor a túlpartról levadászik a bunkerbõl egy muksó. Ha sniperem lenne akkor levadászom, de csak kar - om van..😞
Te itt hogy jutottál át? Mert már vagy 1/2 órája fent tart az a rész.😞

Tankok jönnek ott,több is majd.Kint egy lépcsõnél,vagy erkély szerûségnél van rakéta,onnan mindig tudsz felvenni lõszert hozzá.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

karikusz
Help!! Help!! Help!!

megakadtam a Nevill 8 nál... bent vagyok a házban , elfoglaltuk, aztán az a félõrölt az üvölti hogy Észak felöl német tank vagy mi a szösz...ott mit kell csinálni?...vagy ilyen tank kilövölde merre van?..mert én már mindent felkutattam és nem találom a megoldást.😞(..

..köszi a segítséget

Dietrich
Én meg ma megint jártam a bazilikával szemben 😊

ranGer2
amugy ja... 😄

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Bandew
Nem tudom ki vette észre, de a single játékban lévõ zenék legjava 100%-osan Star Wars hangulatú. :-D
Komolyan néha még furcsa is, meg se lepõdnék, ha egy náci fénykarddal támadna rám. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hamed
Esetleg MG-34 szaros 455 dolcsiért itten-e

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Hamed
Bár 345 fontért nem hiszem, hogy lesz valaha is Schmeisser-em😞

Hamed
Nah utánajártam fegyvermakett ügyben, ezek egész élethûnek tûnnek, lehet hozzá vaktöltényt is rendelni😄D

Dietrich
82.141.128.110:28961

az õ szerverük azt játszanak rajta amit õk akarnak dehogy folyton a szicilia menjen ctf módban...

szó szerint nemtom. láma , bamba , etc , etc ...

wEEn
Nekem tegnapelõtt jött meg a PC Dome-tól, de még nem volt idõm felrakni. De nemsokára fény derül a dolgokra. Majd beszámolok

Yossarian
ha már itt tartunk, mit jelent a noob? Az értelmétnagyjából sejtem, de szó szerint mit?

Nieleen

ja és ték

nem emléxem a cimedre , de [email protected]

veszel
de kibannoltak , csak most bebannoltak , szal.

nem veszel fel? 😄
mivan, mégsem bannoltak ki? 😄
csak uj MSN cimem van , és nem vettelek fel.

igen , Máté , én vok az.