Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yossarian
Kicsit kezdek belafáradni a BAS-ba. Zavar, hogy az eredmény nagyban azon áll vagy bukik, hogy a társaim mit csinálnak. Sokan nem értik, hogy ez csapatjáték és csak az nyerhet, aki megvédi legalább egy bázisát.
Mennek a fragre, támadnak ész nélkül. Van aki ki se szallna a tankból, pedig mellette robbantják fel a bázisát, meg ilyenek.
Hiába lett elsõ valaki ezer killel a fraglistán, ha a vesztes csapatban van...

Nieleen

Serpa
ahhoz azért nekem is van 1-2 szavam ...
😊

Yossarian
nem tok a HDF-re belépni. Biztos az a baj, hogy mindig Dietrich az elsõ...

Nieleen

Yossarian
amúgy érdemes rászánni az idõt, mert most ha meghallom, hogy a hátam mögött lõ valaki, akkor egy kényelmes mozdulattal azonnal hátraarcot tudok csinálni ugrás közben. Jó esetben még élve is megúszható egy hátbatámadás 😊

Nieleen

Yossarian
én se tudtam. csak húzogattam a pöttyöt, amíg a megfelelõ mozdulatra 180 fokot nem fordult. az értéket meg a cfg fájlban láttam...

Nieleen

ricsi1
jah kösz😊 én nemtom az menniy huzogatom a skálán aztán ameliyk jó azzal nyomom:o)

Serpa
remélem megismétlik majd. 😊

a hotfixekkel megelégszek.

Dietrich
megvan vhs-n nekem csak megkellene találni. 😊

felraktam az xp sp2-t...nem engedett játszani utána multin ki írt egy open.gl hibát.
felraktam egy nividia beta drivert meglátom mit tesz. Ha nem tudok belépni mutyira, visszaállítom a rendszert.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
volt egy "psziho-szaki", aki grafikonokkal, átlagokkal, statisztikai adatokkal kalkulált, hogy hol várható kong támadás.
<#idiota>

Dietrich
ó basszus dehogy nem! Ezt a részt láttam. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
nekem nagyon teccet.

tehát: asszem ezredes volt a parancsnok.
ezredes: qja ezt a kiscsajt ?
katona: nem.
ezredes: biztos nem.
katona: nem.
ezredes: pedig valakinek qrnia kéne.
<#vigyor3>

és nem ez volt az egyetlen.
volt egy helybéli, aki az amerikaiaknak dolgozott, Cowboy néven, az abban lelte örömét, hogy kínozhatja a kongokat.

komédia volt túlsúlyban a drámával szemben.

Dietrich
azt nem állítottam, hogy jó film. 😊
de nem sok készûlt ami arról szólt hogy a jenkik elkezdtek lövöldözni vietnamban.

Dietrich
nem az elejétõl néztem...nem tudom.

Serpa
baromi jó film volt.
😊)

emléxel mit mondott a parancsnok a katonának a kiscsajjal kapcsolatban ?
😊)

KM
Sajna, ez így igaz.<#rinya>

Yossarian
átnevezésbõl csinálsz egy párat, azt beleteszed egy másik cfg-be (mondjuk name.cfg). Utána bind X "exec name.cfg", akkor abból lesz az animált név...

Nieleen

kösz.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Yossarian
ja

Nieleen

hogyha a config_mp.cfg-be be akarom állítani hogy az X-et megnyomva nevet váltson xyz-re , akkor a config_mp.cfg-be írandó sor :
bind X "name" "xyz" ?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

csak egy példát mondtam .
nekem 2.1 - 2.3

Dietrich
ráadásul ha nyomsz egy tab-ot ott le van írva, hogy kuss vagy menj máshova.

dr Kotász
Én is megnéztem. Kár, hogy ilyen idióta beállításokkal megy az egész. Ez lehetne az egyetlen 30 fölötti létszámú magyar szerver, ideális lenne az új pályákhoz, de nem érdemes odamenni <#rinya>
Dietrich
wh gyanús.

Dietrich
nvidia rulez. 😊

Dietrich
Ne mond hogy ez új neked? 😊

Dietrich
Tegnap megnéztem mi ez a 40 slottos dolog....kb 5 percig bírtam
Értelmetlen tdm az egész hiába ctf...ráadásul britként engedett csak belépni és csak 1 fegyvert enged...a legszarabbat..

M313R
Szia!
1-2 kérdés:
ATi VGA-juk van?
Legújabb Catalyst (4.9-4.10) van fent?
Punkbusteres szerveren nem megy a game?
Ha ezekre igen a válasz, akkor lesd meg ezt a cikket:
ATi vs. PB

&#9658;&#9658;^._.^&#9668;&#9668;

Yossarian
1.7-es érzékenységgel játszani se tudnék. Nekem 5.

Nieleen

Yossarian
érdekes, hogy a demo linkem nem klikkelhetõ, de jobbgomb-mentés már megy... Ez mitõl lehet?

Nieleen

Yossarian
az egér érzékenysége

Nieleen

ricsi1
Kösz,már tudom,ebbõl minden kiderült!

Yossarian
Jah 😊
Base Assault, de így jobban hangzik. ;-)

Nieleen

Hentes Bill
BAS-ni? 😄DDDDDDD

Boldog Karácsonyt!

Yossarian
Aki szokott BAS-ni az ezt az UNREAL nevû csákót biztos ismeri már.
Van róla egy videóm. Szerintetek mi ez?
UNREAL demo

Nieleen

Lacc
Váh emberek ami ott a CTF serveren megy, az kész õrület <#idiota><#idiota>
<#shakehead>

ricsi1
mi az a sensityv?<#idiota>

dr Kotász
Safe módban is próbáljátok. + tuning is lehet.
köf (;

köf

köf

Yossarian
van a cfg-ben egy seta sensitivity "x" parancs, sztem ott írd át a számot 1,7-re és yóó lesz. de csak tipp 😊

Nieleen

/sensitivity 1.7

hogy lehet a mouse sensityvit PONTOSAN 1.7-re állítani ? nincs rá valamilyen konzol parancs?

lindross
Az is érdekes hogy az UO megy nekik simán, de a sima COD nem..

ricsi1
én meg nem csináltam semmit és megjavult<#bee1>

Yossarian
driver?

Nieleen

DJ Skyline
szerintem nem elég a winfos újrainstall...egy format C sem ártana...legalábbis nálam szokott segíteni...vagy egy töredezettségmentesítés az összes meghajtón...az is sokat segíthet...

0ppika
Lehet hardware hiba is, nálam is csinálta már ezt, legutóbb memória hiba volt, kb 1 éve meg videórátya ...

http://epica.nl

lindross
Hali mindenkinek! Egy nagy problémája van 2 tagunknak is.. Méghozzá amikor felcsatlakoznak egy sima COD szerverre 3mp mulva kibassza õket.. és kijön a szokásos windows hibaüzenet(a codmp.exe hibát észlelt ezért leáll..) Már minden volt cod újrainstal, winfos újrainstal.. Mindent kipróbáltunk de semmi.. Nos 5leteket várom, hátha másnak is volt már ilyen gondja.. THX