Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
Jut eszembe az elalvásról..nekem régi szar samsung monitorom van és ráadásul szerintem olyan mint csernobil...nem lehet elaludni elötte, de amint a vonzás körzetétõl kijebb vagyok mondjuk 1 méterre a fotelban már durmolok is. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
LOL

nekem a 7 óra bõven elég volt egyéni csúcsnak..a szemüket mivel védik? TFT monitor? <#wow1><#smile>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

KM
Miért?

ricsi1
hát ezen sírni tudnék

Hentes Bill
Körülbelül egy fél órája keresett meg Melisan IRC-en, hogy tegyem ki ezt a rekord kisérletrõl szóló hírt. Nos ime a nagyérdemû elé bocsájtom, have phun.

Néhány elszánt, megszállott (õrûlt?) CoD-os megpróbál 48 órán keresztül folyamatosan játékban maradni, kissebb megszakításokkal (max. 5 perc). Ez egy fõpróbája egy rekord kisérletnek, amit ez a pár fiatal megpróbál elkövetni!
A Ti segítségetekre is szükségük lesz, nehogy elaludjanak a gép elõtt! Ezért mindenkit várnak a játékosok a
195.228.254.23:28961 "CoD Crazy's 48h" szerverre NON STOP!
A HunPlaNet Clan felajánlotta a szerverüket ezen idõtartamra. Köszönjük!

Kivácsi leszek a végeredményre. Természetesen be fogunk róla számolni!

info:callofduty.hu

😄

Boldog Karácsonyt!

Dietrich
akkor ezt skubizzátok meg!
kábelnet

Dietrich
inkább azt autóra költeném 😊

Dietrich
tudom de akkor inkább a 3 év. Az annyi marad végig a többi csak drágul, viszont szopás az hogy annak nem jár közben semmilyen sávszél növelés!
Nade ez a múlt már nincs 2 és 3 éves ajánlat ha megnézed az új tarifákat.

Yossarian
sõt, ha PC-t se vennél, akkor maradna 156 kilód sörre😊)

Nieleen

Yossarian
a "nem netezek" és a hûség között van némi különbség <#mf1>

Nieleen

Dietrich
én meg nem láttam ma már a XIX. ker. médiában sem. Bár ott még mindig akkora a felfordulás, hogy mást se nagyon találni 😊

Punkerwork
porig égetem azt a tetves postát, még mindig nem jött meg a game <#mf3><#mf3><#mf3>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Dietrich
mindenesetre majd ha lejár az 1 évem februárban kiváncsi leszek mit ajánl a data, hogy megtartson ügyfélnek.

Dietrich
ahha...kellene új patch és map a bas-hoz meg HQ-hoz majd visszaszoknál. 😊

én csak a demot próbáltam ami kijött pár hónapja...nekem az nem jött be mert van a cod+uo. Ha nem lenne akkor igen 😊

Dietrich
Ha így számolok akkor 1 év alatt 13.000 x 12 = 156.000 Ft
egy új pc ha nem netezek. <#ravasz1>

Mostanában Fifa 2005-el nyomulok,több kevesebb sikerrel.Néha azért CoD-ot is beinditom,leginkább az FGC HQ szerverére mászok fel lõdözni egy kicsit.Sok vol ez az egy év nap mint nap CoD-al,kell már egy kis változatosság.
Megnéztem ezt a MoHPA multi demót is,már amit a lag mellett látni lehetett,hát esélytelen a CoD-al szemben.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dietrich
Jó és?
Ha lekorlátozza a 386,512,768-as sebességû otthoni adsl-t lehúzhatja a rolót, mert adom vissza. Tudniilik ha ezt nem rögzíti a szerzõdésben az elég durva szerzõdés szegés, nem?

Ha lesz is nyílván nem ezeket korlátozza le hanem azt amelyik zúz is lefelé.

Yossarian
arra havi ezresre jön még az áfa is. 2 év alatt kb 30e Ft-r rúg a megtakarítás. Kicsit megpótolod és fut egy új procit, vagy vidkarit...

Nieleen

KM
Így többet fog kaszálni, aratni, szüretelni...

KM
"A szerzõdés megkötése lehetõvé teszi a GTS-Datanet számára, hogy új szolgáltatásokkal jelenjen meg a távközlési piacon. A helyi hurok átengedésével lehetõvé válik a VDSL bevezetése, ami az eddig megszokott ADSL letöltési sebességnél akár harmincszor gyorsabban (maximum 12,5 Mb/s) teszi elérhetõvé a világhálót vagy a vállalati magánhálózatot. Mindezt ISDN minõségû telefonálási lehetõség mellett.
"<#ravasz1>

Dietrich
Jé te élsz még? 😊)

Hol nyomod mutyin? mert UO-n nem nagyon látlak vagy nevet váltottál?

Dietrich
Mellesleg már nem elõször van ez az adsl lekorlátozást fenyegetõ pletyó de semmi alapja.
Miért?
Mert a fatáv így is kaszál az ADSL-eseken. Nem csak a havi díj, hanem a telefonvonal díja is az övék hülyék lennének veszni hagyni ezt.

Hát érdekes lenne.Akit ismerek és chello-s netje van,az is már sikoltva akar onnan menekülni,emiatt a marhaság miatt.
Mióta a modemes netet gyakorltilag használhatatlanná tették,rengeteg ember,ha szájhúzva is,de átment ADSL-re.Most ha ezt bekorlátozzák,akkor szerintem már tényleg felrobbantják a matáv székhelyét...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dietrich
na ja...én az 1 évet írtam mindig alá, de ha több évet választottam volna akkor tutkó nem a 2 évet azért a havi 1000 Ft-os különbözetért.

Dietrich
nem tudom feltûnt-e...az új adsl szerzõdések esetén nincs már 2,3 év hûség szarság.

Dietrich
adsl esetében?? nem hinném.

dr Kotász
Vagy kartell ás mindenki korlátoz.
dr Kotász
Én... <#szomoru2>
KM
Yossarian
jah, a 2 év aláírásának az volt egyébként az volt a praktikus oka, hogy ez itt kertes övezet és valószínûsíthetõen más szolgáltató már úgyse fog itt még egy hálózatot kiépíteni. Szal úgyse lenne hova menni...

Nieleen

Yossarian
hidd el, hogy sokan. Én is.<#mf1> Vodánál volt eszem és nem kötöttem le magam, csak 1 évre, de az axelero megbízhatóbb nak tûnt, nnak a 30e forintnyi különbözetnek pedig van helye a család költségvetésében.
Jelzem, ha csak 1 évet írok/írunk alá, a lelépési díj akkor is minden hónap után 4e Ft körül van.

Nieleen

Punkerwork
ki az a barom aki 2 évet aláír? 1 év max + a lényeg az hogy ha 5-bõl csak 1 is azt mondja hogy õ korlátlan netet biztosít akkor mindenki oda megy, de mivel ezt a többi cég nem engedheti meg magának ezért azok is korlátlant adnak.

Yossarian
érthetõbben : 2 év hûségre fizetendõ havidíj

Nieleen

Yossarian
hááát, átmehetsz éppen... De sztem kétszer is meggondolod az átmenetelt, ha a 2 év hûségre havidíj és a határozatlan idejû csomag díja közötti különbözetet meg kell fizetned.

Nieleen

KM
Melyikhez is? Van pár alternatív szolgáltató, de sajna csak a piac töredékét fedik le... A cimbalom meg alapból 15 Gigás...

Punkerwork
nem a büntetés számít hanem az hogy az emberek átmennek olyan szolgáltatóhoz akinél korlátlan csomag van ennyi.

Yossarian
"kibasznának magukkal" amikor a korlátlanként eladott 3200 Ft-os vodaneten bevezették a 200MB=3200Ft-os árszabást, mindenki tudta, hogy jogtalan. Még a voda is. Most a bíróság is kimondta, hogy szabálytalan volt az ÁSZF módosítás. És? Kit érdekel? Nem adtak vissza senkinek egy forintot se, a büntetés meg olyan pitiáner szokott lenni, hogy még én is kifizetném. A 2 év hûség miatt meg úgyse mégy máshová. Gyökeres változások és mindenek elõtt igazi verseny kellene ide...

Nieleen

KM
Láttunk már éjjeliõrt nappal meghalni...<#sniffles>

Yossarian
OFF

Az én netem attól szar, hogy micro... Nemtom ebben a topicban olvastam-e valakitõl, hogy microra vágyik. Ha hallgat rám, akkor nem teszi. Megetetnek a szép szöveggel, hogy gyere be az üzletbe, próbáld ki! Ilyen lesz az otthoni is. Ott minden frankó, kicsörgeted a ~30.000 forintot a beugróba, fogadsz 2 év hûséget. Amikor meg a szar a neted és panaszt teszel, jöne a lesajnáló szöveg, hogy "Azért ne várjon csodát a micrótól" Van olyan, hogy az átjárót pingelve (tehát még a belsõ hálón vagyok, ki sem mentem a netre!) 1500 körüli a pingem... És ez nem egy gagyi cég, hanem az fókás...

Nieleen

Punkerwork
nem fogják, azzal nagyon kibasznának magukkal

KM
Na ja, de van egy olyan pletyka is, hogy bevezetik a 15 Gigás limitet...<#zavart2>

Dietrich
Off

Megvan talán a magyarázat ADSL esetén a szarakodó netre!

Matáv emeli a sávszélt nézzétek a szolgáltatók honlapjait a sebesség/ár viszonyt év végéig!!
axelero, datanet, interware stb.

Aztán ezt!

Dietrich
HQ-t nyomtam elötte nagyon sokáig...ott is leszarták a rádió védelmét sokan.
Ez is igaz tegnapra amit mondasz, hogy elviharzott a tankkal ahelyett hogy védte volna a bázist. Egy darabig nem gyõztem körmölni hogy maradjanak már ott védeni azért több pont jár a végén mint ha elmegy kilõni 1 ruszkit közben õt is kilövik.

Yossarian
Teljességgel igazad van. Mivel inkább HQ-t, CTF-et és TDM-et játszottam eddig, 1-2 ütõdött nem tudta teljesen elkúrni a játékom. De Bas-ban elmehet a meccs 1 idióta miatt is. PL ha az uccsó bunkert védenéd és felkapja az antitankot, beugrik az egyetlen tankba és elviharzik. Akkor már csak az imádkozás marad, hogy egyszerre csak 1 fickó jöjjön robbantani, hátha a bukerben 1-1 ellen te leszel a jobb.

Nieleen

Dietrich
felraktam az xp sp2-t és egy beta forcewaret..szebb lett a kép rögtön, de nem volt hangja mikor lõttem a tankkal vagy a 88 milissel.
Kénytelen voltam visszaállítani az xp-t az sp2 elötti korszakra, hogy lehessen játszani...

Dietrich
ez így van mindegyik módban amit nem dm és tdm-nek hívnak.

Dietrich
he?

Dietrich
he?

Yossarian
mér, megkarcoltam a festéket a tieden? 😊

Nieleen

KM
Én meg nosztalgiáztam... Visszatértem az eredeti COD-hoz.<#pardon1>
Egyébként, tartozol egy vaci új tankkal!<#wink>