Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pano
Nah, akkor hogy van ez?

(úgy, hoyg az egész sebességmérõ szar, ugyanis nem töltök gyorsabban 😄 )

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
#24787, #24793

Mindegyik mázlista menyjen a francba!!! 😄DDD NEkem még olyan sokat kell várni rá, Gyõr-Moson-Sopron megye szinte az utolsó lesz <#szomoru2>

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
újra raktam az xp-t és rátettem rögtön az sp2-t majd a legfrissebb forcewaret. Átírtam a serialt ahogy kell és mentem kipróbálni az infinity szerverre...nem kaptam global bant. 😊
Szebb lett a kép is.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
én meg iszonyú fejfájásra nemrég....több mint 24 órát voltam fenn ebbõl 10 órát egy talin. 😊

Dietrich
ez jobb mint egy "puska" dolgozat íráskor. 😊

Dietrich
😄D

dr Kotász
<#eljen>
donneck
Bocs fijúk, erre ébredtem ma, meg kell mutassam:

Serpa
hivatalos oldalán van egy trailer, érdekes ...
😊

milyen az irányítás ?

ki kérem magamnak 😊 nem gémboly 😊 egyébként amig a suliban órán lehet nyomni a multit addig nem az irányitás lesz a legnagyobb gondom <#mf1>

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Hentes Bill
inkább videó kéne ahogy játszol vele, kíváncsi vagyok az irányításra, hoty a f*szba lehet egy gémbojjal codozni 😄DD

Boldog Karácsonyt!

lol kell kép? az egész "csak" át lett portolva 😊

Hentes Bill
lol bazzeg 😄DD

Boldog Karácsonyt!

Szerintem rajtam kivül senkit sem érint, de kijött a Call of Duty N-gage-re ma ^^ persze már megvan 😉

trident
OFF
Szóval, ha seggberugom a gépet, alacsonyabb lesz a pingem?<#vigyor2>
ON
<#nyes>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
Elhiszem, hogy jobb lett a pinged. Könnyen lehet, hogy az átállással új, gyorsabb cuccokat is beépítenek a rendszerbe. Sõt, több fórumon is olvasható volt, hogy eddig is sokfelé csökkenthették volna a pingeket a szolgáltatók, ha odafigyeltek volna a beállításokra

Nieleen

tmk
Na jó, nem vitatkozok.
Nekem tapasztalat hogy miután növelték a sávszélesságem kisebb lett a pingem, mellesleg a feltöltési sebességtõl is függ

aha...hát,persze...hihető volt

Yossarian
Sztem már az 512 is elég lenne 2 gépnek, de nem próbáltam ilyesmit. Csak gondolj bele, hogy egy modemmel is lehet játszani, egy ISDN-nel meg már egész jól, pedig mindkettõ nagyságrendekkel lassabb az ADSL-nél.

Nieleen

Dietrich
ez jó! 😊))

Dietrich
a pinget értettem eddig is.
a lényeg azon volt hogy 2 db gépet ha a netre nyomok egy routerrel akkor tudok vagy sem játszani most a sávszél bõvítés után.
tehát akkor ebben az esetben 2db512-es adsl elõfizetés =/= 1 db 1024-el.

Yossarian
De ha limitálod a letöltést, akkor tudsz a régi sebességgel tölteni és marad elég sávszél a játékra is 😊 És már az is haladás. Még az árát kell megfelezni és közelítünk Európához 😊

Nieleen

Yossarian
Kb olyan kapcsolat van mint a régi vicc szerint a segged és a szemed közöt. "Ha seggberúgnak, akkor könnybelábad a szemed, ha meg kinyomják a szemed, akkor beszarsz, tehát bizonyítottan van köztük kapcsolat" 😊

Olyankor azért lagol, mert a szervertõl kapott csomagok nem élveznek semmi prioritást. Szépen sorakoznak és várják, hogy a letöltésed csomagjai mellett beférjenek. A letöltésen nem veszed észre ha egy kis torlódás van, de a játékon igen.Szal nyugi, ha maximummal töltesz, akkor ezután is lagolni fog. 😊

Nieleen

tmk
De azért csak van kapcsolat a ping és a sávszélesség között.
Mert ha a sávszélességemet lefoglalja valamilyen letöltés akkor laggol a játék és pingem is magasabb.
szal nem hiszem el azt hogy egy 384/64-es nettel rendelkezõ gamer-nek ugyanannyi a pingje mint 1 1024/256-osnak.

aha...hát,persze...hihető volt

donneck
Szóval játék közben nem az a lényeg, hogy adott idõegység alatt minél több adatot tudj fogadni, hanem sokkal fontosabb a folyamatos, gyors és megbízható kapcsolat közted és a szerver között. Ha ez bármelyik oldalon hibás, akkor vannak lagg, és egyéb parajelenségek. Kliens oldalról tehát játékra bõven elég a 384/64 adsl, szerver oldalon nyilván ennél jóval nagyobb kell, hogy kiszolgálja a nemritkán 20+ léhûtõt, aki jáccik.
Az OBI szerverei ezért jók: ott minden rendben van a kacsolattól kezdve a hardveren át a szoftverig. Kár, hogy már nincs cod szerverük.

donneck
Egyszerûen fogalmazva: jó pinghez itthon elég egy 384/64 adsl kapcsolat. A ping értéke az az idõegység, amíg az adat a klienstõl eljut a hostig és onnan visszaérkezik a válasz. Mint a hangradar. Onnan is kapta a nevét. Ehhez nem baszottnagy sávszélesség kell, mivel az adatcsomagok, amik szaladgálnak közted és a szerver között, nem olyan nagyok, sokkal fontosabb a jó kapcsolat. Cselló régen azért volt rossz játékra, mert az alulméretezett hálózat miatt rendkívül packet lossos volt, az adattorlódás miatt néha elvesztek adatokcsomagok, sejthetõ, hogy ez mivel jár játék közben. Ma nemtom mi a helyzet, régen ez volt.

Dietrich
ennyi sok lamert akiket a PB kivág azért mert képtelenek az UO-nak más serialt adni...
jó nem mondom Yosival 😄 elvoltunk ketten mint a befõtt de így nem az igazi egy bas módban pl...

gkeeper
hogy lehet a pingszámomat lealacsonyítani?

gkeeper
nem csinálna valaki egy új szervert mert nekem csak a public&war server jelenik meg.Én meg nem akarok fing finn szervereken játszani.mert csak azokan van hely.hálás lennék ha elolvasná vki és megcsinálna egyet.<#gun>

Yossarian
de ha már a mértékegységeket összehasonlítod, már akkor is rájössz. A pinget milisecben mérik, a sávszélt meg Kbit/sec-ben, s neked ez utóbbit duplázták. (az elõzõt megfelezhetnék😊

Nieleen

Dietrich
duna, teherautó...menjünk inkább hentelni. 😊

ok.

Yossarian
Kevered a 2 fogalmat, pedig már eccer leírtam 😊

Ping: elküldesz egy adatcsomagot a célgéphez és megméred, hogy mennyi idõ alatt ér vissza. Magyarul válaszidõ.

Sávszél: ennyi adatot tudsz leszedni másodpercenként.

Nagyon sarkítva van egy teherautód, aminek növelték a platóját. Ettõl még nem érsz vele hamarabb haza, viszont egységnyi idõ alatt több cuccot tudsz fuvarozni.

Nieleen

dr Kotász
Az elõzõ analógiával: szélesebb mederben több víz tud átfolyni, de maga a víztömeg nem nagyobb sebességgel folyik, csak a keresztmetszet nõtt. Te azt érted a sebesség alatt, hogy egy idõegység alatt mennyi adatot töltesz le. A játékokhoz viszont az a sebességfogalom értendõ, hogy mennyi idõ zajlik le úgymond a kapcsolatfelvétel (egységnyi adat cseréje) a szerver és a kliens között.
Dietrich
francokat 😊

Dietrich
na most valami nem kapis...ha eddig 66 kb/s jött le nekem cucc max. és most 127kb/s-el akkor miért mondod hogy nem nõtt a sebességem???

CDkey Problema a serverunkre Jo szorakozast!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

donneck
Arról nem is beszélve, hogy valszeg nem a kliens kacsolata miatt laggol, a szerver a hibás általában

donneck
Hát ha szar mond nekik vegyék vissza 512-re.
<#nyes>

Dietrich
ahha..akkor ez szar.

dr Kotász
Sajna nem a sebességed, hanem a sávszélességed nõtt a duplájára. A pinggel ez nincs követlen összefüggésben. Ez olyan, mintha a Duna medre szélesebb lesz, attól még nem folyik gyorsabban.
Jahhh hat van ilyen sajnos

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Dietrich
most van egy kis dolgom de aztán megyek hentelni.

Yossarian
én meg elsõ vagyok az alfabetikus sorrendben 😊)))

Nieleen

Dietrich
írd egyszerûen:
a fõnökkel
😄DD

Yossarian
nem mit, hanem kit. Az az unreal nevû fickó csítel, van róla videó is 😊

Nieleen

Yossarian
vagy ditriksszel😊)

miattam <#falbav><#idiota><#lama><#kocsog>

Nieleen

Dietrich
juppi és az ADSL sebességem is a duplájára nõtt mától nem 512 hanem 1024 csak nem fogok laggolni annyit.. najó keveset biztos. 😊

ha az 1024-es sebességet 2 gép közt megfelezem akkor tud mindkét gép kapcsolódni a szerverekre? nem vág ki magas ping miatt? Elvileg nem kéne már...feleslegesen nem veszek routert.

Dietrich
megnézem szar géppel lehet-e nem uccsónak lenni. <#zavart1>

már ott gyanús a dolog hogy ennek a régi BX alaplapnak az USB része olyan "gyors" mint a mostani PIV-k nem USB része. 😊
Vagyis mindig elöbb lõnek le mint én másokat ami korábban nem volt jellemzõ. <#vigyor1>

Dietrich
Ditriccsel 😊))

szóval miattad szoptunk?? <#boxer><#violent><#nyes>