Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lényegében én a top 5-öt leszedem ami most a callofduty.hu oldalon felül látható (a honosítások nem, de a másik 3 kötelezõ a multihoz anélkül nem tudsz neten játszani):
1. CoD Patch v1.4 (w/ PunkBuster)
2. The All Seeing Eye
3. Call of Duty Honosítás - IBS Hungary
4. PB Frisssítõ
5. COD UO MP Honosítás by Bako
A multihoz kell az ASE nevû progi.
aztán kell a pb frissítõ.
Tehát így cselekedj ha multizni akarsz (vagy a singlet tolni) akár cod akár uo szervereken (a magyar uo szervereken kivan kapcsolva a pb, mert képtelenek átírni a serialt az userek viszont a cod szervereken bevan kapcsolva)
telepíted COD-ot, majd az 1.4 patch (van aki az uo telepítõjére bízza én nem, vagyis elvben felesleges külön felpatchelni)
aztán a cod-ban kicseréled az exe fájlt ahogy kell (crack) a single rész miatt a multinál nem számít.
berakod a PB frissítõjét ahova írják a pb mappába.
telepíted az uo-t azzal az 1 seriallal ami van hozzá.
Majd most jön a harry potter része a dolognak (lámák ezt nem csinálják pedig nem ördöngös és sok helyütt le van már írva)
az UO singlehez elég az 1 serial ami van hozzá, viszont a PB kivág ha más is azzal van fenn a szerveren. Átkell írni itt és akkor jó:
(startmenü) beírod, hogy regedit, majd az ablakban megkeresed a bal oldalon a HKEY_LOCAL_MACHINE "mappát" lenyitod és megkeresed a továbbiakat: SOFTWARE/ACTIVISION/CALL OF DUTY United Offensive bejegyzést, és a jobb oldalon van egy olyan kulcs, hogy key. rákkattintasz kétszer és ott megtalálod a cdkulcsodat amivel az UO-t raktad fel.
Ezt átkell írni egy másikra (COD-hoz kapott serial-ra vagy ha fénymásolt a game van egy key generator azzal gyártasz egy új serialt)
Lehet variálni.
Ugyanezt a serialt utána az UO multi optionsban is írd be!
Én azzal nyomom amit már 1 éve generáltam a cod-hoz és a PB nem vág ki sehonnan.
Ha ezzel is kész vagy akkor már majdnem kész a multihoz a cucc már csak a finomítás van hátra.
A multi optionsban (mindkettõben a cod és uo-ban) állísd be a neted fajtáját mert alapból isdn-re telepûl!
Engedélyezd a pb használatát (ha ezt nem teszed akkor amelyik szerveren be van kapcsolva kivág ezért is)
Engedélyezni kell a letõltést (mapokat, custom dolgokat szed le a szerverrõl).
És legvégûl azt a PB frissítõt elkell indítanod mikor onlinében vagy és ha tud kapcsolódni a szerveréhez akkor leszed minden szükséges dolgot (ez pár percig is eltarthat)
Ha ez is kész lényegében mehet a móka..kitalálsz egy nicket magadnak ezt beírod a multi optionsban illetve az ASE-ban (ismeretlen katonákat az adminok nem szeretik és rájuk szólnak) és go hentelés.
mióta ezt megírtam annyit változot a dolog hogy kijött az 1.5 patch...ASE-ban kell megnézni mielött felrakja az ember mennyi szerver állt át mert 1-2 miatt nem érdemes még mert akkor nem tudsz bemenni a többire ahol még csak az 1.4, 1.41 van fenn.
Leírni bonyolultabb volt mint megérteni azt hiszem 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
De most már más a probléma,PB-vel gond,kéne egy pb mappa de az nincs>>
és ezzel a szöveggel vág ki a server:"PB INIT FAILURE"
Motorola Defy
Nieleen
.<#felkialtas>#felkialtas>
Motorola Defy
(\__/) ( X.x) ( } . { )
jó igyunk te fizetsz! <#nyes>#nyes>
az 1.5 meg 1.51 patch fenn van a callofduty.hu-n...hátha onnan gyorsabban jön le.
"De dietrich ha ennyire idegesít , akkor minek foglalkozol vele?"
mondjuk ha lebunkóz valaki egy közösséget amibe én is beletartozok valamilyen szinten akkor a többiek miatt is vagy helyett reagálok rá.
Amúgy most tök depressziós lettem... 😄
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
Nem áltam semelyik "oldalra".
De dietrich ha ennyire idegesít , akkor minek foglalkozol vele?
Nem kell feltételenül mindenkinek segíteni, ettõl te még a segítõkész dietrich maradsz 😉
Ha nem segitesz minden "lámának" akkor lehet nem fogod magad felidegesitni azon h nem tud semmit megcsinálni
tehát láma...annyi esze már nincs ha elcseszte akkor install mindent a benn marado mappát is és újra rakja..csak anyázni tud...