Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
Én most pakoltam újra a cuccost (kivéve az 1.5 patchet) leírom a mikéntjét mert nem értem hogy te mivel küzdesz tegnap óta és másoknak is jól jöhet még, íme:

lényegében én a top 5-öt leszedem ami most a callofduty.hu oldalon felül látható (a honosítások nem, de a másik 3 kötelezõ a multihoz anélkül nem tudsz neten játszani):

1. CoD Patch v1.4 (w/ PunkBuster)
2. The All Seeing Eye
3. Call of Duty Honosítás - IBS Hungary
4. PB Frisssítõ
5. COD UO MP Honosítás by Bako

A multihoz kell az ASE nevû progi.
aztán kell a pb frissítõ.

Tehát így cselekedj ha multizni akarsz (vagy a singlet tolni) akár cod akár uo szervereken (a magyar uo szervereken kivan kapcsolva a pb, mert képtelenek átírni a serialt az userek viszont a cod szervereken bevan kapcsolva)
telepíted COD-ot, majd az 1.4 patch (van aki az uo telepítõjére bízza én nem, vagyis elvben felesleges külön felpatchelni)

aztán a cod-ban kicseréled az exe fájlt ahogy kell (crack) a single rész miatt a multinál nem számít.

berakod a PB frissítõjét ahova írják a pb mappába.
telepíted az uo-t azzal az 1 seriallal ami van hozzá.

Majd most jön a harry potter része a dolognak (lámák ezt nem csinálják pedig nem ördöngös és sok helyütt le van már írva)

az UO singlehez elég az 1 serial ami van hozzá, viszont a PB kivág ha más is azzal van fenn a szerveren. Átkell írni itt és akkor jó:

(startmenü) beírod, hogy regedit, majd az ablakban megkeresed a bal oldalon a HKEY_LOCAL_MACHINE "mappát" lenyitod és megkeresed a továbbiakat: SOFTWARE/ACTIVISION/CALL OF DUTY United Offensive bejegyzést, és a jobb oldalon van egy olyan kulcs, hogy key. rákkattintasz kétszer és ott megtalálod a cdkulcsodat amivel az UO-t raktad fel.

Ezt átkell írni egy másikra (COD-hoz kapott serial-ra vagy ha fénymásolt a game van egy key generator azzal gyártasz egy új serialt)
Lehet variálni.
Ugyanezt a serialt utána az UO multi optionsban is írd be!

Én azzal nyomom amit már 1 éve generáltam a cod-hoz és a PB nem vág ki sehonnan.

Ha ezzel is kész vagy akkor már majdnem kész a multihoz a cucc már csak a finomítás van hátra.
A multi optionsban (mindkettõben a cod és uo-ban) állísd be a neted fajtáját mert alapból isdn-re telepûl!

Engedélyezd a pb használatát (ha ezt nem teszed akkor amelyik szerveren be van kapcsolva kivág ezért is)

Engedélyezni kell a letõltést (mapokat, custom dolgokat szed le a szerverrõl).
És legvégûl azt a PB frissítõt elkell indítanod mikor onlinében vagy és ha tud kapcsolódni a szerveréhez akkor leszed minden szükséges dolgot (ez pár percig is eltarthat)

Ha ez is kész lényegében mehet a móka..kitalálsz egy nicket magadnak ezt beírod a multi optionsban illetve az ASE-ban (ismeretlen katonákat az adminok nem szeretik és rájuk szólnak) és go hentelés.

mióta ezt megírtam annyit változot a dolog hogy kijött az 1.5 patch...ASE-ban kell megnézni mielött felrakja az ember mennyi szerver állt át mert 1-2 miatt nem érdemes még mert akkor nem tudsz bemenni a többire ahol még csak az 1.4, 1.41 van fenn.

Leírni bonyolultabb volt mint megérteni azt hiszem 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

gkeeper
Már megtaláltam.

gkeeper
Honnan bírom megszerezni az 1.41-es patchet mert az 1.51-essel nem mennek a szerverek.Azt írja ki hogy eltérõ verziószámú a szerver

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Nahar
Teljesen helyesek a mondataim!<#duhos2>
De most már más a probléma,PB-vel gond,kéne egy pb mappa de az nincs>>
és ezzel a szöveggel vág ki a server:"PB INIT FAILURE"

Motorola Defy

Yossarian
jelzem, könnyebb lenne neked segíteni, ha bárminemû összefüggés leghalványabb nyomait fellelhetnénk a mondtarészeid között... Vagy csak totál fáradt vagyok?

Nieleen

Yossarian
de könyörgöm, mér másolod? duplakatt a peccsen és feltelepül magától.

Nieleen

Yossarian
szeretek ide járni, mert sok a bunkó 😊
<#lama>

Nieleen

Malakai
De én nem az UO-t mondtam...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Nahar
Ha az 1.5-öt a SIMA COD-ba másoltam,az úgy jó?!DE ott nincsen PB mappa,akkor honnan szedjem le?!call of duty.hu-ról?!

.<#felkialtas>

Motorola Defy

tmk
Lehet UO-ban is tolni az új mapon

aha...hát,persze...hihető volt

dr Kotász
Azt is. Plusz lehet idõt kérni csapatoknak.
Dietrich
az jó...meg a bas módban a szerver zabálás is?

KM
Hm... Kár!<#szomoru1>

dr Kotász
Hát szerintem sok apró bosszantó dolog van, amit kiküszöböltek. Pl. Arnhem bug.
dr Kotász
De sajna úgy veszem észre, hogy csak sima CoD-ban játszható, nekem UO-ban nem választható szerverindításkor. Ez azért fura, mert az összes régi CoD pálya ment eddig UO alatt.
dr Kotász
Új peccsel már szélessáv a default.
dr Kotász
Kicsi, szétrombolt városi, jól összerakták, szerintem 12 fõnek ideális.
Malakai
Hát így ahogy elolvastam sok hû, de nagyon jó változtatás nem érte e CoDot...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

KM
Apropó! Milyen az egyetlen új pálya?

Dietrich
ja...új pálya meg szinte nincs is 😞

Serpa
nem szeretem a szemrehányást.
<#idiota>

de kösz.

KM
A munka nem az én dolgom!<#eplus2>
Bõvebb info: az UO-hoz, és az alap COD-hoz.

Hentes Bill
ja

Boldog Karácsonyt!

Serpa
most láttom.
~150 mega a két patch !?

Dietrich
én se tudok többet róla mint amit megírtak itt a topicban.

Serpa
1.5 -ös ismertetõt hol találok ?

Dietrich
ejnye meló közben? <#ejnye1>
jó igyunk te fizetsz! <#nyes>

Dietrich
lehet addigra végzek minden frissítéssel. 😊
az 1.5 meg 1.51 patch fenn van a callofduty.hu-n...hátha onnan gyorsabban jön le.

KM
Gyere, igyunk meg egy pohár sört ebben a nagy bánatunkban!<#pias>

KM
Most meló van.<#bee1> Majd meglesem!

Dietrich
én nem arra mondtam hogy lámán játszik teee azt se tudom hol szokott...😊

"De dietrich ha ennyire idegesít , akkor minek foglalkozol vele?"

mondjuk ha lebunkóz valaki egy közösséget amibe én is beletartozok valamilyen szinten akkor a többiek miatt is vagy helyett reagálok rá.

Amúgy most tök depressziós lettem... 😄

Dietrich
nekem elszállt a cucc tegnap este mikor kiakartam kapcsolni a gépet és most nem tudom még megnézni amíg nem pakolok vissza mindent...uo szervereken a mohis és df kivételetével álltak már át mások is az 1.51 patch-re?

KM
Hát jobb is. Kiállítottad magadról a szegénységi bizonyítványt. Írogatod itt a hülyeségeidet, leszólsz másokat és neked áll feljebb... Ez egy fórum, ha beírsz, akkor annak következményei lesznek. Talán kicsit disztingválhatnád magadat...

Laciiiiiii
JOh..LEgyen!BOCS AZ A**Dért!de lécci ha vannak ilyenek akkor ne lámázd le öket!segits nekik,v. ne !de ne lámázzzzzzzzzz<#vigyor2>

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

Laciiiiiii
Hozzád meg ki szolt?Nah jo hagyom..******

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

KM
De nem ám!<#idiota>

Laciiiiiii
Megtudtam csinálni!És nem vagyok láma!

Laciiiiiii
Hát épp ezaz,h. nem akarok ujrainstall...de már megvan szal nemkell a segitséget!

Jó én csak kéredeztem 😊
Nem áltam semelyik "oldalra".
De dietrich ha ennyire idegesít , akkor minek foglalkozol vele?
Nem kell feltételenül mindenkinek segíteni, ettõl te még a segítõkész dietrich maradsz 😉
Ha nem segitesz minden "lámának" akkor lehet nem fogod magad felidegesitni azon h nem tud semmit megcsinálni

KM
De még mekkora!<#eplus2>

Dietrich
"Hali!Feltettem az 1.5 ös pecset,és nem megnnek a szerverek,mert 1.4 esek!"

tehát láma...annyi esze már nincs ha elcseszte akkor install mindent a benn marado mappát is és újra rakja..csak anyázni tud...

Dietrich
nem anyáztam senkit eddig...de ha valaki annyira tahó parszt mint õ ne várjon el többet õ sem...

Dietrich
mosd ki a szádat te láma..

Laciiiiiii
KÖsz h. kiálltál😊

Hentes Bill
menjen most <#alien>

Boldog Karácsonyt!

nem láma csak tudatlan, te ennyire pr0 vagy cod-ban?

KM
Viszlát!<#levele>

Punkerwork
köv anyázásért megy a büntetés!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Laciiiiiii
Anyád a láma..Az egy dolog h. nemtok valamit!Ezért nem kell lelámátzni!Biztos mikor te is kezdted a gamet te se tuttál dolgokat!