Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
az alakulat meg tiszta garand, thompson és persze mg42 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
engem is érdekelne pár kép 😊

Nieleen

Yossarian
egyébként Yossarian is írja az SG-t... de csak akkor láccik amikor megvillogtatom a statlistán a nevem. Akkor piros-fehér-zöldben látszik egy kis idõre. Ezután néha "beragad" az SG a nevembe, de csak az ASE-ban láccik. Csak onnan tom, hogy haverok mondták már, hogy ne variáljak az SG-vel, mert a buddy listben hol láccok, hol nem 😊

Nieleen

rezsofiz
Jaja detto <#eljen>

sazl : c

Dietrich
egyébként a cod óta ha valamilyen háborús filmet nézek, állandóan a fegyverekre vagyok kiváncsi. A Ryan közlegényben jól dolgozott a fickó a bar-al, így utólag visszagondolva 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

rezsofiz
<#vigyor>

Dietrich
lõd fejbe most azonnal egy kar-ral 😊))

Dietrich
nem baj...amirõl úgy érzed hogy közzétehetõ és nem a családot ábrázolja hanem a helyszínt jöhet ezerrel ha megoldható. 😊
valamelyik szerverre és egy link is elég utána.

rezsofiz
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Carentanról csináltál képeket??????????

donneck
Hát lõhetek fel képeket, ha érdekel titeket, de egy nagy baromságot csináltam: a partszakaszokon nem csináltam képet. Mármint olyat amin láccik a tenger, a part, minden. Mentségem, hogy a feleségemet baromira nem érdekelte az egész és csak a kedvemért csinálta végig a két napot, így kapkodtam, hogy ne unja magát halálra. Caennél jutott eszembe és majdnem visszafordultam fényképezni, de már nem volt erõm.
Ja Carentanban is voltam, de csak negyed órára. Meg a Mederet hídjánál az egyik kijáratnál az Utahról az elárasztott területen, amit a 82-esek tartottak amíg megjött a partraszálló gyalogság. Nagy emlékmû van ott is.

rezsofiz
ok már vágom😛P
😛

gondold át..

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

rezsofiz
Nem vágom mi a szarrol beszélsz ahogy azt sem hogyha nem érted hogy én mit írtam akkor te miért írtad azt amit írtál #26657ben....

mér írsz ilyeneket..

Spunge, sokkal gyorsabban Globalra updatel a punkbustered, ha a Multiplayer Optionsban kikapcsolod a PBt (így nem veszi az erõsforrást a géptõl, gyorsabban tölti a frissítést) és igy ész a szerverekre.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

rezsofiz
Na már várom Carentant

rezsofiz
Hm. Nos ez meglehetõsen lol. Nem tudom egyébként hogy miért globalos: DDD.,lol.

rezsofiz
Wow 😮

Dietrich
mióta beköszönt a cod nálam 2003 novemberében azóta az autós játékok és szimulátoroknak befellegzett. 😊
viszont van már egy rakat rallys képfájlom kikellene próbálni õket mikor megsebesülök. 😊

Dietrich
mázlista 😊

akkor lehet a családom állandóan a retket meg tv2-t bámulja azért nem hallom miközben harcban állok valamelyik szerveren 😊

zaki
<#vigyor>

Pano
Én 2x is láttam a reklámját, hogy mûsoron van 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dietrich
ma este nem 8-kor hanem késõbb kezd az alakulat a henteléseket így igazítsátok..már akit érdekel a film. 😊
Az elit alakulat - Carentan

egyébként valaki látott akár 5 mp reklámot is ennek a filmnek az M1-n? Vagy csak lagzós Lajcsit?

Dietrich
gta? az micsoda? új tank a cod-ban? PB-t is tud?

<#vigyor2><#hehe>

zaki
ja <#zavart1>

az is gta-s <#idiota>

Dietrich
a betûk miatt mondtam. <#mf2>

zaki
inkább gta-s, nem? <#beka3>

Dietrich
...aki pedig 2 hétig csinálja ezt kitartóan megkapja a legjobb fajta punkbustert... a hardware global PB-t. Nekem még nem jött össze eddig.

Dietrich
figyi...annyi fejlövést kaptam tegnap csípõbõl, hogy baj van az emlékezetemmel 😊))asszem még pisztolyból is adtak kb. 100 méterrõl. LOL 😞

Dietrich
most látom mennyi hatos lett...tiszta ördögi vagyok. <#vigyor1>

Yossarian
figy, ne hallgass rájuk! Igenis lehet globalos punkbustert szerezni, csak ezek neten még életükben nem jáccottak... Bemégy egy szerverre és beállsz az egyik csapatba. Minden respawn után 5 másodpercen belül beírod a konzolba ezt -> /kill, aztán jól megfigyeled, hogy a többiek mit csinálnak. Ezt kb egy hétig kell csinálnod egyfolytában, aztán egyszer a játék nagy piros betûkkel kiírja, hogy "You have global PB!"

Nieleen

Yossarian
Te is mondtad, de nécsak! #26526
Persze te nem emlékezhecc, mert be voltál szabva mint az apaszamár. 😊)))

Nieleen

Dietrich
brutális <#zavart1>

Dietrich
😊))

jó az új bannered..tiszta Harry Potter feelinges 😄

Dietrich
ha az admin kivágná akkor nem. Jó tudom õ sem ûlhet ott mindig.

zaki
Tigertownban milyen lehet, mikor 60 ember öli egymást <#vigyor1>

zaki
én voltam egyszer már régebben vmelyik amcsi szerveren, ott is volt vmi 60-80 játékos. Hurtgen volt, de ott sem éltem sokáig, max 5-10 mp-et. izgi volt 😛

Dietrich
ja és van remény péntek este a PIV-el mennem hentelni. 98%
😊

zaki
nincs annál idegesítõbb, mint amikor vmi kis sunyi geci hátbalõ vmelyik kemphelyzetbõl, és ezt csinálja egész játékon keresztül 😞

Dietrich
az agyatlan hentelést én mondtam mikor ment még az ordus malleus vagy milyen nevû 30 slotos tdm szerver. 😊

de amire tegnep nem tudtam bemenni fénymásolt game miatt az a jenki 60 és 62 slotos szerver. na ott mi mehet? 😊

Yossarian
Csináltam egy shotot tegnap a DF-en, ha hazaérek beteszem. Ilyen statot még nem láttam. :-o Pálya carentan. Az ellenfél csapatában (német)190 pont fölött volt az elsõ, de a második is 160 fölött volt. Döbbenet ami ott ment. Állandó gránátos, artillerys TK-zás, fedezet semmi. Min. 10-szer saját csapattársam nyiffantott ki.

Kb úgy ment a zászlófoglalás, hogy odarohantunk, de már repült is felénk 6-8 gránát. Fedezékbe ugrottunk. A robbanás után odaért 4-5 német. Megküzdöttünk. A gyõztes fél megpróbált foglalni, de mire kész lett volna vele, odaért egy újabb delegáció. És ebben pörgõs játékban kurva dühítõk az átjárókban kempelõ hülyegyerekek. Aki leszarja a zászlót, az eredményt, csak az néhány frag élteti, amikor egy zászlóhoz sprintelõ játékost valami kis zugból hátbalõ. Izgalmas volt, de be kell látnom, igaza van Serpának. Ez már tényleg agyatlan hentelés...

Nieleen

VÁÁÁÁÁ DEHÜLYE 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dietrich
kár hogy ezen a fórumon nem lehet megnézni valakinek az összes beírását...mert ha ilyen neki 1 akkor milyen a többi 9? 😊

JUJJ EZT A BARMOT LOÁL! 😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

zaki
<#vigyor1>

Dietrich
😊
látom már javul a kedély állapotod 😊

Dietrich
végre és lõn világosság!! 😊))

már bánom hogy nem fotóztam le az ase-t akkor 😊

dr Kotász
KM
Pedig tegnap nem is ment annyira.<#eplus2>

szokot valaki call of dutyval neten jatszani
ha igen akkor mondja meg nekem valaki honnan lehet GLOBAL punkbustert
szerezni mert minden serverolazert dob ki mert nem globalos a punkbusterem!

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram

Serpa
igen, a feje fölött az.