Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezsofiz
te egy láma vagy

sazl : c

rezsofiz
Okés persze várok , csináld nyugodtan.

Yosi és Dietrich nem haragudnék ha megadnátok az MSN címeteket ^.^

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

jó nem buzulunk, te buzulsz.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

ricsi1
én is azt lesem mindig<#vigyor>

Serpa
köszi.
várom ...
😊

Serpa
ezek a fránya lengyelek ...
😊

"magyar-lengyel barátság"

Yossarian
Dietrich, ha jól értem, neked elég annyi, ha beírod konzolba, hogy
/bind (ide egy billenytyû) name DIETRICH
/bind (ide másik billentyû) name ANITA
/bind (masik bill) name Juhez
😊)))
ezzel csak egy gombnyomás lesz az átnevezés.

Rezsõ, kis türelmet még lécci, babafürdetés meg hasonlók, de jelentkezek nem sokára!

Nieleen

rezsofiz
Oksa köszi felvettelek msnbe most tanulok majd szólj ha otthonvagy és akkor jövök

[HUN]FaTaL
thx beállítottam tûzfalat mostmár minden ok😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Dietrich
ok majd kereslek de most hentelek 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
mert visszavontam😊) LOÁLLLL 😊)

Nieleen

Dietrich
ojé...majd ha leírod szájbvarágósan akkor megcsinálom mert ehhez meg én vok hülye. 😊
a nevet is egy progi segítségével szinezem ki.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
igggazán nincs mit, ezért vagyunk 😊
Nah, megjött a váltásom és húúúúzok haza.

Dietrich, Rezso, privibe ment az MSN címem

Nieleen

Dietrich
ne ez már tényleg LOL
nincs 26726-os hsz ami elvben Yossé és mégis arra reagál 😄D

levan fényképezve bizonyítéknak <#zavart1>

Yossarian
kábé ugyanaz mint a név animálás, ugyanis a villogtatás is egymás utáni átnevezésekbõl áll

Nieleen

[HUN]FaTaL
köszönöm.

Dietrich
itt már bugzik mindenki 😊))

Yossarian
routerhez (is) hülye vok. menj a www.evenbalance.com-ra, ott elmogyorózzák a FAQ-ba!

Nieleen

rezsofiz
Tom csak azt írja ki.
"Válasz 'rezsofiz' üzenetére (#26718) "
Vagy nektek nem ezt írta #26722 -ben? 😊

Dietrich
engem is érdekel..meg az hogy lehet váltani úgy nevet hogy az színes maradjon. Vagy miattam vagy az utódom miatt ha csere történik a gépnél és a név átírásra kerül akkor az alap színre vált.

[HUN]FaTaL
minden szervernél. tûzfalon mit kell állítani? mert router mögött vagyok.

Dietrich
Carentant jól szétlõtték sok minden nem maradhatott belõle 😊
a mai részben lesz a kedvenc jelenetem...adnak a németek a jenkiknek rendesen 😊

rezsofiz
Lol ti is azt látjátok hogy válasz rezsofiz üzenetére, közben meg a (#26718)-t nem is én írtam.. sg bugz

Yossarian
minden szervernél ez van? mert ez inkább tûzfal lesz...
(ugye engedélyezve van a PB?)

Nieleen

rezsofiz
Okés rendben ezer kösz!

Dietrich
volt róla szó de vagy a társulat egyik fele így is valamely klánhoz a tartozik, míg a másik fele szabadúszó.
az sg jelzés arra mindenesetre jó hogy az ASE-ben rögtön látni ha valamelyikünk fenn van vagy egy szerveren egy oldalra állunk ha a game engedi. De legtöbbször nem engedi. 😊

Yossarian
otthon kedvencekben van egy linkem. ott nemcsak leírják a mikéntjét, hanem van jópár script is. Kb 1 óra múlva érek haza, ha addig ki birod várni, akkor megoldhatjuk 😊 Vegyél fel MSN-re, majd küldöm privibe a címem!

Nieleen

rezsofiz
wow azokra én is kíváncsi leszek

[HUN]FaTaL
pb init failure. játék közben meg cannot authenticate pb server.

rezsofiz
hogy tudjak villogni a csayoknak

rezsofiz
Nem buzulunk , rosszul fogalmazta, szal én közbe kismillió klánban voltam csak most így jött ki véletlenül hogy Bencvel egy klánba kerültünk. Illetve nem volt véletlen, csak annyira hogy ne merítse ki a buzulás fogalmát😛

tudod mi személyesen ismerjük egymást eléggé..

donneck
Ok este felteszem egy oldalra õket.
Carentanból egy kép van asszem. Nem nagyon van háborús emlékmû.
Egy nagy út van amit 101es airborne útjának hívnak.
Viszont van sok kép fegyverekrõl :-)

minek az neked 😊

Yossarian
és jójaz nektek? 😊)

Nieleen

rezsofiz
ÖÖ esetleg el tudnád mondani, nekem az is jó ha priviben csak szeretném tudni😛

rezsofiz
pow niger'

mer mindenhova egymás után buzulunk : )

Yossarian
én tom hogy kell villogtatni

Nieleen

Yossarian
például, hogy leírod normálisan a hibaüzenetet, mert tutira nem az amit írsz...

Nieleen

rezsofiz
Nem , jól emléxel, anno BMGs volt velem, most HSTsek vunk😊

rezsofiz
Tényleg vki nem tudja hogy a nevet hogy lehet villogtatni a gameben??

Yossarian
hst? rosszul rémlett, hogy bmg-t láttam a nevedben? 😊

Nieleen

[HUN]FaTaL
a szerverek kiírják hogyn em tudják letölteni a punkbuster updatet aztán ledobálnak hogy nem elég friss? mit lehet ezellen tenni?:/ (1.5 fent van)

rezsofiz
Jaja powa

akkor én mostantól <.:HST:.>benc|SG néven nyomom 😊)

Yossarian
ték ;-)

Nieleen

Yossarian
hát ja. Régebben szó volt itten olyasmirõl, hogy alakul SG klán én meg nem akartam érdemtelenül bitorolni a neveteket😊

Nieleen

Dietrich
tényleg ha listát nézem vagy vége egy map-nak nem látszik az sg