Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dr Kotász
Kisték :-) is ték.
Dietrich
ja...
most úgyis a hitler film feliratait tüntetem el, hogy nézhetõ legyen végre 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
meddig ?

Jolmondja Yossarian es Punkerwork!

Fogadd meg a tanacsaikat es elobb utobb jo klanba fogsz kerulni..

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Yossarian

Nieleen

Serpa
ma este ráértek ?

Yossarian
csatlakozom, normális klánok kimondottan utálják, aki a fragre megy és a pontok kedvéért rohan ész nélkül bombát rakni, mielõtt még védhetõ lenne...

Nieleen

Yossarian
Az uoban siman elsõ lehet valaki puskalövés nélkül. Figy, ha jól mûködsz együtt a csapattal, akkor elõbb-utóbb felfigyel rád vki és megkérdezi, hogy kell-e klán. És még el se kell fogadnod az elsõ ajánlatot, hanem érdemes utánanézni, hogy milyen csapat.
Mert megbocsáss, de elég hülyén hangzik, hogy "vegyen már fel vki, mindegy, hogy ki"

Nieleen

Punkerwork
ja és ne csak frag-re menj, a csapatjáték a lényeg szerintem 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
ember ez nem így mûködik, játszál és ha 1 klánban kell ember akkor majd szólnak.....

odex
de figye azért mindig 1-2-3 vok de amúgy kurva jól játszom ha kell meg is nézhetitek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Yossarian
Odex, még csak most kezdted a COD-ot, nem?

Nieleen

Yossarian
de asszem mindegy is. az utóbb napokban iszonyat szar a netem. 200 alá alig megy a pingem, sõt legtöbbször 300-999. :-(

Nieleen

Yossarian
mától 18-06-ig melózok... <#guluszem1>

Nieleen

odex
Valaki legyen már olyan kedves hogy fell venne egy klánba!!!
aki seggggíteni akar akkor az privizzen rám!!!<#help>

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Punkerwork
én kb 1-2 órára tudok este elõre tervezni

KM
Jövõ héten minden este tökéletes lenne.<#vigyor2> Ezen a héten meló...<#fejvakaras>

dr Kotász
Inkább napokkal elõre kéne megbeszélni egy idõpontot, amikor jönnének 10-en is... Ad hoc alapon sose jó egyszerre sok embernek. Mondjuk egy péntek estét 8-tól éjfélig, ilyesmit...
Punker
na jó elmegyek kajálni ha nincs semmi

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dietrich
nekem az sd lassú 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zaki
Pyx

ricsi1
Zaki ki csinálja a logoidat?

Punker
na akkor mi legyen?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
én szeretem mind1ik módot <#vigyor0>

Punker
s@d sehogy se jó

zaki
kevesen voltunk, úgy ne mjó s&d-zni <#gonosz3>

PResident Evil
eddig toltuk :\

PResident Evil
legjobb ^^

zaki
az, szétaláztam minednkit Brecourton, pedig gyûlölöm azt a pályát 😛

Punker
na hova lettetek? mire betöltött a szerver Zaki-ék kiléptek

PResident Evil
ez jó volt 😄

ricsi1
gondolom SG-s

milyen forum..

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

soprano
bocsi,hogy ide írok,de segítség kéne....
Hogyan tudom berakni a saját fórumomban a banneremet??? plz help!

&Otilde;szintének lenni veszélyes. Ha csak nem vagyok hülye is hozzá

Punker
na akkor mi legyen? kajálok valamit és jövök illetve keresek valami kaját és game közben megeszem 😊

ááá,nem kell igy bókolni, egyszerûen profik vagyunk. [ szerény ]

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

ricsi1
Brecourtotn ugy lagolok mint ha másodpercenként elmenne az áram<#duhos2> /csak emr azon vunk 😉 /

Igazo=Igazi

Igazo CoD fanok <#worship>

Dietrich
na akkor sd-rõl ennyit részemrõl <#hehe>

Dietrich
meglepõ mi? 😄

zaki
jézus, ti már ilyen "veteránok" vagytok? <#vigyor>

Dietrich
az enyém még edzésen van 😊

Yossarian
majd spectelek, de nálunk egy hiperaktív kölyköt kell szórakoztatni 😊

Nieleen

Dietrich
megyek

Dietrich
adj fel hirdetést az apróneten.

odex
aki seggít az privizzen rám!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

odex
valaki szerezzen má nekem szervert!!!

PResident Evil
193.202.89.40:28961

na ide

PResident Evil
átváltották S&D-re :\

keresek másikat!