Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
én nem tudom 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
egyébként ez a csítelés hogy megy ?
egy progi fut a háttérben ?

Dietrich
tényleg nem értem a csíterek..semmi élvezet benne ha az aim dolgozik az ember helyet vagy a wh..ráadásuk a grafikát is hazabassza..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

jovan csak azt nem értem mnek tesztelgeted O.o

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

bestGP
inkab ne 😄
am nagyon nehez megtalalni azt a forumot.
nem értem h mit kell álszenteskedni. mintha nem probaltatok volna ki semmit

hüje vagy hamán szép nem!4

MSNen elmondom.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

melyik haverod a bestGp?

jah jah tenyleg <#hehe>

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Yossarian
izééé... ha talált, akkor kereste. 😊

Nieleen

bestGP
harverban. jaj. már szivta igy mek egyik volt klantarsam (killah P )

bestGP
szerintem nem kéne eljátszani a szentet senkinek. buktattam már le csitert, aki AZÉRT HAZSNALJA MERT ÉLVEZI.
ez szerintem teljesen nem ez a kategoria. Csak annyi a lényege, hogy aki akar csitelni az fog, ennyi.

Erre mondtam mert hogy ha talalt akor hasznalja is!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

megfigyelés hogy ezek közül az elsõ két szmilit csak az ujregek használják.. 😊

faggattam errõl MSNen, de kevés sikerrel.. egyébként GP egy személyes haverom, LANoztunk is együtt, elég komoly klánban van. szoval Mester elhiszem hogy van mire feszitened infecskéd miatt, de leállíthatnád magad.. az egyik ember akirõl biztosan tudom hogy nem csiter , az Õ.

Yossarian
nubszmájli 😄DD

Nieleen

Yossarian
áhh, sztem félreértés...
Hanem én tod mit nem értek? Mi értelme a próbálgatásnak? Mi a szentszart csinál akkor, ha véletlenül mégis kiszûri a PB és kap a egy jóízû hardverbant?

Nieleen

olvasnal vissza a nubszmájliaid helyett.

igaz, a PB alig fog meg valamit, mellesleg nem is értem miért irta be, de a személyeskedést tartsd meg magadnak. kösz.

<#violent><#gun><#gunyos1><#mf3>

azért mert elmondta hogy nem fog meg egy csitet a PB?
ez aztán az indok a megverésére.

Én is nagyon rühelem a csítereket, egyszer még a depot pályán figyelgetet ki az ablakon a fejével a csávó és én 3-4x fejbe lõttem és semmi ...

Yossarian
A haverokról jut eszembe. Tegnap este ki volt az admin az INF szerveren? Mert 4v1-nél ölég nagy disznóság consoleból bemondogatni, hogy merre mászkál az ember...

Nieleen

ricsi1
<#eplus2><#vigyor>

Eleg szep haverjaid vanak Gratulalok!
Helyedben atmenek hoza es szara vernem ezt a gyoker gyereket hulye kis faszlma <#kocsog>

Nem nem! <#buck>

Yossarian
Az uninstall után törölni kell a cod mappát, mert egy rakás fájl marad benn és csak aztán jöhet a reinstall...

Az 1.4-et hagyd a francba, mert a United Offensive telepítés elõtt automatikusan felteszi magának.

Nieleen

dr Kotász
Természetesen a magyar patch-csel. Nyilván a magyarított pk3-ak nem egyeznek meg az eredetiekkel. Ha ezt mondtad volna az elején, rögtön meglett volna a válasz. Ezenkívül az 1.4-et nyugodtan hagyd ki a telepítésnél. Mehet az 1.5 ill. UO-hoz 1.51.
szerintem formázd le az egész gépedet,lehet hogy valami megragadt a gyökér könyvtárban..
ha ez sem segít nemtom mitcsinálj.

madtolyy
Hali! Megint én vagyok! Köszönöm a segítséget, de hiába telepítettem újra a gamét, akkor is ugyanazt írja ki. Feltelepítettem az alap gamét, majd rátelepítettem az 1.4-es patchet, majd ezek után az 1.5-ös magyar patchet. Nem tudom, hogy hol szúrhattam el a dolgot. Kipróbáltam a pk3 managert is, az eredmény ua. Ha van még valakinek ötlete, azt megköszönném!

\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"

nemtudja esetleg véletlenül bako msn-jétmaegakarom tudni tõle hogy hogyan csinálja a mapokat és hogy a botokat hogy rakja be

Dietrich
nem laggolt 😊

Serpa
én elkerülöm.

Dietrich

Dietrich
Thx.

Imrusssss
Sziasztok!!!!
Hogy kell multizni mert nem tudok!!!
Deee valami magyarok legyenek ne pedog olyen hülye külföldiek!!!

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

bestGP
há nem.
régota van, de akkoris szegyen.
te ennyire pro vagy?
lál

ricsi1
oFf
Pnao te gyõri vagy igaz?

Pano
Pure szerver = tiszta

Jobban megfogalmazva, oylan szerver aminek tartalma és kiegészítõi megegyeznek a játékos kiegészítõjével. Vagyis, csak az futhat rajta, ami fenn van a szerveren itt (ez fõleg a skineket, hangokat, erõsebb scripteket stb érinti).

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

The Garrett
ez a GP nem DF GP... 😞)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
meg csak most? igen faszlama lehecc, ilyen csit mar azota van miota cod...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

bestGP
<#kuss>
érdekesek

ricsi1
<#banplz>

bestGP
beirtam mert tiszta szegyen. aki akar csitelni az fog.
a pb tulajdonkeppen semmit nem ér.
ja te most probalsz oktatni?
hidd el tudom minden következmenyet.

GP a haverom, hidd el van olyan skilles mint bármelyikünk, csak nemtom ezt mi a faszért kellett beirni egy cod topikba. biztos ugy érezte hogy rontani kell az imázsát <#wilting>

Yossarian
asszem, hogy a pure szerve olyan, amin nem engedélyezett semmi extra. Skin meg ilyesmik. De nem tutkó...

Nieleen

Dietrich
az ASE-ban a pure az milyen beállításra való?

Yossarian
nemtom hallottál-e már a hardware banról? csúnya vége lesz, ha egyszercsak észlelni fogja 😊

Nieleen

Yossarian
Mindenkinek jár egy kis siker, most végre megütsz egy átlagos szintet, mi? 😊

Nieleen

bestGP
nám.
asz ügyi

Dietrich
nvidia kártyát használók közül van aki már felrakta ezt a beta verziót? ha igen mik a tapasztalatok.
ForceWare Release 65
Version: 67.66
Release Date: January 18, 2005
BETA Driver