Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, nem a pont számít hanem a csapatmunka, de ha a kemper összeszed annyi pontot hogy összehoz egy légitámogatást az már elég idegesítõ, ezért az sd módban a plusz 3 túlélésért nem értem minek, csak a kempereknek kedvez
Nos te mész a rádióért megszerezni azt...én meg elbújok hátul valahol az epületben egy sniperrel miközben megy az óra és vesztésre állunk..te már 3x halsz meg én meg még mindig ott lövöldözök jó messzire a rádiótól és marhára nem érdekel, hogy a csapat vesztésre áll viszont jó a fragem mert lelöttem 15 ellent.
Vagy nálunk a rádió és jönnek a ruszkik érte...te véded amennyire tudod de látod a bal sarokban az iránytûnél hogy valaki mondjuk én és mások baszunk menni segíteni hanem lövöldözünk jó messzire a rádiótól a ruszkikra mert gyûjtjük a skalpot és nem érdekel hogy közben mint csapat bukjuj a gamet.
Nem lennél kicsit ideges?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
HQ-n is hasonló okok miatt jobban díjazzák azt aki a rádióval foglakozik mint aki kempel és ez így van jól.
Nem tudom, hogy ti gondolkodtatok-e rajta, de nekem a coduoban a pontozás nem tetszik a multi módban, bomba rakás/szedés +5 pont túlélés +3 p, gyilok +1. Szerintem egy olyan modot kellene gyártani, ahol csak az emberölést pontozák(+1p), ezáltal nincs olyan, hogy valakinek van 5 pontja mert lerakot egy bombát, a másiknak meg van 4 pontja mert megölt 4 embert. De feltételezük hogy az 5 p-s rosszabb játékos minta 4 p-s aki megolt 4 profi gamert egy körben. Szal ez a pontozás sztem igazságtalan, mert lehet hogy a jobb játékosnak kevesebb pontja van mint a rossz játékosnak...
Egyébként most az search & destroy modrol beszéltem.
Azért véleményt várok 😊
Üdv! Új vagyok még itt.Eddig csak single playeren játszottam COD.-t.Hogy lehet valaki ellen játszani.Ja és zsaru vagyok+anti pc guru,úgyhogy lassan és érthetõen magyarázzátok el.:-)))Kösz.!!
asszem én nem vágok bele a magyarázatba 😄
Nieleen
GP, te bizonygatod , hogy aki csitelni akar az fog is. Oké. És?
Yosi nem érted, hogy miért probalgatja a csiteket, hogy megfogja e a PB. És ha ezt igy bejelenti akkor végigtesztelt többet és azokat nem fogta meg? Énsem értem. De amig nem haználja õket huzamosabb ideig addig nekem mindegy.
SZierintem lelehet zárni a témát.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
de kurvamindety =)))
YOSSARIAN
remélem vágod mosmá mit mondtam
hüje vagy hamán szép nem!4
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
és rendes gyerkõc csak felhívta a figyelmet hogy mit talált és hogy ezt nemszabad letölteni mert az konosz dolog..
én még sosem csíteltem egy haverom mutatta meg hogy hogy néz ki játék közben..mitmondjak elég feltünõ hogy egybõl a falmögé mész meg egylövésbõl headshot..
okés. nem igy jött ez le elsonek.
én is utálom az ilyen majmokat, de ezt tényleg azért írtam, hogy mennyire nem ér semmit.
ezt jól láttad
Nieleen
Azért is írtam lentebb, amikor még a megverésnél tartottatok, hogy félreértés az egész. Mindegy, nem ér ennyi bitet az egész szar...
Nieleen
Mostanság néhányszor hibaüzenettel leállt a COD/UO. A hibajelentés:
Alkalmazáskivétel történt:
Alkalmazás: C:\Program Files\Call of Duty\CoDUOMP.exe (pid=1044)
Dátum: 2005.01.09. Idõpont: 13:14:02.265
Kivételszám: c0000005 (hozzáférés megsértése)
HIBA ->001387c5 0000 add ,al ds:0023:000002d4=??
Alkalmazáskivétel történt:
Alkalmazás: C:\PROGRA~1\CALLOF~1\CoDMP.EXE (pid=1372)
Dátum: 2005.02.16. Idõpont: 13:07:59.953
Kivételszám: c0000005 (hozzáférés megsértése)
HIBA ->0048dc79 8b01 mov eax, ds:0023:00000000=????????
A vas: ABit AN7, Barton 2500+3200, 2x512 400Mhz RAM, R9800pro. Alaplai hang (Soundstrom). A szoft: win SP1, Zonealarm free(legújabb), Kaspersky 5.0, Ad-aware, Agnitum Tauscan, Spybot, Regcleanerrel is rendszeresen nézve, ellenõrízve.
Gpu driver: Catalyst 4.12 és 5.1-el néztem és Omegadriver 5.12.
........
Nem tudom biztosan, de gyanakodtam a tûzfalra is illetve a netrõl letöltött modokra, cod fileokra.
.....
Várom a hozzászólásokat, tippeket, segítséget.
Elõre is thx: trident!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
egy a lenyeg, aki akar csitelni az fog. és pont, lehet akamilyen pb
Nieleen