Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
még odébb van 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

KM
Te jó ég! Rámtörtek az emlékek!<#nyes><#vigyor2>

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Adjak linket a pályaletöltéshez?<#nyes>
C64-en az AD&D-s játékok voltak a legjobbak, eh, nagy királyság volt a Bard's tale, Champions, Death knights, etc...of Kryn.<#worship>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
12 éves komromban még nem volt shooter. Asszem 14 voltam, amikor a wizard of wart nyomtuk c64-en hugommal multiban 😊

Nieleen

trident
"12 éves korodban te sem tudtad még, honnan tölts le pályákat a kedvenc shooteredhez."
Miért?! Hol lehet letölteni a Wolf3D-hez pályákat??
[viccel<#vigyor> ]

Yossarian
ahhoz meg végképp semmi ész nem kell, hogy ha valakinek map kell, akkor ne csak az elsõ sort olvassa el, hanem kicsit lejjebb rákettyintsen a map linkre.

Nieleen

Yossarian
Nincs iagazad Kotász. A lányom 11 éves sincs, de használja a keresõt. a múltkor égtem be nála, mert a biosz lecójába azt írta, hogy a lucernának akár 10m mélyre lenyúlik a gyökere. Én meg mondom: honnan vetted ezt a marhaságot. Aszondja, az elõbb keresett guglin valami egyetemi honlapot és onnan😊))

Nieleen

Punkerwork
ez nem feltétlenül igaz, vannak értelmes 12 éves játékosok.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

dr Kotász
Nyugi, Yoss. Odex még gyerek. 12 éves korodban te sem tudtad még, honnan tölts le pályákat a kedvenc shooteredhez.
Yossarian
Pontosan, sztem is jobb ugyanoda járni. Akkor nincs gond a pk3-makkal és a mapekkel sem. Soxor a társaságot is megismeri, megkedveli az ember. Ha custom map is fut, akkor azt a klán honlapjáról is le tudja kapni az ember.

Nieleen

Yossarian
Odex, te akkora béna hegyiteve vagy, hogy neked segíteni se érdemes. Ha neked olyan linket ad az ember, ami nem közvetlen idítja a letöltést, akkor meg se találod. Bazz belinkeltem neked a fõoldalt, ott már csak a maps linkre kellett volna kattintani... Jelzem direkt a fõoldalt linkeltem, mert egy rakás hasznos és érdekes cucchoz juthatsz el onnan kiindulva. Megértem én, hogy ahhoz nem vagy elég kreatív, hogy magadtól megtalálj valamit mondjuk a gugli segítségével, hanem inkább megkeresteted vkivel, de hogy már olvasni és kattintani se tudj ha nem fogják a kezed, az már a hülyeség csimborasszója... <#falbav><#lama>

Nieleen

madtolyy
Köszi a szervercímeket!

\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"

odex
kösssz😄

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

trident
-Odex: kicsit több, mint kétszáz COD pálya.
Yossarian is ezt a linket adta meg neked...
pályákkal kapcsolatban még egy tippem lenne: ne látogass minden szervert össze-vissza. Legyen néhány kedvenc szervered, onnan a pályákat fél óra alatt letöltöd, nem kell többet vele szenvedni, és remélhetõleg nem akadnak össze.

mi lehet az oka ennek a hibaüzenetnek:
UI_Allock Kevés memória
csak bizonyos szerverek esetén jö elõ
odex
van egy csomó pályám nem lehet az a baj hogy kellene hozzá a pája javítás mert van egy csomó hibás map<#conf>

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

odex
jó ötlet<#taps>

Dietrich
tudom én is nézem.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
volt hátra 30 mp és a jenkik vezettek 1-0-ra...Rico elhozta a zászlót és védtem õt kinyírtam egy jenkit..közben Ricot is valaki..vittem tovább a zászlöt majd én is maghaltam egy gránát miatt..majd valaki tõlünk vizze tovább és hazaért vele 1 mp-el a vége elött vagy annyi se. 😊
x lett...olyan volt mint egy atlétikai váltó futás 😊
df

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

odex
Á inkább majd megnézem a bcdc++-on<#taps>

Serpa
késõ van ...
<#fogmosas>

no meg X-akták.

Dietrich
ja de úgy leléptetek.. 😊

Serpa
beírod guglíba, és találsz jóó pár oldalt.
én így szoktam, és eddig bevállt.

odex
figyemá amit attál linket onnan csak javítást meg egy csomó hülyeséget lehet leszedni! pálya meg nuku<#nevetes1>

Serpa
ázz !
<#eljen>

KM
Jó volt!<#nevetes1><#eljen><#vigyor2>

Serpa
már csak te hiányoztál, és együtt lett volna az tím.
😊

bestGP

bocage életbe!!!4
:C

(by rezso)

hüje vagy hamán szép nem!4

bestGP
Ihol nI 😄D
Metyek csitelni

Yossarian
nem privize, de ihol ni egy link.

Nieleen

Yossarian
jövõ márciusban jár le, de ha minden igaz, akkor pár hónap múlva, szintén az axinál lesz kábelnet is. Azonnal váltok, mihelyt ideér.

Nieleen

odex
nem tudja valaki honnan ehet pályákáat letölteni a call of duty.hu kivül? aki tudja az inkább privizzen rám!

Serpa
akko' hova ?

közben nézem majd a dörti dozent.
😊

Dietrich
😞

mikor jár le a szerzõdésed és váltasz szolgáltatót?

Yossarian
megint kihagyom... egyelõre 600-as pingjeim vannak :-/ késõbb hátha jobb lesz.

Nieleen

Dietrich
ahova benged 😊

lehet õ már játszik valahol..én most HQ-t nyomnék szívem szerint ahol tegnap is..a chimeran.

Yossarian
hová mentekkk?

Nieleen

Yossarian
Horse penis at the gates

Nieleen

Dietrich
most ettem..mehetünk

Serpa
megyek kajolni, azt mehetnénk gyilkolni.

Dietrich
lófaszt...
Ellenség már a kapuknál van <#mf2>

Yossarian
Ok, csak hallgass te mimóza! 😊)

Nieleen

Nem tudok angolul, nem tudtam hogy prezi is erre gondolt, sorry. többet meg sem szólalok

Yossarian
nix mit

Nieleen

Yossarian
sztem meg prezi is azt mondta 😊

Nieleen

bestGP
szerintem a Baratok KOztbe van!44

trident
Az ohoszok a spájzban vannak?<#heureka>
Elnézést, hogy hjaccsolva írok.

-Yos: thx.

Serpa
kár volt beírnom.

Pano
Nem a "Katonák a stadion pénztáránál"?

<#mf1>

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit