Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
nekem bejött 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
azt kérdeztem, hogy amit vett a corában az csak a cod vagy cod+uo..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
nem tud valaki arról hogy lesz-e 6-os update kéne 1 pár dolgot javítani!
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Szóval hogy tudjam gyakorolni a gránátdobásokat 😉)
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
942????? wow, akis csiter
Ma vettem meg az eredeti CoD-ot (Év játéka kiadás), és újra fel is raktam. Elõtte nem volt ilyen lilás a robbanás és a lövésnyom.

callofduty.hu -> the All Seeing-Eye (ASE) -> magyar szerverek
Aztán, hgoy mi az összefüggés a fenti lánc közt arra majd rájösz...
<#banplz>#banplz>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
PunkBuster ( for 0 minutes )... RESTRICTION
Blocked O/S Privileges: 509
Ez mit jelent ?
Kidobál a szerver - tegnap még beengedett! Mit csináltam rosszul ?
Elõre is thx !
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
<#conf>#conf>
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"