Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott csak 3db servert ír ki nemtom miért!Lécci vki írjon nekem párat!!Fontos lenni,THX!!!
<#felkialtas>#felkialtas>
Motorola Defy
ELÕRE IS KÖSSSZ!!!!!!!
<#felkialtas>#felkialtas>
Motorola Defy
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Nieleen
ha kicsit begyakorlod megcsinalhatod ugy hogy nemkapsu hátast addig 😊
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
amugy van valakinek emesennye?? ugy könnyebb elmesélni<#integet2>#integet2>
Mert én ott láttam egyszer ugrálni egy embert, de nem foglalkoztam vele aztán mikor megint odakerültem láttam hog már a tetõn van
haaa!
rip --> csak angol nyelv van benne + nincsenek extrák + nincsenek videók
itt fennvan igaz smsweb de legaláb megbizható..van dvd meg dvdripben a bia....amugy mi a különbség vagyis jobb a dvdrip?
Nieleen
valaki aszongya el nekem a railyard pályán hogyan lehet feljutni annak a roncs háznak a tetejére..(és ott átlehet menni a tankgarázséra is)
ahol vannak a vonatok is és azon roncs házon is végiglehet menni hogy odajussunk a tankgarázshoz meg ahhoz a likhoz jobbra