Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yossarian
jaaa, beugrott! 😊 persze, köszi! Meg sikerült a bithumenre is meghívót szereznem. 😊

Nieleen

Serpa
torrent
😊

Yossarian
munkamenet? Ne használj ilyen nagy szavagattt 😊

Nieleen

Yossarian
uhh, nem vagyok képbe. Mirõl is van szó? 😊

Nieleen

hatamoto
Nem mindenhol! Láttam hol volt û betû! <#nemtudom> Ismernem kéne a munkamenetet...

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

Yossarian
Érdekes, nemtom mért vesztek el copy/paste után az ékezetek. :-o

Nieleen

Serpa
kész tébojjj ...
^-^

bevállt amit ajánlottam ?

hatamoto
cím:
-hiba

----

Milyen patchek kellenek a single játékhoz?
-ellenorzi
-fent (mondat vége)

Tört játékom van, tudnék neten játszani?
-címu
-szerverfigyelo

Fent a peccs, mi kell még, hogy végre játszani tudjak?
-szerverekrol
-kötelezo
-dol
-effektrol

Mi az a PB?
-figyelo

Server Disconnected - has been permanently banned from this game server via Punk Buster
-ördöngosség
-kötojelek

Játék közben állandóan ezt a hibaüzenetet írja a PB. Már k..vára unom, mi a megoldás?
-PunBuster Reports

Hogy kell a konzolt elohívni?
-billentyut

A United Offensive fut önállóan, vagy kell hozzá az alap COD is?
-kiegészíto

Miért van az, hogy az ASE szerint van még egy férohely a szerveren, de mégsem enged fel?
-üzemeltetok

Miért van az, hogy füstön keresztül célozva lelonek?

Hogyan tudok olyan szép színes nevet csinálni magamnak?
-billentyut

Hogyan lehet színes szöveget írni a chatbe?
-elobbi

Bocs csak felületes átfutás volt és az õ betû állandó hiánya valszeg a html szerkesztõ rossz kódlapbeállítása miatt lehet. Vagy a billentyûzeted rossz? <#awink>

Yossarian
mosmér derogál neked, ha egy õrmester szárnysegédúrnak szólít? :-D

Nieleen

Serpa
ezt má 1x letisztáztuk.
mindenki azonos tisztségben van.
<#vigyor3>

délután ...

Yossarian
meg a helyesírási és elgépelési hibákat is kijavítom, ha szóltok

Nieleen

Yossarian
jöhetnek cod linkek is!

Nieleen

Yossarian
Az elsõ mondatot fejtsd ki bõvebben, mert nem vili! Arra célzol, hogy az In use üzit azért kapja, mert tényleg használja vki más is a kulcsot? Mert végülis elképzelhetõ. Javítom majd.

a 2. ez igaz, elfelejtettem, hogy van akinek ott is át kell írni. javítom majd. Kösz! 😊

Nieleen

hatamoto

Nekem is hasonlók jártak az eszemben azzal a különbséggel, hogy én egy fûrészes pengéjû vágószerszámmal csapok szét köztük. Itt egy HÓNAPIG az volt a tendencia, hogy este 6kor 5 percre megszûnt a kapcsolat majd visszajött, de 20k-nál nem met feljebb az átvitel másnap reggelig. Hétvégén viszont egyáltalán nem volt net. De agylobot akkor kaptam emikor ezután kiküldték a számlát! <#duma><#duma><#boxer><#mf3>

Dietrich
ha a pb CD-Key in use hibát ad ki az ugyanazt is jelentheti mint a másik..vagyis uo keyt kell átírni.
amit belekéne írni nem elég csak a registryben átírni hanem az uo multi optionsban is átkell. Nem tudom miért de van akinél ez nem gond de van akinél a pb hisztizik ha ezt nem teszi meg.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
köcsögök....<#mf3><#boxer><#gun><#violent>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
<#eplus2>

Yossarian
De elég az opcióknál is átírni. Nem tudtam fejbõl, hogy sima, vagy multi opt-ban van-e, ezért kihagytam 😊

Evenbalance-ot a PB-nél már linkeltem, de a másik kettõt is beteszem vhová. Köszi😊

Nieleen

trident
1; letöltéshez, patchez, maphoz, stb.-hez link. www.callofduty.hu www.codfiles.com www.evenbalance.com
2; rate beállításhoz: szvsz jó a multiplayer menüben az xdsl/lan beállítás is (jól emlékszem?)
....
Most ennyi jutna eszembe...😊
....
A legfontosabb: <#eljen><#worship>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
Hozzákezdtem egy COD FAQ-hoz.
Segítsetek már bõvíteni és javítgatni!
Lehetõleg kérdés-válasz formában. 😊

Nieleen

trident
Azért vannak más módok is:
1; lásd a mostani híreket (azt a postás dolgot, boríték).
2; benne leszek a tv-ben: írj a Juszt Lacinak, a tévé ügyvédjének.
3; megvárod, míg megszûnik a szolgáltató monopolhelyzete.
4; Komoly összeggel támogatod az x egyházat, ezért cserébe közelkeleti üzletemberek megtanulnak Magyarországon repülõt vezetni...
4;Vásárolsz egy délrõl származó AK-t, és bemész az axelerohoz...
/Bocs a rossz viccért!/

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Attól függ:
-ha közben zsákmányolsz 100 millió fölött, és/vagy van kapcsolatod az olajmaffiával, akkor szerintem 3 év, vagy két év felfüggesztett. És pesze titkosítják az ügyet kilencven évre.
Ha nincs, akkor 15 év.
-Szerintem még nincs, nem hallottam róla, de szerintem lesz. Viszont bármikor kijöhetsz a börtönbõl, ha csak minimálisan is befarcolsz, legalább két kisérõvel, szép, új furgonnal. Igaz, hogy egy madzagon fognak vezetni, és elõtte kitöltenek egy papírt, hogy zsökésed esetén használhatnak e lõfegyvert....<#nezze>

báttyó02
oké,mégegyszer bocsi .)

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Yossarian
a visszaolvasás pont nem FPS függõ ;-)

Nieleen

báttyó02
ok,de az fps-ekben nem vagyok otthon...vagyis a multi részükkel nem :Ð

amugy kössz

Yossarian
Kábé naponta írja le vki, hogy tört játékkal is lehet, csak tört szerverre kell menni. A magyar szerverek általában ilyenek.

Aszittem ennyi hozzászólással már vágod, hogy állnak hozzá a lejjebb görgetni képtelen userhez...

Nieleen

báttyó02
htx :w

Yossarian
nekem is ez volt az elsõ mondatom

Nieleen

báttyó02
istenem..

Yossarian
Szétbasz az ideg! Szerintetek mennyit lehet kapni azért, ha bemegyek az axelerohoz és elõre megfontolt szándékkal kinyírom az összes ganét, aki nem tudja több mint 2 hete 1000 alá vinni a pingem?
A másik kérdésem pedig az, hogy van-e normális net a sitten. Ha volt már ez a kérdés, akkor bocs, de lusta vagyok visszaolvasni!

Nieleen

Yossarian
jah, az igazi a mateltõl...
Ha gondolod, hogy volt, akkor én meg azt gondolom, hogy vissza kéne olvasni, használni a keresõt stb...

Nieleen

báttyó02
hali,boccs a kérdésért(gondolom már volt)de a eredeti játék kell a UO-hez?

trident
OFF 9/12 ON

cod.hu-n van valami új map, képek alapján jó lehet

trident
...4/12...😊 Én bezzeg má' megint a dógozó népet szolgálom.

panther112
nincs backupom😊)))))

Dietrich
Serpa szárnysegéd úr! jelezze ha a gépe alkalmas komolyabb csaták megvívására valamelyik szerveren!<#nyes>

Van valakinek ötlete, hogy win2003SE-re hogy lehet föltelepíteni a játékot?

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

hatamoto
Akkor telepítsd fel újra! Az tán megoldja.

Captain Sparrow
na má jó ujrainditottam a gépet

Captain Sparrow
mindenhová ezt irja ki :s
Children exceeded

Captain Sparrow
Nem enged belépni egy mod-os szerverre..vagyis 2re sem..pedig a downloading allowwa van..és azt irja ki: Children exceed
honnan a szarból tuggya hogy kölök vagyok vagy nem?

panther112
köszi de nem segített semmit

lol....

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Dietrich
nem tökéletes megoldás pb esetén...

odex
nem kell semmit se leszedni a cod-hoz be kell állítani hogy töltse lke a cuccot a gamehez

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Dietrich
szed le a callofduty.hu-ról majd rakd be a pb könyvtárba és onlinében klikkelj rá....ne lolozzál..

panther112
azért köszi😊

panther112
akkor uúgy mint AAban csak éppen nincs meg az exe lol

hatamoto
Elvileg a Cod gyökerében kell lennie egy pb nevû könyvtárnak. Elindítod az ebben levõ pbweb.exe-t és naprakészé teszi magát.