Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
-hiba
----
Milyen patchek kellenek a single játékhoz?
-ellenorzi
-fent (mondat vége)
Tört játékom van, tudnék neten játszani?
-címu
-szerverfigyelo
Fent a peccs, mi kell még, hogy végre játszani tudjak?
-szerverekrol
-kötelezo
-dol
-effektrol
Mi az a PB?
-figyelo
Server Disconnected - has been permanently banned from this game server via Punk Buster
-ördöngosség
-kötojelek
Játék közben állandóan ezt a hibaüzenetet írja a PB. Már k..vára unom, mi a megoldás?
-PunBuster Reports
Hogy kell a konzolt elohívni?
-billentyut
A United Offensive fut önállóan, vagy kell hozzá az alap COD is?
-kiegészíto
Miért van az, hogy az ASE szerint van még egy férohely a szerveren, de mégsem enged fel?
-üzemeltetok
Miért van az, hogy füstön keresztül célozva lelonek?
Hogyan tudok olyan szép színes nevet csinálni magamnak?
-billentyut
Hogyan lehet színes szöveget írni a chatbe?
-elobbi
Bocs csak felületes átfutás volt és az õ betû állandó hiánya valszeg a html szerkesztõ rossz kódlapbeállítása miatt lehet. Vagy a billentyûzeted rossz? <#awink>#awink>
a 2. ez igaz, elfelejtettem, hogy van akinek ott is át kell írni. javítom majd. Kösz! 😊
Nieleen
Nekem is hasonlók jártak az eszemben azzal a különbséggel, hogy én egy fûrészes pengéjû vágószerszámmal csapok szét köztük. Itt egy HÓNAPIG az volt a tendencia, hogy este 6kor 5 percre megszûnt a kapcsolat majd visszajött, de 20k-nál nem met feljebb az átvitel másnap reggelig. Hétvégén viszont egyáltalán nem volt net. De agylobot akkor kaptam emikor ezután kiküldték a számlát! <#duma>#duma><#duma>#duma><#boxer>#boxer><#mf3>#mf3>
amit belekéne írni nem elég csak a registryben átírni hanem az uo multi optionsban is átkell. Nem tudom miért de van akinél ez nem gond de van akinél a pb hisztizik ha ezt nem teszi meg.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Evenbalance-ot a PB-nél már linkeltem, de a másik kettõt is beteszem vhová. Köszi😊
Nieleen
2; rate beállításhoz: szvsz jó a multiplayer menüben az xdsl/lan beállítás is (jól emlékszem?)
....
Most ennyi jutna eszembe...😊
....
A legfontosabb: <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Segítsetek már bõvíteni és javítgatni!
Lehetõleg kérdés-válasz formában. 😊
Nieleen
1; lásd a mostani híreket (azt a postás dolgot, boríték).
2; benne leszek a tv-ben: írj a Juszt Lacinak, a tévé ügyvédjének.
3; megvárod, míg megszûnik a szolgáltató monopolhelyzete.
4; Komoly összeggel támogatod az x egyházat, ezért cserébe közelkeleti üzletemberek megtanulnak Magyarországon repülõt vezetni...
4;Vásárolsz egy délrõl származó AK-t, és bemész az axelerohoz...
/Bocs a rossz viccért!/
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
-ha közben zsákmányolsz 100 millió fölött, és/vagy van kapcsolatod az olajmaffiával, akkor szerintem 3 év, vagy két év felfüggesztett. És pesze titkosítják az ügyet kilencven évre.
Ha nincs, akkor 15 év.
-Szerintem még nincs, nem hallottam róla, de szerintem lesz. Viszont bármikor kijöhetsz a börtönbõl, ha csak minimálisan is befarcolsz, legalább két kisérõvel, szép, új furgonnal. Igaz, hogy egy madzagon fognak vezetni, és elõtte kitöltenek egy papírt, hogy zsökésed esetén használhatnak e lõfegyvert....<#nezze>#nezze>
amugy kössz
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Aszittem ennyi hozzászólással már vágod, hogy állnak hozzá a lejjebb görgetni képtelen userhez...
Nieleen
A másik kérdésem pedig az, hogy van-e normális net a sitten. Ha volt már ez a kérdés, akkor bocs, de lusta vagyok visszaolvasni!
Nieleen
Ha gondolod, hogy volt, akkor én meg azt gondolom, hogy vissza kéne olvasni, használni a keresõt stb...
Nieleen
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Akkor telepítsd fel újra! Az tán megoldja..:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
honnan a szarból tuggya hogy kölök vagyok vagy nem?
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]