Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Miért fontos ez?
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Mi a lófütty az a COIL-ozás? Mibõl gondolja hogy én COILozgatok?
.....
Nagy az én bánatom:
Tegnap egy finomságos LAN-t tartottunk. Általában én indítom a szervert, most is ezt tettem. A felesleges pk3-akat pk3managerrel tiltottam.
....Valamelyik UO-s szerverrõl mégis beszedtem valamit, ami nekem nagyon nem kell. Mégpedig egy Luger modifikáció, amikor is a luger gyorstüzelõként viselkedik, gyorsabb mint a thomphson gépfegyver....Egyébként fegyverváltáskor mint "UZI"-t írta ki.
Semmilyen úton nem tudtam "hagyományos" módra váltani, muszály volt tíltani...
Két kérdésem lenne:
-tudja-e valaki, melyik szerveren fut ez a modifikáció? Találkoztatok már vele???
-melyik pk3 fájlban van ez a mod?
......
/nekem tippem van, hogy melyik szerver volt az, de még nem tudtam utánna járni./
Ha már az elsõ kérdésre tudja valaki a választ, már elég lenne.
Thx!😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
2 napja az uccsó 1 mp-ben nyertük meg a gamet. 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Brecourt winter ment lelõttem aszem õt WARM ROUND-ban (ez az egy fregem volt mert utánna megdöglöttem) erre jött ezzel a dumával megkérdeztem és ez mi. Kérdésemre nem válaszolt nyomtam egy /kill -t mondon hogy Hootmak pont itt van megkérdezem hátha kiokosít a témában. Erre jön hogy azért killetem mert demot vesz rólam😊 GIGA LOL
Itt szeretném neki üzenni hogy még mindíg várom magyarázatát erre a COIL témára. Mi ez? Mibõl gondolja hogy nekem olyan van?
Mert megerdemlitek..<#taps>#taps><#circling>#circling>
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
De szerintem nem kene limit... 15 perc utan valtson palyat azt szevasz.....
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Forza Milan!!! Csak a foci.. Meg a CoD..
Egyébként kösz, hogy egyáltalán csináljátok a szervert!
aszem ehez mar bazioregvagyok!
no körbenézek a szervereken..megkeresem Kotászt 😊
df
http://callofduty.filefront.com/files/Call_of_Duty_United_Offensive/Maps/Multiple_Gametype;4626
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Honnajst lehetne letolotni map?
A callof-on nem talaltam, pl ta'nd'o'rvill....
most meg azt mondták rám, hogy xar vagyok, mert 2x v. 3x ugyanott és ugyanott lõttem le.
most tehetek róla, ha épp ott voltam/volt akkor??
És ugy vettem észre hogy azoknál a pályáknál is,amik eredetileg benne vannak.
1.5-ös patch van fenn.Másik crack kellene neki?
Elõre is kösz!
de ha rendesen beállítom a netkapcsom, akkor mire kell ez?
pl egy fél littyó junájkum ;-)
Nieleen
Viszont!