Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

odex
a puskával az a nagantlan?

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

alph4
Azzal nem lõni kell hanem mákolni! <#wink> Lõj a Nagantal egymásután 4-et, akkor már tudsz valamit!<#worship><#eplus2>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

odex
hát minden féle serveren vok 😄

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

odex
csak 1 kis locsi pocsi és kész is itt a pénz

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

odex
hónap jön a lé a zsebembe 😄

Yossarian
milyen mod?

Nieleen

odex
én kedvenc stukkerem a ruckiknál a dobtáras azzal valamikor egymás után 4-et is ölök

Yossarian
rossz helyen játszol 😊

Nieleen

Valaki világosítson fel mert megõrülök!!!!!!
Aszem mp44 el voltam!
Miért fontos ez?
odex
a ganeba 1 csomó béna játszik vagy én vagyok tul jó? szinte mindig 1 vagyok

ugye nem manuális/félautomata fegyverrel voltál?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

rezsofiz
boldog husvét

sazl : c

Akkor a lényeg komám: )
Mi a lófütty az a COIL-ozás? Mibõl gondolja hogy én COILozgatok?
trident
Kellemes húsvéti ünnepelet kívánok Nektek!

.....
Nagy az én bánatom:
Tegnap egy finomságos LAN-t tartottunk. Általában én indítom a szervert, most is ezt tettem. A felesleges pk3-akat pk3managerrel tiltottam.
....Valamelyik UO-s szerverrõl mégis beszedtem valamit, ami nekem nagyon nem kell. Mégpedig egy Luger modifikáció, amikor is a luger gyorstüzelõként viselkedik, gyorsabb mint a thomphson gépfegyver....Egyébként fegyverváltáskor mint "UZI"-t írta ki.
Semmilyen úton nem tudtam "hagyományos" módra váltani, muszály volt tíltani...
Két kérdésem lenne:
-tudja-e valaki, melyik szerveren fut ez a modifikáció? Találkoztatok már vele???
-melyik pk3 fájlban van ez a mod?
......
/nekem tippem van, hogy melyik szerver volt az, de még nem tudtam utánna járni./
Ha már az elsõ kérdésre tudja valaki a választ, már elég lenne.

Thx!😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
én már az egészet nem értem amit írsz <#zavart1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
azért legyen limit..

2 napja az uccsó 1 mp-ben nyertük meg a gamet. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ma az Tudatlan szerverén WARROUND alatt felszólított egy Master mittomén kicsoda hogy: COIL OFF ! Ez mi a lófütty? <#wow1>
Brecourt winter ment lelõttem aszem õt WARM ROUND-ban (ez az egy fregem volt mert utánna megdöglöttem) erre jött ezzel a dumával megkérdeztem és ez mi. Kérdésemre nem válaszolt nyomtam egy /kill -t mondon hogy Hootmak pont itt van megkérdezem hátha kiokosít a témában. Erre jön hogy azért killetem mert demot vesz rólam😊 GIGA LOL
Itt szeretném neki üzenni hogy még mindíg várom magyarázatát erre a COIL témára. Mi ez? Mibõl gondolja hogy nekem olyan van?

Mert megerdemlitek..<#taps><#circling>

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

De szerintem azert allitotak 15 percre mert CBn ez van megadva es szerintem egy CB szerinte beallitas egy magyar serverm jo...
De szerintem nem kene limit... 15 perc utan valtson palyat azt szevasz.....

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Dietrich
jaja..támogatom én is az ötletet.

Imobe
Magyarosításért menj fel a magyarosítások.hu-re, vagy inkább a klánom oldalára<#vigyor2> www.xdiclan.atw.hu innen le tudod tölteni..

Forza Milan!!! Csak a foci.. Meg a CoD..

dr Kotász
Ha DF-esek olvassák a fórumot, nekik jelezném, hogy általános vélekedés szerint túl rövid a 15 perces meccsenkénti idõ a CTF szervereteken. Ha van rá lehetõség, megköszönnénk, ha felemelnétek 20 vagy 25 percre. Ezzel párhuzamosan még be lehetne állítani egy capture limitet is, mert mondjuk 5:0-ás állásnál nem sok értelme van lejátszani a hátralévõ idõt. Szóval esetleg egy 3-as score limit 20 perces idõlimittel még jobbá tehetné a szervert.

Egyébként kösz, hogy egyáltalán csináljátok a szervert!
Freddy02
Lehet csinálni szervert a neten?

http://www.gamehelp.atw.hu

megtalaltam, kuszike de nem skerult!
aszem ehez mar bazioregvagyok!
Dietrich
le is csítereztek? 😊

no körbenézek a szervereken..megkeresem Kotászt 😊
df

me and a monkey
Én innen szoktam:
http://callofduty.filefront.com/files/Call_of_Duty_United_Offensive/Maps/Multiple_Gametype;4626

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

KEZICSSOKOLOM!
Honnajst lehetne letolotni map?
A callof-on nem talaltam, pl ta'nd'o'rvill....
Serpa
meg is néztem, miután kiléptem a serverrõl, és cable volt.

most meg azt mondták rám, hogy xar vagyok, mert 2x v. 3x ugyanott és ugyanott lõttem le.
most tehetek róla, ha épp ott voltam/volt akkor??

Dietrich
néha ha lefagy a gép vagy kivág a szerver valami bug miatt akkor képes az optionsban ez is el állítódni. Nekem volt már többször is.

Sziasztok.Mi a külömbség a Call of Duty meg az United Offensive közt? Az csak a folytatása? Kösszi.
Hi!Valaki nem tud a call of duty:United offensive-hez magyarositást? please<#nemtudom>
Nem tudja valaki,hogy ha szervert akarok csinalni,akkor miert irja azt ki,hogy script error,vagy valami ilyesmit.
És ugy vettem észre hogy azoknál a pályáknál is,amik eredetileg benne vannak.
1.5-ös patch van fenn.Másik crack kellene neki?
Elõre is kösz!

Serpa
akko' ok.

dr Kotász
Akkor semmire. Csak ha rendetlenül allítod be.
Serpa
mondták nekem, hogy állítsam 25000re.
de ha rendesen beállítom a netkapcsom, akkor mire kell ez?

Serpa
mi az a rate?

ricsi1
FElraktam megint uot most nekem az jobban tetszik,legalábbis a publik része ,jól meg lehet szopatni az ellent <#vigyor2>

Captain Sparrow
most melyik jobb a sima cod vagy az uo?? hol van több magyar szerver?

dr Kotász
Ja-ja... Ideje aludni. Jóccakát!
Dietrich
Kotásszal ma egész jó csatákban voltunk...

Imobe
A lényeg az, hogy kihívott minket 1 klán akinek van szervere egy warra. Mivel nekünk nincs így az övékén voltunk. Lement 7 vagy 8 kör és akkor láttuk hogy vki csatlakozik. Ha kell tudok küldeni majd demot. Na szal bejöttek egy mosolygó smily-val mekérdezték hogy jöhetnek e játszani és ennyi. Azt a klánt szivatták akivel játszottunk hogy miért azt nem tom..

Imobe
Lelõttük volna csak az volt a gáz hogy folyamatosan kickeltek minket!!

Yossarian
ha gömbölyded formákról van szó, akkor passzolom a tojást. Nekem minimum akkora kell, ami pont belefér a két összetett tenyerembe...
pl egy fél littyó junájkum ;-)

Nieleen

odex
én nem a tolyásra vigyázok hanem a pénzre <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Dietrich
nyugi...jó kezekben lesz <#vigyor1>

Dietrich
Hell.
Viszont!

KM
Aztán vigyázzatok a tojásaitokra!<#nyes><#eplus2><#idiota>

KM
Ja! Majdnem elfelejtettem:

me and a monkey
elment.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com