Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
jaja..bürokrácia rulez..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Veled beszéltem? 😄
Nem találtam ki...mondjuk az igaz nem mondtam neki hogy LOL 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

KM
Kis magyar körkép...

Serpa
ezt lehet, hogy még én is kiprobálom.
skill fejlesztés sosem árt.

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Serpa
ezt a társalgást te találtad ki!
^-^

trident
nc

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
Üdv.
No ma hívtak a matávtól, hogy jönnének elvinni a modemet mert az az õ tulajdonuk. Igen valóban a maguké de gondolja van értelme leszerelni ha 2 nap múlva kihozzák újra vagy x idõ múlva??
Miért is?
Mert megvan rendelve a szolgáltatás egy másiknál..
Valóban? és én errõl miért nem tudok??
Mert akkora a kupi maguknál, hogy rendet kéne már tenni nem csak lóvét beszedni...meg nem ártana egy konkurens és akkor nem lennének ilyen ügyek 😊
No akkor nem ma..de holnap hívják fel az új szolgáltatót és akkor pár napon belül akár hétvégén is újra mûködhet önöknél az adsl.Jó? De nem ma!!

LOL

ez magyarország...

KM
Micsoda perverzió élõben találkozni!<#idiota>

hatamoto
Grrr... 😄DD

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

dr Kotász
Vendégek jöttek. Nem online, hanem hús-vér vendégek... 😄
te izé vagy.
türkákos.
vagy nem?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

awak3n
ismerõs :-)

hatamoto
dr.Kotászt majdnem sikerült elcsípnem de mire bejutottam már eltûnt! <#guluszem1>

trident
<#vigyor3>

Este viszont megint betámadjuk a HoB szervert. Lehet hogy "csak" este 10-kor kezdõdik a pajzánkodás, de szivesen látunk minden sg.hu-s fórumozót!
(késõbbiekben a HoB szerver át fog alakulni egy finomságos Uo-s szerverré, ha megtörtént jelzem Nektek)

hatamoto
Nááááám! <#vigyor5>

trident
A zacskóból! Nem?😄D

hatamoto
De akkor mibû veszek kuttyatápt? <#zavart1>

hatamoto
Értem!

trident
-Hatamoto: nem.😊

-Jtb: szerintem is, de még nem vagyok politikus, hogy munkavégzés nélkül is meggazduljak....😄

hatamoto
Holnap estétõl viszont dolgozhatok megint... <#gonosz2><#idiota> Le vele IGEN!!!

KM
Le a munkával!

hatamoto
Ezaz, hogy most nem... vagy elértettem valamit? <#zavart1>

trident
-nem ilyen durva a helyzet, mi általában 20-26-an összejövünk és biztosra megyünk...😊))

-Hatamoto: dolgozik.😊))

hatamoto
Senkisejáccik??? <#wave>

dr Kotász
Hát szerintem meg a egy LAN-on ez nem kéne, hogy problémát okozzon. A netes szervereken kell letiltani az idióta szavazómániákusok miatt. De egy LAN-on ott ül 10 ember, ha meguntuk a pályát, elõbb szóban megbeszéljük, hova menjünk, aztán a szerver (csakis õ, így nem lesz káosz) indít egy szavazást az új pályára.
trident
-áááá!😊)) Minél többen vagytok, annál érdemesebb a szavazást letíltani. Nincs annál szebb érzés amikor egymás után elindítják a szavazást. Ez nálunk úgy is elõfordult, hogy "nooormális" mindenki, szóltam mindenkinek, azután mondtam, hogy demokratikus diktatúra van, ha valakinek kell valami szól.😄DD

Urbánus CoD mód. (amit mi szerintem nem próbálunk ki)

nagyon hianyoztal. 😊

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

dr Kotász
Amúgy LAN-on szerintem legegyszerûbb a szavazás, felesleges elõre konfigolni.
trident
Így van.
Talán még egyszerûbb, ha valaki nem akar configgal szórakázni, hogy konzolból tölti be a szükséges pályát. Esetleg.
De amúgy marad a konfig.

hatamoto
ua.

Malakai
Még nem indítottam szervert lanon, de egyébként cfg-ben map_rotation, ha ott is ugyanúgy.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

dr Kotász
Config file-t kell írni.
PK3 menegerel
Risu Führer
valamit szeretnék kéedezni.hogyan lehet lanon több pályát betenni hogy ha vége van a könek jöjjön a kovetkezõ map és ne csak szavazással lehessen mapot váltani .köszi

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Risu Führer
húúú már régen írtam.szevasztok cod-ozós társak.tegnap carentan átlag:60 olés 16 halál.100volt nekunk nekik 26.<#vigyor2><#gun><#gun><#gun>

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

dr Kotász
<#eljen>
hogy kell használni a PK3 menegert?
Dietrich
No léptem is.
bye.

majd elõkeresem a régi 56k-s modemem és éjfélkor benézek..vagy nem 😊

Dietrich
pedig annyi lenne az egész, hogy a régi lejelenti a matávnak, annál már 2 hete ott fityeghet elvben a megrendelés..csak élesíti azt a felhasználónevet és jelszót ami már 2 hete megvan 😊 Addig csak azt tudom tenni hogy nézem a led mikor vált pirosról, zöldre..és valszeg elõször végig viszem az UO singlet 😄

KM
Ja-ja! Ez a magyar logika...<#nemtudom>

Dietrich
ami a BAS modban van pálya az mind nagy..Foy is az.
Tüzérséget én a CTF modból kivenném..az bas-ra való nem a szûk utcai pályákra.

Kotász tegnap délelött lekapcsolták az adsl-m most a szomszédtól írok neki van 😊
Majd bekötik valamikor az újat. Arra azért kiváncsi leszek, hogy képesek lesznek leszerelni a modemet vagy sem. Hallottam már ilyen leszerelésrõl és 2 hét múlva visszavitték...

Dietrich
sok lesz az😊
39 elmúltam de még nem vagyok 40 <#nyes>

DJ Skyline
Tüzérség télleg' akkor jó(ahogy valaki írta lejjebb'),amikor a frendli fájör' kivan kapcs...Foyon jókat lehet artillerizni...Templom tetõben kempelõket pl...<#idiota>

hatamoto

Csirke4
Minemteccik? 😄
DJ Skyline
18 leszek 1 hónap múlva!😄D
nem tudom miért ír 18-25 között a fóruminfó de már mind1!😄

DJ Skyline
#31212 #312123...nincs mit!😄

Serpa
nó koment, mind2töknek.
^-^

hatamoto
De hát nem hánytam szemre könyörgöm! 😊 Foy-t még csak meg se említettem! 😊 Csak az a csirke gyerek lolozott ottan...

Igen!