Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kijött a mód.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Van magyar German Front Mod JUHEEEEEE! <#vigyor2>#vigyor2>
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
te ember, hogyan is volt az a fura textúrád?? <#wow1>#wow1> 😄
Magyar GFM szerver a VPK gondozásában.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
mindig elfelejtem és robbanok 😄
Csapatorientált játék.
Képek, hivatalos weboldal.
A mód durván 150 mega, tehát nem kell rengeteget töltögetni.😉
Remélem nem offolom a topicot, és nem is akarok reklámozni....elnézést kérek azoktól, akit zavar.😞
Ip mégegyszer: 217.20.133.8:28961
Heat of battle full install
HoB mappack2
FFM mappack
HoB soundpack
Esetleg a hob_bayeoux.pk3 (+map)
HoB weboldal, letöltés.
Ömlesztve majd minden
hob_bayeoux.pk3
Szal újra, valaki HoB-ra ?😊
-Csoder: a HoB szerver újra fut, szerintem természetfeletti erõk keze lehet a dologban.😄
Amikor csatlakoznék egy netes szerverhez csak számol...csak számol.... és nem történik semmi.
Tört játékom van, de a serverek is törtek.
PLS help!
kicsit késve de itt vagyok!😄D
áll még az a szerver amit a múltko jelentettél be?<#idiota>#idiota>
9999 pinget ír ki és 100 %Pl-t
Disconnect server üzivel hajított ki. 😞
De én is rosszul írtam, nem 3 millió, hanem 3 milliárd byte, szal végülis eltaláltad ;-)
Ez 8 ember 2 havi forgalma.
Nieleen
Itt vagyunk Hatamotóval, Csod3rrel.😊
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
-Yoss: hajrá! Aztán vigyázni a BÁJTtokkal, mert BAJT okozhatnak!😄
(nekem meg a számtekesek megadták az admin jelszavak...nem tudták mit tesznek)
-Hatamoto: 😊
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nieleen
A micro pedig már egy hónapja katasztrofális és nincs energiám cirkuszolni velük. Végre megvan a kábelTV visszirányúsítás, már vissza is igazolták a megrendelésem és ketyeg a 30 nap a kiépítésig. Ezt már féllábon is kibirom, aztán jövök végre jáccani, ha nem felejtem el addig 😊)
Nieleen
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Másodszor is pedig szuper lenne, ha CTF szervert indítanátok! HQ, SD, TDM van már rengeteg. Én tuti törzsjátékos leszek!
Az elsõ mapon amin voltunk, az nagyon tetszet. volt egyk is fallout feelingje
(fallout kedvenc játékom)
Viszont úgy néz ki a moHi UO squad indít saját szervert és alapban CTF fog rajta menni. Remélem mint korábban ismét kialakul egy jó kis társaság akikkel lehet majd együtt jáccani. Azsem korábbi szervereink sem okoztak csalódást senkinek.
Kotász doki téged meg moHiba várunk 😊
by:Sammy
Sajnos.
-Csod3rrel nemrég hagytuk abba a HoBot, egy kis lövöldözés, egy kis mészárlás...😄