Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Egyébként most nézem itt van a jármûvek részletes leírása! 😄
Lenne egy kérdésem: játszottam a gfm moddal, ahol ugye nincs célkereszt. Ettõl ftlenül az aimbot azért mûködik? Párszor elég érdekes halálom volt.
tehát itt tényleg félteném az életem, és rejtõzködnék mint állat
aztán már off ténneg vége
/on
De befejezem ezt az offolást, mert úgyse érdekel senkit 😊
Nieleen
De ez most miért oylan nagy szám, hogy DesiNg-et írtam...
😊
Amúgy Csoder ott a dizájnra gondolt, azt meg nem így írják. Jah, és most néztem, az mta sztaki szótára sem talál ilyen angol szót. ;-)
Végülis tõlem azt ír amit akar, de senki sem veszít vele, ha "desingelés" helyett magyarokkal magyarul kommunikál. ;-)
Nieleen
Hagyjuk...
Meg próbálom magyarosítani magam.
Hú, egy kicsit BUG-os a Galériám <#wow2>#wow2>Nézzétek meg a galériám, ti is BUGosan látjátok?
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Nekem eddig a max 3, de ez 5 <#wow2>#wow2>
-sg.hu: tudom mindnekinek megvan a saját elfoglaltsága, dolga...De egy kis közös móka?😉
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Behalt vagy csak az én ASE-m látja így ?
A barbarossából én is csak ínycsiklandozó részleteket láttam. Amúgy is valószínûleg erõs szerverrel rendelkezõk tudják majd lagg nélkül futtatni (nagy pálya, rengeteg jármû...)
Csak híreztem egy picit...😉