Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ekkora mocskokat! Én az idegességtõl szétrobbanék...

Yossarian
Szemetek

Nieleen

KM
Köszönöm az együttérzést!<#eljen>

Basszus.......<#boxer>

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Ferro
Basszus!!! Erre nem is lehet! Sajnálom... <#szomoru1>

trident
Basszus............<#szomoru1>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Serpa
nem is tudom ilyenkor mit lehet mondani.
<#szomoru1>

KM
Ah, megette a fene. Betörtek hozzánk...<#sir>

Ferro
Semmi különöset nem véltem felfedezni rajtuk a formájukon kívül. A parametriájukban biztosan van különbség de ezt egyedül ugye elég nehéz kitapasztalani... 😊 A ruszki oldalon van viszont egy "tank" páncélozott jármû, asszem valami BA-10, ez elég érdekesnek tûnt. Kerekei vannak ugye, emiatt elég gyors és egy szintén gyors ágyú van rata. Ez tetszett! 😊

Egyébként most nézem itt van a jármûvek részletes leírása! 😄

Serpa
új tankok milyenek?

filctol... + egy kis tapasztalat

Hi!
Lenne egy kérdésem: játszottam a gfm moddal, ahol ugye nincs célkereszt. Ettõl ftlenül az aimbot azért mûködik? Párszor elég érdekes halálom volt.
KM
Be sem kell lépni akkor!<#nyes><#eplus2><#idiota>

Ferro
<#nyes>

épp ezért próbálnám ki 😊
tehát itt tényleg félteném az életem, és rejtõzködnék mint állat

Inkább letöltök magamhoz egy magyarosítást 😉
aztán már off ténneg vége

/on

Yossarian
Nem az angolodat furcsálltam, hanem a magyarodat😊 semmi baj, ha beleviszel pár angol kifejezést, de ha már ragozod, akkor legalább hangrendileg illeszkedjen már a toldalék. Szal ne dezingeljél, hanem dizájnoljál, ok? 😊))
De befejezem ezt az offolást, mert úgyse érdekel senkit 😊

Nieleen

Ferro
Csak azzal telne el fél óra, hogy megtaláld az ellenfeled! 😊 Ha az még le is lõ, akkor az az igazán idegesítõ! 😄DD

Az aztán 1vs1-ben lehet igazán uncsi, de azért kipróbálnám úgy is 😄

Ferro
Megnéztem a Barbarossa Beta1 mapot! Hát szerintem 40 fõ alatt elég vontatott lenne rajta a játék. Brutális mertû! 😊 Majd' 5 perc átérni az egyik végébõl a másikba gyalog! 😊 Viszont van egy-két jármû ami elég jónak tûnik! 😄

dr Kotász
Nosztalgiából újraolvastam a fórum elejét. Javaslom olvassátok el a 2. sz. hozzászólást!
Egyébként te is beleviszel egy kis angolt a szókincstáradba 😊

De ez most miért oylan nagy szám, hogy DesiNg-et írtam...
😊

Yossarian
csak a halál biztos 😊
Amúgy Csoder ott a dizájnra gondolt, azt meg nem így írják. Jah, és most néztem, az mta sztaki szótára sem talál ilyen angol szót. ;-)
Végülis tõlem azt ír amit akar, de senki sem veszít vele, ha "desingelés" helyett magyarokkal magyarul kommunikál. ;-)

Nieleen

Látom szerettek bele kötni a szóhasználatomba <#idiota>
Hagyjuk...
Meg próbálom magyarosítani magam.

Serpa
biztos vagy benne?

Yossarian
LOL. Akkor legalább angolul jól írd már, mert olyan angol szó nincs, hogy desing! 😊))

Nieleen

Serpa
nem kicsit ...

/off
Hú, egy kicsit BUG-os a Galériám <#wow2>Nézzétek meg a galériám, ti is BUGosan látjátok?

Nekem kimondottan tetszi kaz English 😊

Yossarian
😄 Megkérdezi magát és válaszol is rá 😊) Bár ezt lehetne net nélkül is😊

Nieleen

dr Kotász
Köszönjük az infót. A mondatod eleje kérdés vagy kijelentés? Egyáltalán magyarul van?
Risu Führer
milyen varesenyre,van gyõrben egy gameland nevû club ott lesz.a honlapunk:www.hs.atw.hu(még nincs kész)és hs a clanom neve!

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Yossarian
egyszer harboron a csipaházba dobtam fel a létránál ilyen sikeres gránátot 😊
grat!😊

Nieleen

Yossarian
"desingelek"
Hogy lehet ilyet mûvelni ezzel a szép nyelvvel?

Nieleen

woooow! ez szép! grat
Nekem eddig a max 3, de ez 5 <#wow2>

dr Kotász
Egy jól sikerült dobás. Brecourt HQ, a rádió a bunkerben.

dr Kotász
A mindenit!
Desingelek egy oldalt gõzerõvel 😞 Mennék szívessen, ha készleszek talán benézek

trident
(ebbõl az okból kifolyólag is a Bic-et választottuk. Ott lõdözünk egyelõre. A szerverek sokszor laggolnak, remélem a közeljövõben kiadott javítások ezt orvosolni fogják.)

-sg.hu: tudom mindnekinek megvan a saját elfoglaltsága, dolga...De egy kis közös móka?😉

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Azé' mondom😊

Ferro
Milyen versenyre?

Ferro
Neeeem! A sajátomét... 😄DD

DJ Skyline
van klánod?
neve,oldal?😄

Risu Führer
szasztok!hamarosan versenyre megyek a clanommal!!!!!!!!!!

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

A server dugóját? Oda nme tudok bemenni...

Ferro
Kihúztam a dugót! <#vigyor3> Van már jobb, erre nincs nagy szükség!

nálam 9999 pinget ír ki, nem tudok bemenni 😞
Behalt vagy csak az én ASE-m látja így ?

Ferro
Na az én szerveremet hagyjuk egyenlõre de ide azért fel lehetne nézni, persze csak akinek van kedve! 😉 ip: 217.27.212.136:28964 GFM TDM

trident
Igen, gyerünk!😉

A barbarossából én is csak ínycsiklandozó részleteket láttam. Amúgy is valószínûleg erõs szerverrel rendelkezõk tudják majd lagg nélkül futtatni (nagy pálya, rengeteg jármû...)
Csak híreztem egy picit...😉

Ferro
4 embert még a 64ks ADSL is elbír!