Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
engem inkább felhúzott.

dr Kotász
Jaja. Gratulálok!
KM
Jó menet volt!<#worship>

dr Kotász
Na jössz akkor valahová?
Serpa
végülis a keyboard ot helyettesíti.
igaz?

Ferro
Neeeeeeeeem! 😄DD Szerencsére!!!

Yossarian
jaaa, aszittem, hogy azzal a 8 irányú biszbasszal kell célozni az egér helyett 😊

Nieleen

Ferro
Rendben! <#idiota>

Láttátok. Új CoD képek jelentek meg. Szeressük. Remélem kiráááály lesz és nem esek úgy pofára vele mint a BiA-val<#csodalk>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Rendelj egyet nekem is 😄 De te fizeted

Ferro
Pont most rendeltem meg! 😄DD

ez nekem nagyon megtetszet, azt hiszem én is befektekek egy ilyenre

Ferro
Persze gondoltam, hogy mindekit üdvözölsz! 😉) De Yossarian az akit mint új kábelest leginkább megilletett a címzés csak én belepofáztam mint kábeles! 😄DD

trident
-Hatamoto: Ez természetesen mindnekinek szólt! Legközelebb máshogy fogalmazok!😞
-Yoss: te is éjszakás voltál?;D

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Ferro
De nem kell bal kézzel célozni! Az egered ugyanúgy használatban marad! Persze már ha te is jobb kezes vagy! 😄DD

Yossarian
háttt, nemtom. én képtelen lennék bal kézzel célozni...

Nieleen

Ferro
Nem! Tökéletesen látod! De én mivel jobbkezes vagyok ezért az egeret fogom a jobbik kezemben a ballal pedig az irányítás, fegyverváltás stb. nem egyszerû mûveleteit végzem. A kütyü pedig azért balkezes, hogy ezt a feladatot némileg leegyszerûsítse. Egyébként itt van egy magyar teszt leírás az 50 és 52-es változatról! 😊

Yossarian
Üdv😊

Nieleen

Yossarian
rosszul látom, hogy ez balkezes cucc?

Nieleen

Yossarian
kijött ma egy rakás jó játék. 😊

Nieleen

Ferro
Gondolom nem elsõsorban nekem szólt de, SZIA! 😊

Ferro
Nem, jobb kezes vagyok! 😊

trident
Üdv minden kábeles topiklakónak!😉

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
balkezes vagy?

Nieleen

Yossarian
lehet ma este mégsem lesz játék. kúl a kábel ;-)

Nieleen

Ferro
Ezt ismertétek? Azt hiszem próbaképpen beruházok egyre, bár amilyen fakezû vagyok még csak tovább bonyolítja majd a dolgokat! 😄

Ferro
Van, de csak demo.

Dietrich
igen.thx.

na most ez mp.exe...van ennek single része is? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ferro
A GFM-et? Innen! 😊

Dietrich
honnan lehet leszedni mert a callofduty.hu-n csak beta verzió van fenn.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Jajj de jó! Véletlenûl töröltem azt a kazim...

Serpa
jövõ héten pedig az U-571 lesz.

Ferro
Ugyan, ugyan! ;DDDD

Yossarian
próféta 😊

Nieleen

Ferro
Lám... lám... ;DDD

^7Bl^iC ^4UO German Front^7 1.51 ^7| Powered by OBInet.hu|21ms|195.228.156.230:28970

Egy jó kis GFM mod szerver, ha van itt valaki általában ide jövök

Dietrich
ok.

Nem, nálam nem volt semmi gubanc

Dietrich
leszedem és automatikusan telepíti a megfelelõ helyre, nem kavar be a multinak? Más kérdésem nincs <#zavart1>

Jó! Nekem tetszik nagyon, új pályák, új fegyverek.
Megéri letölteni, sõt...

Dietrich
Még szép! Totál kiestem a gyakorlatból..a singlet legalább végigjátszottam elõször az életben 😄 NFSU-t nyomtam mert azt se toltam még végig...most se 😊

most mindent frissítenem kell a virusölõtõl kezdve a böngészõig meg leszedni azt a 2854db mélt amit jelez a levél progi 😊

Yossarian
hi! 😊 Ma este kinyírjuk egymást vhol? 😊

Nieleen

Dietrich
Hello.
Mindketten szinte egy napon térünk vissza a harcmezõre. 😊

Vasárnap a retek klubbon lesz az ellenség a kapuknál c. film.

Dietrich
az baj 😞
akkor nincs jó ctf szerver?
ez a german mod vagy mi, az jó?

Yossarian
Szuper! 😊

Nieleen

Kicsi a világ 😊

Serpa
milyen érzés kábeltulajnak lenni?
^-^

Yossarian
van kábelem... igaz egyszer máris leszakadtam játék közben. Csoderrel is összefutottam 😊

Nieleen

Serpa
én még mindig a dF -en szoktam lenni, nagyrészt (dom).
de a ctf serverüket SWAT 4 -re lõtték be.

meg Ferro néha indít (lövészet).

Dietrich
15"