Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsémre...<#vigyor>#vigyor>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
már Wolf:ET-ben is Punker voltam erre közli hogy nem számít, ez komolyan azt hitte hogy az évekóta használt nevemet megváltoztatom, van még pár balf@sz a neten úgytûnik <#eplus2>#eplus2>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az lenne a kérdésem hogy van valahol olyan crossair ami nem nyílik(pl: mohás crossair) szét és amit ha berakok a sima codba akkor a multiban is tudom használni?
Engem zavar ez a szétnyíiló crossair
engem csak a tüzérség agyba-fõbe alkalmazása szokott felhúzni, de ezt már írtam 1x - 2x.
tudom, ez van.
UO-hoz keresek rifle_only modot olyat ami az amerikait lecseréli oroszra. Ha tudtok irjatok linket.
köszi <#wink>#wink>
kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban
Próbálnám közben a Barbarossát, de csak néhány percet tudtam játszani, magas ping miatt nem volt tartós a játék..😞
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Kedvenc smilem 😄 Néha tökéletessen iylen a hangulatom...
-okk 😊
Leginkább BAR-ral szívod, õ a leglassúbb. Szerintem a többi okés...Szvsz.
Megint találtam egy bugot: fel tudtam venni még egy mp40-et, kettõ volt egyszerre nálam.
Hangok: már megbarátkoztam vele, de a kar98...
Egy dolog zavar nagyon: szövetséges oldalon iszonyat kevés lõszerrel indul a medic, illetve a gyalogos csettegtetõvel.
-Csod3r: thx, jelzek majd még úgy is!😉
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
csak a mozgás lenne gyorsabb
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
😊)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nyár közepén valamikor lesz a TL.
Lesz egy jászkiséren is mi is ott leszünk (én + ficsek) meg még vagy 10 Tl-os. Fejbõl nemtom mikor lesz, nézz be a fórumba. Az agyatlan vagy tanyalan topigba.
Enny1
-Most hogy fenn van mindenkinek...Egy kis GFM??😊
195.228.156.230:28970 (BIC)
Filter -> new
oda bemásolod ezt:
1 if fs_game ~== "gfm" goto 3
2 remove
ezután létrejön egy opció "my filter" ott bejön egy kilo gfm server
kösz az ASE dolgot.
-Dietrich, Kotász: szvsz le kell tölteni, mert ez egy mód, szerintem, ha nincs meg, nem is enged be egy gfm szerverre sem. (MInt ahogy HoB nélkül sem tudsz hobos szerverre menni).
A gfm oldalán, ha a felsõ hír alján lévõ more gombra nyomsz, leírják, hogy hogyan kell beállítani az ASE-t, hogy lássa a gfm szervereket. Ugyanezt én is raktároztam
itt az írások közt.😊
Mikor GFM-ezünk?
-Hatamoto: tíííszta manga roooobotharcos leszel! kiváncsi vagyok mennyire jó, tessék majd megírni!😉
-Scorpy: Szia!😊
izé...köhöm, szét vagyok csúszva..éjszakás voltam...Mit kell nézni?
Mikor lesz következõ TL?
Még jó, hogy mondtad, most nincs pénzem, de gondoltam azért még megrendelem mert 1 hónap múlva tuti lesz...
^^