Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Nah megint tudtunk szerezni egy PUBLIC servert 20+4 fos csak UOs palyak menek rajta CTF,S&D modban... jojatekot....
195.70.35.211:28973
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Dietrich mellõl kénytelen voltam a csatából kiállni, még bas-ik...Én is szeretnék, de ez majd csak akkor lesz jó, ha bekötik a kábelt.😄DD
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Szerintem mi nem találkoztunk! Dietrich és Csoder tutter ott voltak és én kb. 1 percig! 😞 Történt ugyanis, hogy a leadás csúszott egy napot és tegnap délután végeztem. Ahogy hazaértem megfürödtem megkajáltam leültem a kis székembe, beléptem a már említett szerverre kb. a szintén már említett idõ után csengett a telefonom, hogy ugyan menjek már vissza mert a nyomdának valami súlyos kehe van... mire ezek után hazaértem már nem nagyon volt semmihez kedvem és jó fáradt is voltam... 😞
A nevem pedig nem változtattam meg, egyenlõre nem is tervezem! 😊)) Mostmár egyébként ráérek és nem kizárt, hogy összefutunk! 😄
de csak a Foy mapon..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Tegnap én is kipróbáltam, ezt a csudálatos UO-t BAS módban.Többen is ott voltak közületek(pl.Dietrich,Csoder). Észrevettem egy különös dolgot, nem tom mi volt az, gondoltam megkérdezem. Ugyebár, ha eltalálsz valakit bármilyen fegyverrel, a találatnál egy kis céltáblaszerûség jön elõ. Namost, jött egy csávó dzsippel, én egy domb mögött voltam, és amikor a célkereszt pont rám mutatott elõjött ez a céltábla(dombon keresztül), természetesen, mikor felbukkant a buksim lelõtt.
Ez valami killcam bug, esetleg más?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
-Dietrich: látod, nem kell kommentálnom ezt, megtették maguk az illetõk!
-Ferro: szia!😊 Te sem unatkozol!😊 Tegnap ugye találkoztunk a VPK-n? Csak elsõnek nem az általam megszokott néven? Meg ha jól emlékszem nem voltál bõbeszédes kedvedben..
-Még Dietrich linkelte be elsõnek, akkor még ha jól emlékszem pletyka szinten ment. Titeket talán már nem érint, de érdekes lehet.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
DM-ben jobban élvezem az only riflet mint bármi más modban.
De persze, jó lenne ha néha átváltanának HQ-ra vagy DOM-ra
Jó az új logod, papírrepcsi 😊) No, majd én is csináltato kveled hasonlót 😊))
az a bihnet server kikapcsolta és nem vettem észre 😊 Megszoktam a GFM-et és már nem is hiányzott a célk. 😊
Õ viszont ma akkor lõtt a jenki 3-as bázisról mikor respawnoltunk németként leghátul a 2-es bázis mellett vagy beültem a tankba. Nem összevissza lövöldözött találomra, ha nem tudatosan. a többit a killcam megmutatta mit csinál 😉
ja és mikor meglett mondva nekik hogy jobb lenne befejezni ezt akkor leamatõrõzték a többieket ) érdekes, hogy csak a foy pályán teszik a tiszteletüket mindig aztán kilépnek....
sry, kis ördög nem volt 😊)

de ha van egy jó kis artillerim,akkor hamar kilehet õket írtani onnan!😄DD
1;Mondjuk van olyan is van, hogy megtanulja, melyik pixelre álljon be és akkor mit fog eltalálni....de....
A basecamp, spawncamp témában én nagyon konzervatív vagyok.
Meg hát van ilyen is...
2; Ráadásul a flakkot sem lehet kilõni. Én ezen is javítanék.
3; sok függ a közegtõl is. Néhány példa:
-VPK szerver, amcsiként. Védekezésként beültem a flakkba, kempeltem. (fúj, utálom magam, elítélem magam) nem sok idõ múlva máris jött valaki aki jelezte, hogy hagyjam abba. Jól tette.
-Barbarossa, AHZ szerver: oroszként az utolsó bázist támadtam meg, még nem volt lerombolva, hirtelen nem esett le, hogy ugye ott élednek...A 4-5ik frag után kiszálltam a tankból, hagytam, hogy lelõjenek, és elnézést kértem tõlük. Senki sem szidott, nem mondott semmi.
-VPK: tegnap két alkalommal is bejött valaki spawnkillezni az éledési pontra egy kedves játékos. Amikor szóltam, röhögött, azután megkérdeztem, hogy yaz õ hazájában szeretik-e a spawnkempelõket. Azt mondta nem, de õ igen....Gondolom a csapattársai szóltak neki, utánna elnézést kért mosolyogva, viccesen.
A VPK-n eddig két játékost láttam többször is spawnkill és spawnkempelni.
NC.
-Csoder: nem olyan fontos! teljesen jó a mostani is!😊))
Látják mikor respawnolunk és oda lõnek.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
az elsõben lenne atomrobbanás, tûzvörös csilipaprika, lángnyelvek, kisördög, meg a nevem, de most HD nélkül.
a második ötletem csak szürke háttér, szinte az egész hátteret kitöltõ animált lángnyelvek, feketével a trident felirat, és a betük körül meg lehetne egy kevés fehér szín...
Természetesen a gót betûkhöz foggal körömmel ragaszkodok. Az kell!
Zsiráf mi?😄DDD
Ha ez esetleg nem jön össze, még mindig szerkeszthetnél egy multis pályát, mondjuk egy nyugat európai ütközetet feldolgozva, például lehetne egy francia kisfaluban játszódó gyalogos csata, vagy egy aardenek környéki base assault.
Persze az is követelmény, hogy a korabeli térképek, fotódokumentáció szerint legyen megszerkesztve a pálya.
Jó lesz így neked?😊))))
😉
Szerkesztve:
Hoppácska!😊
A 2.1-es AWE mappában, ha szövegszerkesztõben megnézed az alap konfig fájlt, ha jól emlékszem le van írva, hogy hogy is lehet megcsinálni a saját csapatlogót-csapatavatart...
Mint például ez.
Nincs rá affinitásod? Szerintem jópofa lehetne.
Na és milyet szeretnél ?😊
Azt hittem egy radiant of see nevû játékról beszélsz, sry alama szmájli miatt😊
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
(meg ha jól tudom a szerkesztõhöz jár dokumentáció is)
-Csoder: ha még egyszer logót cserélsz, akkor én is követelek egyet magamnak!😊))
CoDról beszélsz?
Ez CoD topic, de aztán lehet, hogy én tévedek
valaki tudna arra valamit hogy a radiantba miért van az hogy csinálok egy SP pályát és a játékba az embereknek nincsenek az mugsoknak nevei meg nem MOZOGNAK PEDIG van waypoint<#merges2>#merges2>.PLEASE HELP ME!!!!<#vigyor3>#vigyor3>
kiváncsi leszek rá
uf, veszem észre megint csak nekem jár a szám, izé, kezem.
Nah, megyek krumplit hámozni 😉))