Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is kb 10-20 percenként van egy 5-10 másodperces szakadás.
Nieleen
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
elvileg ez jó...nem tudom mert nekem szar az UO-m(nem installos),és a regeditben néztem meg a key-t...
Segítséget kérnék: szükségem lenne a warez CoD UO cd-n lévõ serial számra ( az nfo fileban van benne), ami az installáláshoz kell.
Köszi
mentem a pléjeremmel és mondom mintha más is irányította volna rajtam kívül..
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nyomtam egy szerveren a gámét onlájnba . és olyan volt mintha nem csak én irányítanám a játékosomat.....valami csíter lehet?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ha elvan öregedve a proci és hûtõje közti szilikon akkor az is okzhat túl melegedést.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
megyek tesztelni.
Mert ha megnezed a eyet akor lathatod hogy pl:harbor,pavlov,railyars,carentan es nincsen sehol UOs palya es nem lehet gyakorolni remelem erted.. 😊
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
(volt néhány ok, ami miatt nem azonnal vágtam bele).
Szerintem holnap délelõtt a tulajdonosi lapot kitöltjük.
És vagy otthonról rendelem meg, vagy innen melóhelybõl (otthon nem biztos lesz net), illetve itt, munkahelyen kell faxolni egy dolgot).
Gondolkodtam, de nem várom meg, lesz e május végén akció. (1; kétséges, 2;vs nem lesz olcsóbb, ha igen, akkor 2 éves hûségnyilatkozattal).
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
elég jó, kényelmes, csak még nemtudom hol melyik gomb vna 😊
Sziasztok!
Fergeteges élményben volt részem délelõtt a VPK-n, mentem a tankkal, megszakadt a netkapcsolat, mire visszajött, addigra már aknamezõre futtottam.
Tök jó volt, csak az a baj, hogy szerintem Dietrich nem látta....😄DD
-Serpa: csak úgy átírni zip-rõl, pk3-ra? Az túl egyszerû!😄
-Csoder: elég, van elég gomb rajta? Jó?
-Ferro: már teljesen nihilista vagyok a mikronettõl, már az sem viditana fel, ha felmásznék a tetõre és egy fa testápolóval leszerelném...😄
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Majd olyan 10 meccs után megszokom
van 2db fájl azt leszedte a netrõl a cod ezeket meg kidobtam 😊
???
Valaki parkolt!<#nemtudom>#nemtudom>
Én voltam!<#idiota>#idiota>
Nah, megjött a nostromo-m, nagyon királyos. Igaz még emg kell szokni, mert úgy találok meg gombokat ha közbe egy kicsit rápillantok 😊))
Éles helyzetben most tuti alúl maradok, de hamarossan megszokom a gombok elhelyezkedését 😊)
Ferro nálad debütált a szerkezet ?😊)
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit