Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem szabad norton-t használni.

Az "outpost"-t vagy a "sygate firewall"-t ajánlanám!

Yossarian
9990-ért 1megabites kábel...

Nieleen

Dietrich
nálam azóta van ez mióta szolgáltatót váltottam...szerintem meg valami fasza trójai az egész...a nod32 már beazonositotta.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

az Én netem most igen frankó lett, mióta elköltöztünk.
4 mega le-fel 😄 screenshotoltam is <#mf1>

me and a monkey
Hacsak nem korszerûsítik a rendszerüket. ahol én lakom, ott az Antenna Hungária biztosítja a mikronetet, eddig kb. 200-250 kbit/sec volt az átlag, miután telerakták a várost átjátszóantennákkal és felújították a rendszerüket, ez felment 650-700 kbit/sec-re. Most éppen: 756 kbit/sec.
Képet is mellékelnék, csak nincs hozzá elég bátorságom.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Te mennyiért veszel és milyen netet?

Risu Führer
csáá régen voltam itt!

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Yossarian
ezt a legnagyobb jóindulattal sem lehetne jó árnak nevezni. :-o

Nieleen

dr Kotász
Az eddigi lejobb ping, amit CoD közben a magyar neten láttam, az 9 (!!!) volt.
A csúcstartó az óbudai Matávkábel egyébként.
Igyekszenek egyre szigorúbb frissítéseket gyártani, hogy hûûûû de biztonságos legyen

Punkerwork
jó nekem a NIS2005 ha már megvettem, csak az uccsó frissítés óta nem szeret 1-2 szervert.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Kaspersky tûzfala szerintem nagyon állat!
Azt csak ajánlani tudom.... csak nem free 😞(

Nyugodtan engedélyezheted mert a CoD használja a protokollt, de a tûzfal ezt ugy érzékeli, hogy backdoort nyit a gépeden!
Téves riasztás, ezért csinálja minden szerveren.

Punkerwork
1 hete nekem is ezt csinálja, de nem minden szerverrnél.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Hi!

Van egy olyan gondom a cod-ban,hogy amikor csatlakozom egy szerverhez akkor kb 10 mp múlva connection interrupt üzenettel leszakadok.Nos ez szinte mindegyik szerverrnél így van.(a netemnek semmi baja)Viszont van tûzfalam (norton internet security)Megnéztem a log filéket és azt találtam hogy BD BackOrifice2000 aktivitást érzékelt a tûzfal és blokkolta(az ip annak a szervernek az ip-je amihez csatlakozni szerettem volna)
Na most ez csak egy téves riasztás és nyugodtan engedélyezhetem azt hogy ne blokkolja vagy ez tényleg valami kis rohadék.(na de majd minden szerveren?)
Szerintetek mi lehet ez?
elõre is köszke
A legjobb akkor is az Interware ADSL! Szinte mindig 20-30 as pingem van minden szerveren és még soha nem volt szakadás! 😛 Ja és 20 rugóért 1,5 Megás netet árulnak <#nyes><#nevetes1>

Yossarian
A micro átment húgomékhoz, ott meg nagyon jó. Fene érti ezt... Pingek még mindig magasak, viszont semmi packetloss. Mivel nem játszanak vele, neki tökéletesen bevált. Mondjuk egy nagy hátránya van, hogy nem fog gyorsulni...

Nieleen

trident
Ööö..Szélesszájú lettem...vagy széleshátú?
..de lehet hogy szélessávú...😄
Úgy-úgy, ez a mikronet sajna nem jött be...

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
ilyen szakadás van a VPK szerverén is bõven 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
igen 😊

Nieleen

dr Kotász
Sebaj, mikronethez képest ez is csúcs...
Yossarian
Igazság szerint az utóbbi idõben inkább S&D-ztem, az új pályákat meg nem is ismerem, de jó társaságért még ismeretlen pályán is hagyom kilyukasztani a bõröm 😊

Nieleen

Yossarian
A pingem stabil 40 körüli, azzal hálisten nincs gond. Viszont olyan 20 percenként van egy 10 másodperces szakadás. Volt már egy párszor olyan, hogy fõzött gránáttal lépnék ki a sarkon, hogy a muszkák közé vágjam, erre leszakadok és felrobban a kezemben 😊 A mellettem loholó csapattársak ilyenkor persze nagyon szeretnek 😊

Nieleen

Serpa
vki nemrég kérdezte, hogy mikor lesz a Kelly hõsei.
hát ma, 21.00 kor, TCM.
^-^

Serpa
finish him!
^-^

Meglatjuk hogy uzemel a CTF, kivancsi vagyok ra, en is. De majd a szerver statisztikaban kiderul ugy is.

-- http://blic.wilcon.hu -- --Nincs nagyobb élmény annál, mint mikor magadra lövetsz valakivel, és az elhibázza.--

Ez szuper!
Látványos az egész, fõleg mikor az egyik brit katona megpróbálja berúgni az ajtót de aztán a meglepetésére szitává lövik

Jajj de jó

az a DM úgysem tett jót a látogatottságnak, na nem mintha most többen lennének <#idiota>

Legyen CTF, tessek lehet jatszani a Bl^iC UO German Front szerveren 195.228.156.230:28970 az IP. Keres meghalgatasra kerult.

-- http://blic.wilcon.hu -- --Nincs nagyobb élmény annál, mint mikor magadra lövetsz valakivel, és az elhibázza.--

Dietrich
nem tudom...de az s&d szerverekkel dunát lehet rekeszteni és 2/3-a üres mindig....

KM
Haláli!

alph4
Szerintem meg Domination kellene, mert alig van a szervereken, de a CTF is jó lenne.

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

DJ Skyline
ezt betenném a CoD2 topikba ha engedéJezed!😄

dr Kotász
Mert a klánok SD meg HQ-mániások. Szerintem is nagyon kéne egy CTF szerver. Amíg volt, folyton tele volt.
dr Kotász
Pinged milyen?
Szerintetek miért nincs egy magyar CTF szerver sem már hetek óta?

Malakai
Rossz minõség, pár másodperc, de ez is valami... 😊
teaser_mtv_cod2.avi

(\__/) ( X.x) ( } . { )

KM
Na, most ezt miért kellett?<#nyes> Így leégetni!<#bee1>

Dietrich
hétvégén is? kéne már egy jót hentelni 😊
pl itt:
barbarossa map
foy map

Hege is jó csapatjátékos..õ védett én támadtam barbarossán 😊

Yossarian
a szakadástól eltekintve, amire szinte minden kábeles panaszkodik, jó a netem, de a héten este 6-tól reggel 6-ig melózok. :-(

Nieleen

Dietrich
Yos van már normálisan mûködõ neted? Mert jöhetnél hentelni 😊

Yossarian
<#nyes><#eljen>

Nieleen

Malakai
Durva, OBInet karbantart, vagy csak vki rugdossa a szerver oldalát és a magyar S&D szerverek fele meghal... 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Serpa
inkább X-akták.

Dietrich
spektrumon most elég durva dok. filmet adnak...Adolf napján.

Dietrich
vagy a keresésbe írd be a fájl nevét, vagy nézd meg a nero mappát vagy magát a C gyökeret.

Serpa
bocs a OFF -ért.
másoltam CD-t, de nem tudom hogy hova másolta a C: -re.
hogy találhatom meg?
Nero

amit õ ír helyett ott nincs, de a winyón kevesebb a hely.

😄 jó kis aláírás <#eljen>

Dietrich
azt nem kell bemutatnod nekem 😊

KM
<#nyes>A házasélet hátrányai!