Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

h3nry
Huhh akkor pontatlanul fogalmaztam, sikerult csatlakozni egy jatekhoz, kivalasztottam, hogy a szovjetekkel szeretnek lenni, de csak a csapat tarsakat nezhettem ahogy jatszanak. 😞 egy vissza szamlalas pedig volt. 😞 Aztan jol nem tortent semmi, mivel a pb levagott. A gyík bol meg tudom, hogy valszeg a serial number-el van bibi. Most kiprobalom masikkal.
Jah csak magyar szervereket probaltam, már csak a gyikban leirtak miatt is. Viszont magyar szervereken talalkoztam kod-al. Raven Shild nel azert volt jelszavazva, hogy a magas pingel rendelkezo kulfoldiek ne tegyek elvezhetetlenne a jatekot. Magyaroknak kiadhato volt 😄

\"Andrey\"

Dietrich
nm
célkeresztet az engedélyezheti aki a szervert birtokolja vagy aki lanba indítja a játékot.

azt elfelejtettem, hogy a multi optionsban a célkereszt no-ra van állítva akkor ott sem lesz célkereszted ahol a szerveren engedve van.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

igen igen, haverokkal helyi hálón majd gyakorolunk 3-4en, biztos bele lehet jönni, és így valószerûbb is lesz a játék
mégegyszer köszi az infót!
Dietrich
LOL kimaradtak a számok 😄

szóval

nem visszaszámol hanem elöre...1-2-3...ha már 6-nál jár akkor gáz van. 😊 Nem fog csatlakozni.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
de benne van 😊

tört játékkal csak magyar szerverre. A többit meg az ASE megmutatja. Tehát ez ott levan írva...(tudom mert akinek az ötlete volt ennek elkészítése páran adtuk a javaslatot mi szerepeljen benne)
nem visszaszámol hanem elöre...--...ha már --nál jár akkor gáz van. 😊 Nem fog csatlakozni.

Dietrich
hidd el ha elég idõd és neted van rá nem fog egy idõ után hiányozni a célkereszt, megtanulod hogyan kell állandóan fejre célozva pl. futni, ugrani vagy lefeküdni és úgy lõni.
Nem állítom hogy ehhez 1-2 nap és 3-4 óra elég...engem kifejezetten zavart mikor fun szerveren bekapcsolták a célkeresztet közepén egy piros vagy kék pöttyel...mint a csitereknek van.

h3nry
Ok azt végig olvastam, bár abban nem szerepel, hogy melyik szervert kedvelik a legjobban... 😉
Ill. ha csatlakozok egy szerverhez, meg kell várni, amig a vissza számolás nullához ér?

\"Andrey\"

Köszönöm a hozzászólásod!
Igazad van tényleg nincs életben sem célkereszt, megpróbálom magamat fejleszteni inkább!
Dietrich
topic fejlécében ott a COD FAQ/GYIK...

Dietrich
azt az 1 fájlt rakd fel újra a telepítõ lemezrõl..írd felül ami már a vinyón van.

h3nry
Sziasztok. Én eddig Raven Shield eztem, de most szeretnék egy kicsit multiban is játszani cod-al. A kérdésem az lenne, hogy melyik servereket érdemes látogatni, ill. hogy van e valami egyezményes jelszó, mert úgy tünik azok a szerverek amiken sokan játszanak mind jelszavasak 😞

\"Andrey\"

Dietrich
irni is sorvezetõvel szoktál? 😉
célkereszt a gyengék segédeszköze...amelyik szerveren nincs célkereszt ott állithatsz bármit..nem lesz célkereszted. Gondolj bele a valóságban is van a szemük elött 2 météree egy ilyen célkereszt?? 😊

"de célkereszt nélküli szerveren is úgy játszanak egyesek mintha lenne célkeresztjük! Lehet valami trükk van a dologban?"

van de eltekintenék ennek bõvebb kifejtésétõl. megkell tanulnod célkereszt nélkül játszani és akkor nem érhet meglepetés olyan szerveren ahol ez nincs engedélyezve.

Ombika
udv !

Alap cod fel aztan ra akarom rakni a cod_patch_1.5-et es ezt irja ki!
The file pak0.pk3 is not a valid previous version and could not be upgraded?!

Mi a megoldas?

THx elore is

Sziasztok!
gépfegyverrel futok célkereszt nélkül, ellövök a másik mellett és simán lelõnek
viszont van olyan szerver, ahol van célkereszt és amikor ellenség van benne akkor pirosra is vált
de célkereszt nélküli szerveren is úgy játszanak egyesek mintha lenne célkeresztjük! Lehet valami trükk van a dologban?
illetve hogyan lehet célkeresztet beállítani célkereszt nélküli szerveren?
DJ Skyline
Köszönöm!😄

Dietrich
beállítottam én is a hónap, napot..majd 1x nekem is megjelenik a nyáron 😊

Dietrich
ja...mert nekem ez az oldal van elmentve a kedvencekben 😄

Akkor Isten Éltessen Dizsi! 😊)

DJ Skyline
Köszönöm!😊

Yossarian
a fórum fõoldalon mindig kiírják a szülinaposokat.

Nieleen

trident
Fragekben gazdag boldog születésnapot kívánok!😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

TomY92
Kár😞

Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo

DJ Skyline
Köszönöm a jókívánságokat skacok!!!

A fórum fõoldalon ott van egy kis lista a szülinaposokról

Skyline, neked meg nagyon Boldog szülinapot 😊

Csapatmunkában rejlik az erõ 😊

Dietrich
a Ryan közlegényben is...az egyik azt mondta az a célunk hogy megtaláljuk Ryant..mire a válasz..nem az a cél hanem eljutni Berlinbe és megnyerni a háborút. <#vigyor1>

Dietrich
valamit nem értettél....nem akarunk klánhoz tartozni hanem függetlenek maradni, de ha összejövünk vbalamelyik szerverem akkor mint egy klán úgy játszunk.
Nem a "mindenkit lezúzni" a cél....cél az adott játék megnyerése amihez nem feltétlen kell mindenkit kinyirni <#wave>

Fred10
az a 21mb-os vagy melyik??

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

Jo is az 😊) Publicra felzuzni a klánal aztán mindenkit lezuzni 😊) muhahaha

Dietrich
Honnan tudod? Mert nem látom az adatai közt de isten éltesse ha igy van!

Dietrich
elég sok a magányos harcos itt..public szerveren meg olyanok mint egy klán 😄

Ombika
Huh 6 honapja no COD ,most vegre ujra nekilatok!: )

Dietrich
Nos nekem ZoneAlarm Pro van és nod32.
viszont a VPK szerverén állandóak a szakadások és tuti valami nincs rendben azzal a szerverrel. Lehet maga a szerver fertõzött mert máshol nem produkál trójai jelenségeket...

DF szerveren nem volt semmi gondom például...csak néha 😉

Yossarian
Boldog Szülinapot Skyline! 😊

Nieleen

Yossarian
nemtom. ilyet nekem sosem csinált. Tuti, hogy nem fut? Asszem smc.exe-t kell a tasklistben keresned.

Nieleen

Maradok magányos harcos 😊

awak3n
NEkem is sygate van,már amennyire,mert utóbbi idõben vhogy nem akar elindulni..nem tudod mi lehet a baj? <#rolleyes>

DJ Skyline
htx,de nem kell klán!😄

Serpa
mibõl áll az az alapítás?

TomY92
Megalapitottam a klánom😄 Tagokat keresek😄DDDD Jelentkezni nálam lehet😄 Privit irj😊😄ÖDD

Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo

trident
off
Az After hourz kiadott újabb béta mapokat, ha ezek is olyan finomságosak lesznek, mint a Barbarossa....😊
AHZ honlap.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Attól az idek szétbasz amikor senki nem mozog, csak ott állnak mint 1 szomorú fasz, aztán ha lelõnek akkor virul a fejük hogy jujj de ügyesek <#mf3>

trident
A VPK-n én is találkoztam kedves ismerõseitekkel. Csak amcsi oldalon, csak kemp, vagy basekemp.... Mást nem tettek.

Én nem tudok róla.
Olyan van ami mind a 2-t magyarosítja

Fred10
hello
leszedtem a united offensive-hez honosítás de csak mp-s, sima nincs ami a single-t is magyarosítja???

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

Ja de azóta -mint írtam- elköltöztünk.
de a DSL-ek közül az interware a legjobb :-))

Punker
FGC szerver gond nélkül megy.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nálam a NOD32+Outpost 2.5 párosítás megy vírusmentesen 1 éve talán.

Egyszer jött be vírus de az a saját hibámból.

Yossarian
Punker megvette, szal büntetésbõl használja csak a sárga csodát! ;-)
amúgy nekem is sygate (free) van fent, illetve az olcsó és jó kis NOD32. Semmi gondom már vagy 2 éve...

Nieleen

Yossarian
4mega up/down? az elõbb még 1,5-rõl beszéltél...

Nieleen