Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah csak magyar szervereket probaltam, már csak a gyikban leirtak miatt is. Viszont magyar szervereken talalkoztam kod-al. Raven Shild nel azert volt jelszavazva, hogy a magas pingel rendelkezo kulfoldiek ne tegyek elvezhetetlenne a jatekot. Magyaroknak kiadhato volt 😄
\"Andrey\"
célkeresztet az engedélyezheti aki a szervert birtokolja vagy aki lanba indítja a játékot.
azt elfelejtettem, hogy a multi optionsban a célkereszt no-ra van állítva akkor ott sem lesz célkereszted ahol a szerveren engedve van.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
mégegyszer köszi az infót!
szóval
nem visszaszámol hanem elöre...1-2-3...ha már 6-nál jár akkor gáz van. 😊 Nem fog csatlakozni.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
tört játékkal csak magyar szerverre. A többit meg az ASE megmutatja. Tehát ez ott levan írva...(tudom mert akinek az ötlete volt ennek elkészítése páran adtuk a javaslatot mi szerepeljen benne)
nem visszaszámol hanem elöre...--...ha már --nál jár akkor gáz van. 😊 Nem fog csatlakozni.
Nem állítom hogy ehhez 1-2 nap és 3-4 óra elég...engem kifejezetten zavart mikor fun szerveren bekapcsolták a célkeresztet közepén egy piros vagy kék pöttyel...mint a csitereknek van.
Ill. ha csatlakozok egy szerverhez, meg kell várni, amig a vissza számolás nullához ér?
\"Andrey\"
Igazad van tényleg nincs életben sem célkereszt, megpróbálom magamat fejleszteni inkább!
\"Andrey\"
célkereszt a gyengék segédeszköze...amelyik szerveren nincs célkereszt ott állithatsz bármit..nem lesz célkereszted. Gondolj bele a valóságban is van a szemük elött 2 météree egy ilyen célkereszt?? 😊
"de célkereszt nélküli szerveren is úgy játszanak egyesek mintha lenne célkeresztjük! Lehet valami trükk van a dologban?"
van de eltekintenék ennek bõvebb kifejtésétõl. megkell tanulnod célkereszt nélkül játszani és akkor nem érhet meglepetés olyan szerveren ahol ez nincs engedélyezve.
Alap cod fel aztan ra akarom rakni a cod_patch_1.5-et es ezt irja ki!
The file pak0.pk3 is not a valid previous version and could not be upgraded?!
Mi a megoldas?
THx elore is
gépfegyverrel futok célkereszt nélkül, ellövök a másik mellett és simán lelõnek
viszont van olyan szerver, ahol van célkereszt és amikor ellenség van benne akkor pirosra is vált
de célkereszt nélküli szerveren is úgy játszanak egyesek mintha lenne célkeresztjük! Lehet valami trükk van a dologban?
illetve hogyan lehet célkeresztet beállítani célkereszt nélküli szerveren?
Akkor Isten Éltessen Dizsi! 😊)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo
Nem a "mindenkit lezúzni" a cél....cél az adott játék megnyerése amihez nem feltétlen kell mindenkit kinyirni <#wave>#wave>
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
viszont a VPK szerverén állandóak a szakadások és tuti valami nincs rendben azzal a szerverrel. Lehet maga a szerver fertõzött mert máshol nem produkál trójai jelenségeket...
DF szerveren nem volt semmi gondom például...csak néha 😉
Nieleen
Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo
Az After hourz kiadott újabb béta mapokat, ha ezek is olyan finomságosak lesznek, mint a Barbarossa....😊
AHZ honlap.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Olyan van ami mind a 2-t magyarosítja
leszedtem a united offensive-hez honosítás de csak mp-s, sima nincs ami a single-t is magyarosítja???
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
de a DSL-ek közül az interware a legjobb :-))
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Egyszer jött be vírus de az a saját hibámból.
amúgy nekem is sygate (free) van fent, illetve az olcsó és jó kis NOD32. Semmi gondom már vagy 2 éve...
Nieleen