Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
HQ módban a legkönnyebb ilyen gránátos killt elérni...
na de dom módban ahol 1mp alatt a zászló lobog ha 4 ember áll oda. 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
például így.

Nieleen

Dietrich
nem írjuk le a taktikát a <#lama>-nak <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Csirke4
Márpedig ha egy jólirányzot gránát odapattan az épp foglalandó rádió mellé akkor dr. Kotász úr teljesítménye nem is olyan jó. Mert hát azért mégiscsak több embert kellet volna megölnie 😛
Yossarian
azokon a szervereken ahol a rádióért plusz pont jár, mindig odahasal egy rakás játékos a rádió mellé. Ha odavagdosod a gránátot, úgy hullanak mint a legyek.

Nieleen

Vagy csak egyszerûen tud bánni a gránáttal <#ravasz1>

me and a monkey
PhotoShop-pal átszabja a neveket....
Ráilleszti egy más-más háttérre....

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

trident
😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

HD JOHNNIE
Amikor ilyen és ehhez hasonló akciód eredményét látom, akkor mindig ez a kérdés lebeg a szemem elõtt: "hogy csinálja??????" 😊 a választ privibe kérném, a "többit" majd megbeszéljük...<#vigyor>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Csirke4
csiter 😄
dr Kotász
Megint mázli ma este... <#hehe>
Csirke4
A Cod 3 jön<#vigyor4>
Yossarian
63 új üzenet, mija zisten vanitt? Aszittem, hogy új kieg jön vagy cod2, közbe pedig nemiiiis...

Nieleen

Thx. Akkor gyakorlok😊

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

HD JOHNNIE
<#szomoru1><#rinya>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
sorry az off-ért!

trident
Te kis hamis! ( puccantós szmájli helye )

A legférfiasabb fórumozó ajánlatába:

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

dr Kotász
Hûha, elnézést. Az elõzõ hozzászólásom írásakor még nem láttam... <#ijedt>
dr Kotász
Medium. Nincs olyan gép, ami fullosan bírná. Valójában nem baj ez, legalább jövõre még szebb lesz, 2 év múlva meg még mindig jól fog kinézni. De ez már OFF...
KM
Maradnék a gránátnál! Az olyan férfias!<#idiota>

trident
Nem, azt, hogy aki tovább is offol az kiválaszthatja, hogy bajonett, vagy puskagránát kerüljön e a tomporába!😄DD

HD JOHNNIE
ez azt jelenti hogy jaú? 😄

trident

Serpa
9800 se mid settings

HD JOHNNIE
visszatérve 1 pill-ra a bf2-re. az ati 9800 se birni fogja?

Serpa
jön vki vendégségbe?

KM
Jaj, dehogy! Csak gyakoroltam az esti szerepjátékra!<#vigyor2>

Serpa
"Van egy francia 64 slotos is, de ott a pingek nem voltak jók."

BF2 ben állítólag olyan jó lesz a netkód, hoy baromi sok embert elbír majd a játék.

Serpa
te ezt szeretnéd?

trident
-Dietrich: nem, azt a falonkövetõs, flakkos témát hanyagolom!😄DD
De a sima basekempet is hagyom a picsbe. Nem tartom magam jó játékosnak, de elboldogulok a magam kis sunyi-sutyerák tankba becsücsülõs és ide-oda gördülõs módján...Azért jó lenne veletek talákozni a Bihnet vagy az AHZ 32 slotos BAS szerverén...😊
(de GFM-ezni is czukros lenne)
Van egy francia 64 slotos is, de ott a pingek nem voltak jók.
Tegnap este az AHZ szerveren próbáltunk néhányan összetartani, nagy fíling volt amikor mindenki tankba be, kétfelõl, egyszerre berongyoltunk az utolsó orosz bázisra.....😄

-Serpa: tegnap pont ezt a poént akartam leütni, elkeztdem beirogatni, hogy vajon ki milyen nickel nyomulna más játékban, hogy ne ismerjük fel, végülis kitöröltem, nehogy megorroljon bárki is, hogy a nickével poénkodom...

-nekem még a Desert combat mód jött be a BF-en belül, de a fórumokat olvasva az már egy zárt közösség, úgyhogy lámának meg nem akartam érezni magam.

-CoD: felcsigáztuk magunkat az AHZ féle Conquest móddal...Érdekesnek tûnik, ha lesz idõnk felrakjuk, kipróbáljuk. Rövid bemutatás.
Benõce szólt még a mercilles mód frissülésérõl, magát a mercilles módot nem nagyon csippantom, de a kasztrendszer, kasztra szabott speciális tulajdonságok és eszközök is figyelemre méltóak.
Ha lesz idõm ezeket ellenõrzöm a saját bõrömön, ha meg lesz a szerveren változás, próbajáték természetesen szólok.😊

KM
Ámen!

Dietrich
inkább lehet a COD2 lesz erõsebb hardverigényû mint hisszük..

Dietrich
nem kell fullos beállításokkal és akkor menni fog az.

Dietrich
akkor jó

tegnap raktam össze egy zsír új konfigot valakinek aki megkért rá..P4 3.0 GHZ prescott proca és inno3D6600 vga, 512 kingston rammal..
hasított mint állat 😊oké nem 6600GT de így is jobb volt mint az én vga-m 😊

dr Kotász
Azon fut. GeF4-en nem fog.
dr Kotász
Sajnos ehhez mindannyiunknak gyenge gépe lsz...
dr Kotász
5700-at <#pardon1>
Serpa
sztem 2.0 -t.

Dietrich
FX5700 mennyit tud? 😉

Dietrich
oké megnéztem..13,5 nap még.

viszont holnap kiadnak egy 600MB-os demot...

Serpa
most, hogy utána néztem a rendszer követelménynek, nekem nem fog futni.
1.4 shader kell hozzá.
Ti4200 1.3at tud.

már arany.
én késõbb csatlakozok majd ...

Dietrich
most már csak azt mondjátok meg mikor lesz BF2..jó tudom van erre topic is de én lusta vagyok 😊

KM
Na, akkor ott is összefutunk majd (Bf2)!

Tegnap este játszottam én is, és egy tag kezdett gyanús lenni. Mikor specteltem, láttam, hogy simán követi a házakon keresztül az ellent, aztán távcsövessel elkezdett lõni valakire, de úgy, hogy az még fal mögött volt.
Magyarul WH-ezett, de annyira láma módon, hogy még át is próbált lõni a falon... :-)

Serpa
BF:V is teccet.

qrvára jó volt, amikor 'kopterrel repkedtem, és szólt a korabeli zene.
<#eljen>

Dietrich
ua

Dietrich
mondjuk vannak érdekes lövések is flakkal pl. Foy-on...mindig akkor lött oda a tag amikor respawnoltunk és mindig eltalálta a mozgó tankot és dzsippet a jenki 3-as bázisról a német 2-es bázisnál lévõt.... 😉Na most ha fix pontra lõ akkor oké...de ami mozog azt is eltalálni? <#nemtudom>

Serpa
ua lesz a nick?

Serpa
meg lehet tanulni.
nem árt ha van egy társ, aki mondja, hogy hova lõsz épp.

Dietrich
azt kipróbálom én is.
gyenge gépem volt mikor a BF-t kiadták...na majd ezt a B2-t letesztelem a neten is.