Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dr Kotász
pl. konzolba: bind p record
Nem találtam, ezért kérdezek:
Hogyan tudom beállítani egy gombra, hogy elkezdjen videót felvenni?

Yossarian
feltétlen küldünk

Nieleen

aki tud szervert csinálni légyszi küldjön részletes leírást

thanks
[email protected]
Dietrich
<#ijedt><#pias><#nyes>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

KM
Melegség öntötte el a szíved?<#nyes><#eplus2><#bee1>

dr Kotász
<#puszi>
'invitálást véres kardként hurcolom körbe.😉'

Az kevés, az ellenszegülõk fejét akarom <#wink><#nyes>

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

Yossarian
szólok!

Nieleen

Yossarian
Kotász: nekem is ez volt, és nagyon idegesített. Finnyás vagyok és nekem nem mindegy, hogy ki védi az oldalam. 😄
Aztán elkezdtem nézegetni a config cfg-t és megtaláltam a megoldást. Írjad be konzolba yól: cg_drawcrosshairnames 1

Nieleen

Dietrich
csomó szerver 9999 hétfõ óta. Koleszban van a szerver? 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
csak tudnám miért íródott a COD FAQ?...

Dietrich
na tessék..én még csak kis tudtam próbálni egy pb-s uo szervert...sajna ez van

mi kinézünk a LANotokra , GG

kell eredeti kulcs ? csak szólj

dr Kotász
Help-help-help!

Következõ problémám van: 2 napja nem mutatja a game a csapattársak neveit. A fejük fölött az ikont igen, de a nevet nem. Minden szerveren. Ötlet?
Yossarian
cd kulcs?

Nieleen

Emberek GFM szerveren PB tesztnek vege 😞 negativ eredmenyt hozott. Igy seta sv_punkbuster "0" lett ismet a default beallitas. Az ember nem csalodik nagyott a magyar UO-s tarsadalomban 😞

-- http://blic.wilcon.hu -- --Nincs nagyobb élmény annál, mint mikor magadra lövetsz valakivel, és az elhibázza.--

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet.
Ugyanez a hiba nálam is. Végig olvasom hátha van vmi megoldás .....

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

dr Kotász
CoD\UO folderben nézz szét. Valamelyik .pk3 file-ról ordítani fog a neve alapján, hogy nem az eredeti játék része. Delete.

A füsttel kapcsolatban: nem azt látod a killcamban, ami a frag megszerzésekor volt, hanem a jelenbeni füstöt. Ezért csalóznak sokan, mert azt hiszik,a killcamban látott füstön keresztül lõtték le õket, holott az még sehol sem volt...
Sziasztok!

Valamelyik magyar szerver átírta a programot és most mindent magyarul ír ki. United offensive-ban. Hogy lehet visszacsinálni? Melyik állományba ír bele? Nem találom.

Ez a bugos füst dolog hogy müködik? Állítólag azért látnak át rajta egyesek, mert bugos, miközben nálam tökéletesen jó, azaz én a világon semmit nem látok sürü füstön keresztül. Míg engem ugye simán lelönek, és a killcamban én abszolút nem látom magamat.
Köszönöm a segítséget!
trident
<#beka3><#alien2>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

dr Kotász
<#pardon1>
trident
-Ficsek: ha lesz fekete pákó is, akkor megfontoljuk. õ is Codozik?😄
Viccet félretéve, invitálást véres kardként hurcolom körbe.😉

-Dietrich: na akkor egy ilyen meccsen Kotásznak nem lenne gránát überfragje, elvégre nem lennének csoprtosulások....😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
<#nyes>
szélrózsa klán az égtáj klán ellen..mindkettõ szanaszét rohan <#eplus2>

LAN-ra van egy javaslatom <#eljen>
TudatLAN <#worship>

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

trident
vajon milyen csoportra is hasonlít?<#vigyor><#worship><#eljen>

KM
Igazi szélrózsa klán!<#nyes>

trident
A szerver fizikailag pesten van, de a lelke!😄 Szóval ezzel csak jelezni szerettem volna. Azt hogy nem arctalan, és azt, hogy közös gyökereink vannak (HQ és Qtya csapat tagja), személyesebbnek tartom így.
A pontos szerverspecifikációt passzolom, ha jól tudom, inkább itt a megfelelõ szélességû netkapcsolat és gerinchálózat kell, ami gondolom itt nálunk, vidéken, a viharsarokban nem hiszem, hogy elégséges lenne.

Vagyunk egy páran, de sokszor szétszóródunk, széthúzunk, meg hát mindenkinek a család, asszonypajtika, gyerek, meló, etc.😉
Most nyáron meg fõleg.
Kell egy klántali (besörözés) meg egy jóóó kis LAN (besörözés)...😄

Serpa
látom, hogy Gyulán van a server.
mibõl áll?

Andary -val találkoztam.

trident
Tulajdonképen Searc & distroy, DE
van újraéledés;
egyszerre telepíthetõ bomba/robbantható mindkét céltárgy(on);
a támadók célja mindkét (!) ojjektum elpusztítása;
az awe ad plussz lehetõségeket (idõjárás, spawnvédelem, kutatható hulla, ésatöbbi).

Kontra: nem bugmentes mág mindig a mód. Egy fontos változó nem engedi magát...csesztetni..😄
Meg hírdetni kellene, hogy ismerjék & járjanak a játékosok. Aki eddig volt, annak tetszett, de mégis nézd meg mi az amit szeretünk.

Serpa
egy=ez

Serpa
egyébként egy a reinforced mi is?

trident
<#worship>
Dawnville asszem van, marad Carentan. Este 10kor hazarobogok, asszonyt elaltatom és változtatok a konfigon.(Melóhelyrõl nem megy, mert csak adminként tudom feltelepíteni a winscp-t).

Serpa
uo_carentan vagy uo_dawnville

trident
Köszönöm, lehet ez lenne a bajság (?).
Te melyik mappot választanád helyette?

Serpa
uo_harbor nál volt.
egyébként van benne egy bug, egy ajtónak nem kellene bezárva lennie.

trident
Újraindítva.
Script errorra hivatkozva dobta el magát (server is not running-van, de nincs betöltve pálya).

Melyik pályánál történt??? (mert ha megmondod kiveszem a maprotationból, lehet ezzel volt a baj).

trident
Nem lõttem le...Az ASE-n belül írtam neked, azután zártam az ase-t, nem piszkáltam a szervert (sem a beállításait).
Most lépek be a puttyba, megnézem, mi volt a gond.

Serpa
Trident!
mé lõtted le a servert?

dr Kotász
<#wilting>
dr Kotász
<#confused>
dr Kotász
<#fejvakaras>
na ez lenne az!
trident

PLackó
ehh thanks 😄DDDDD
inkább akkor maradok az all seeing eye-nél,mivel elég kevés az esélye annak hogy ennyi szerver közt megtalállak titeket😊