Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyan tudom beállítani egy gombra, hogy elkezdjen videót felvenni?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Az kevés, az ellenszegülõk fejét akarom <#wink>#wink><#nyes>#nyes>
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
Aztán elkezdtem nézegetni a config cfg-t és megtaláltam a megoldást. Írjad be konzolba yól: cg_drawcrosshairnames 1
Nieleen
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Következõ problémám van: 2 napja nem mutatja a game a csapattársak neveit. A fejük fölött az ikont igen, de a nevet nem. Minden szerveren. Ötlet?
-- http://blic.wilcon.hu -- --Nincs nagyobb élmény annál, mint mikor magadra lövetsz valakivel, és az elhibázza.--
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
A füsttel kapcsolatban: nem azt látod a killcamban, ami a frag megszerzésekor volt, hanem a jelenbeni füstöt. Ezért csalóznak sokan, mert azt hiszik,a killcamban látott füstön keresztül lõtték le õket, holott az még sehol sem volt...
Valamelyik magyar szerver átírta a programot és most mindent magyarul ír ki. United offensive-ban. Hogy lehet visszacsinálni? Melyik állományba ír bele? Nem találom.
Ez a bugos füst dolog hogy müködik? Állítólag azért látnak át rajta egyesek, mert bugos, miközben nálam tökéletesen jó, azaz én a világon semmit nem látok sürü füstön keresztül. Míg engem ugye simán lelönek, és a killcamban én abszolút nem látom magamat.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Viccet félretéve, invitálást véres kardként hurcolom körbe.😉
-Dietrich: na akkor egy ilyen meccsen Kotásznak nem lenne gránát überfragje, elvégre nem lennének csoprtosulások....😄
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
szélrózsa klán az égtáj klán ellen..mindkettõ szanaszét rohan <#eplus2>#eplus2>
TudatLAN <#worship>#worship>
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
A pontos szerverspecifikációt passzolom, ha jól tudom, inkább itt a megfelelõ szélességû netkapcsolat és gerinchálózat kell, ami gondolom itt nálunk, vidéken, a viharsarokban nem hiszem, hogy elégséges lenne.
Vagyunk egy páran, de sokszor szétszóródunk, széthúzunk, meg hát mindenkinek a család, asszonypajtika, gyerek, meló, etc.😉
Most nyáron meg fõleg.
Kell egy klántali (besörözés) meg egy jóóó kis LAN (besörözés)...😄
van újraéledés;
egyszerre telepíthetõ bomba/robbantható mindkét céltárgy(on);
a támadók célja mindkét (!) ojjektum elpusztítása;
az awe ad plussz lehetõségeket (idõjárás, spawnvédelem, kutatható hulla, ésatöbbi).
Kontra: nem bugmentes mág mindig a mód. Egy fontos változó nem engedi magát...csesztetni..😄
Meg hírdetni kellene, hogy ismerjék & járjanak a játékosok. Aki eddig volt, annak tetszett, de mégis nézd meg mi az amit szeretünk.
Dawnville asszem van, marad Carentan. Este 10kor hazarobogok, asszonyt elaltatom és változtatok a konfigon.(Melóhelyrõl nem megy, mert csak adminként tudom feltelepíteni a winscp-t).
Te melyik mappot választanád helyette?
Script errorra hivatkozva dobta el magát (server is not running-van, de nincs betöltve pálya).
Melyik pályánál történt??? (mert ha megmondod kiveszem a maprotationból, lehet ezzel volt a baj).
Most lépek be a puttyba, megnézem, mi volt a gond.