Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Merciless UO v2.0 asszem, töltsd le, nagyon kira 😊

Yossarian
most ébredtem. nem jöttök egy kis reggeli HQ-zásra? 😄

Nieleen

Yossarian
szerintem meg inkább olyan Jedi elmetrükkös 😊

Nieleen

Serpa
milyen mod ez?

Ahaa, kicsit gyorsnak véltem, de tetszett ! 😊))

Dietrich
olyan a futás mint a többi uo-ban...a GFM modból hiányzott 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
tetszik de még mennyire! Jobb mint a GFM szerintem.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
jajj...ez nagyon karlenditéses dolog lett..pedig jenki voltam a bar-ral <#hehe>

Yayy mit tettem, beléptem a szerverre, kiválasztottam a kasztot és azon nyomban lefagyott a szerver....<#pardon1><#nemtudom><#banplz>

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

Yossarian
Trident: amott felvetett témát itt folytatva (ott úgyis ellapozódik):

Tökre igazad van. Kiváncsi lennék, hogy a nagyhangú, játék közben buzizó, köcsögözõ, kurvaanyázó kis tizenéves fiúcskáknak mekkora szája lenne szemtõl szemben? 😄
Elrontja, elszemteleníti az utánunk jövõ generációkat a net...

Nieleen

kira<#worship>

Amint már mondtam: nagyon :-)

Ebben a modban gyorsabb a futás mint az alap, vagy csak sokat GFMeztem ?

trident
Dietrich, Csoder: remélem tetszett!<#worship>
Akna: a bal alsó sarokban jelzi ki, ha akna van a közeledben. Csapattárs által rakott akna nem sebez.
Felszedése: Csak support kaszt tudja! Közel kell menni hozzá (izgalmas) és a V betüvel elõhozod chatet és mégegyszer V, itt tudod kiválasztani a semlegesítést.

A merciless mappában találtok játékosok kézikönyvét, érdemes átnézni. Van egy billentyûkombináció: mellee mellee use : erre az elsõdleges speciális képességet lehet aktivizálni (pl. enginer lerakja a bombát), a use use mellee gombra a másodlagost (pl. az enginer robbant).
........
Szerver: valami elcseszés van a dologban. Megyek a merciless fórumba, remélem segítenek. Mivel linuxos szerverrõl van szó, bonyolultabb a hibakeresés is.
......

SG.hu: mindenkit szivesen látunk!<#eljen>

-Yoss: 10 kor kezdtem, az utolsó éjszakát majd vasárnap hajnalban fejezem be.😞

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich megállásra inti Csoder tizedest <#hehe>

Egyébként érdekes volt.. lelöttük egymást...

Jah, mustárgáztól én is kihánytam a belem 😄

Dietrich
http://www.tv-history.tv/list.php

van rajta pár II.vh-s felvétel..

Dietrich
oké mert ez a mod jobban tetszik mint a GFM
mondjuk az fura ha váltani akarok fegyvert a következõ respawnra akkor kinyirom magam vele..mintha csapatot váltanék.

Dietrich
ahha..

Yossarian
leghamarabb szombaton este 10 után. addig csak offline krákogás és rókázás...

Nieleen

Dietrich
az aknákat hogy lehet semlegesíteni? csak egy gránáttal? mert nekem mutatott egy 17"-os kulcsot is 😊
és a hangok ahogy sebzõdtem..beszarás. Vagy kreháltam vagy hörögtem vagy rókáztam 😄

holnapra szedje le mindenki oszt rendezzünk egy csihi puhit HQ modban.
Vagy más modban is fut?

Dietrich
megnéztem a forgalmi adataimat adsl-nél..a számláló csak nem akar megállni
Forgalmi díj 307 380 Ft
Díjmaximum jóváírás -303 630 Ft

😊)

Ez nagyon jó mod, az akna telepítés nagyon tetszett 😄 Rá is léptek állandóan 😛
Kéretik megodlani a problémát,h ne szakadjon meg a kapcsolat állandóan 😊

Ja és még valami, az a mustárgázos akna, nagyon cool 😄

Yossarian
és ez még az uccsóelõtti iccaka...

Nieleen

Yossarian
nemsoká meló??? már több mint 3 órája itt rohadozódzkolódok...

Nieleen

trident
(fut újra. ezek a leallások egyszerûen nem tudom miert vannak, nemsoká meló, ha van idõm felkeresem az mc forumot)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
ez jó mod csak valamiért megszakadt a kapcsolat

Dietrich
no települt.

Nah, én már szedem is le😊 jók a screenshotok 😊

trident
Merciless UO v2.00
Igen.😊

Dietrich
Melyiket? az elsõt?

Merciless UO v2.00
Merciless V.5 MOD
Merciless V.6 MOD - ZIP

Dietrich
regelni kell a leszedéséhez...mit pöcsölnek ezekkel a regekkel állandóan? freemailt elfogadja akkor meg értelmetlen az egész...nem csak itt máshol is.

trident
Na igen...ez az amit én sem szeretek, de!
itt külön mappába települ, ha jól tudom a main illetve uo mappába nem rak semmit, tehát nem olyan gonosz ez a mód...😉
Azok a vackok, ahol módosított pk3-ak vannak.

Dietrich
az a baj, hogy a sok custom map és mod teljesen szétcseszte már a codot nálam..laggolok mindenhol, kibasz a szerver hibaüzenettel meg egyebek..lassan aktuális lesz egy xp install úgyis.

trident
igen, de nem kezdem el hírezni, mert próbakép megy, no meg az utóbbi idõben a zerozone szervere vagy náthás, vagy én vagyok egy gigantikus pöcs egy konfig írásához. tessék választani...😄DD

A játékhoz kell a merciles mód léte is, amit a www.mercilessmod.com oldalról lehet letölteni.

Vannak kasztok, a kasztokhoz tartozó speciális képességek, illetve tárgyak: akna, idõzíthetõ bomba, molotov koktél, mustárgáz, eü csomag.
Plussz ugye ottvannak a mercilles vérmódok is.😄

Ha kipróbáljátok, a spéci képességket a V betûvel lehet elõcsalogatni, a legelsõ kasznat (a gyalogos katonának) nics ilyen képessgé plussza.

Dietrich
ezek a ti szervereteken van??

trident

trident
<#hehe>

Jajj 😄D

dr Kotász
Íme az ellenfél totális elpusztításának esete <#hehe>:

Yossarian
Küldjed légyszi! 😄

Nieleen

Yossarian
ja 😄

Nieleen

küldjem privibe ?

trident
Hajnali õrségben vagy?<#wave>

Yossarian
hová?

Nieleen

én má kiakasztottam 2-szer nagyon zsír a game
látom, nem nekem ment a válasz,sry és fps akart lenni<#lama>
FAQ-ban nincs creative eax pfs sux problem<#nemtudom>
dr Kotász
A névszínezésnek Dietrich a szakértõje. Ezenfelül a topic fejlécében látható FAQ-ban ott a válasz, ahogy az elõzõ kérdésedre is.
Nem nagyon szemetelném tele a fórumot, de van egy idegesítõ problémám: audigy2zs*el több op.rendszeren kipróbálva , minden driverrel eax,eax2,eax3-on is leesik nagyon az fps és játszhatatlan lesz a gém, milefast2dben meg tökéletes.vas van alatta,más gémek pl.: bf2,ut,rbr-ben meg tökéletesen szól az összes eax.segítõ jellegû hozzászólásokat várnék<#help><#email>külföldi fórumokon is szívnak ezzel, de nincs magyarázat<#falbav>
Köszi Kotász!
Esetleg a névszínezést is be lehet így állítani?