Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KM
A sarki ABC-ben.<#nyes>
Na, így már nehezebb lesz kinyírni egy hajszálal.<#vigyor2>

FD Arcok<#hehe><#eljen>...én ott szoktam lenni<#wink>.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Dietrich
no akkor találjátok ki holnapig hol henteljek 😄D

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

trident
<#eljen>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
persze mire normálisan kipróbálhatom a cuccost vasárnap délután lesz. Most se vagyok sokáig.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
az nem én vagyok, hanem akinek joga van szerkeszteni, törölni hsz-t 😊
nem beszélve arról, hogy nem kell bocsit kérned senkitõl. Mondjuk engem nem zavar adsl-nél.

Dietrich
😊))
olyan gyorsan fogok rohangálni a hurtgenen, hogy nem kapok senkitõl fejest! csak az aimosoktól.<#hehe>

mellesleg ugyanez a konfig csak FX5700 vga-val a demoban eldobtam 2 fûstgránátott...szinte megállt a gép úgy kellett belerugdosnom, hogy menjen tovább 😄D
nagyjából a 0-5 között lehetett az fps-m.

Ok,legközelebb úgy lesz.......fõnök<#hehe><#wink>.

Yossarian
húúú, jó lett. 😊 innentõl gyors géppel vakítod meg magad 😄DD

Nieleen

Dietrich
nem..ez már a 4. gép amit kiszolgál 😄

Dietrich
most már ott van az aláírásomban 😊

Yossarian
milyen lett? a moncsin nem vartad fel a ráncokat? 😄

Nieleen

Dietrich
no átesett a gépem kis ránc felvarráson..

Dietrich
máskor linket rakj be.

Bocs a nagy méretért.

Volt már valakivel ilyen a hurtgenen?<#hehe>

HD JOHNNIE
nincs köze a pb-hez az akadozásnak sztem... egyértelmû, hogy a netes kapcsolatoddal van vmi hiba... ennek nézz utána

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Illetve kapscolat akadozik...még az lehet a jelentése.

Az annyit tesz,hogy nincs kapcsolat...ellenõrizd,hogy van-e punkbuster,meg bevan-e állítva rendesen a kapcsolat..mer nekem egyszer volt olyan,hogy úgy mentem be,hogy internet kapcsolat:semmi se volt ott😄..szóval ezeket nézd...bár lehet,hogy punkbustert nem kell nézni...ja és.....várd meg a töbiek válaszát is<#wink>.

mért van az h. néha játék közben kiírja h. connection interrupted(vagy mit) és olyankor össze.vissza ugrálok, és néha kidob a szerverrõl is.mivel lehetn ezt megoldani?

effe lv6 24254

akyyy
"ki lettél dobva - szerver szétkapcsolt"
conzolba valamita punkbsterrol mond, faq-ba nincs ilyesmi, monduk nem is otthon vagyok, igy nemtom hogy itt mi van.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

zaki
pár órája toltam, akkor nem volt. miért, mi a baj?

akyyy
másnak is van most gond a netes játékkal?:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Yossarian
nekem sem esetem a BIA 😊 COD foreva 😄

Nieleen

<#hehe><#hehe><#hehe><#eljen>....majd én is leszedem a cuccot,kíváncsi vagyok rá,de akkor is marad CoD forever<#wink>...bár most a kettõt várom nagyon.

dr Kotász
Ejha...
Yossarian
nem fogjátok elhinni! 😄
Képzeljétek! A BIA2 a hirhedt starforce védelemmel jött ki és annyira elkúrták a játékot, hogy az elsõ rész crackjével megy a játék minden mahináció nélkül😄
Kokesz ötlete volt a dolog. Megelõzte a nagy warez teameket 😊

Nieleen

Captain Sparrow
ez azt jelent hogy Call of Duty united offensive, csak spanyolul

Dietrich
nem tudom...itt nézelõdj.

urbijoe
Call of Duty La Gran Ofensiva cd1 y cd2
ez mi?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Dietrich
kuksizd meg jobban az oldalt..ott van az is rajta nem csak az alkotók nevei. <#awink>

trident
FAQ?

(nem világos, hogy a "gondoltam felrakot" azt jelenti, hogy fel szeretnéd rakni a patchet, vagy a játék fel van másolva, nem telepített).
Ha telepítve van, akkor a patch nem kellene, hogy ilyen üzenetet dobjon tört játék esetén se.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

alberto 15
up #35870

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Hánykor lesz a film?nem akarok lekésni róla<#wink>.

alberto 15
up

alberto 15
hello. tört játékom van, és gondoltam felrakot. felraktam, és nem tudom patchelni.
invelid cdkey, ezt írja. hogy kell megcsinálni hogy felraja? régebben már felraktam soxor

Háááát....ha azt csinálják,akkor megbocsájtok nekik,hogy most nem tudok ott játszani<#hehe><#wink>..merhát ez az egyetlen olyan jármûves szerver ahol nekem nem akadoziiiik...és ez yo<#eljen><#wink>.Jah,hogy -zal?<#fejvakaras><#hehe>....hmmm.....ha bele gondolok,akkor tényleg -zal,köszi<#hehe>.

Dietrich
megeshet...

Dietrich
<#merges2><#nyes><#taps>

KM
A nagy vörös eres?<#idiota>

KM
...-zal lesz az. Sajna én sem látom, csak nem átállítják COD2 multira?<#ravasz1>

trident
Az evenbalance.com oldalról letölteni a pbweb.exe-t, azt a PB mappába másolni, majd futtatni (=pb frissítés manuálisan)

Ha ez sem hoz eredményt, megkérdezni az admint, hogy a frissítette e a szerveren a PB-t. (Ekkor PB verzió ütközés van).

Sziasztok! Azzal a problémával fogulom hozzátok, hogy engem mindig lekapcsol a szerver, de miért? Légyszi nézzétek meg a képet, ezt írja ki.Mi lehet a baja?

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
trident

Sziasztok tört szervert szeretnék indítani, hogy a barátaimmal játszani tudjak Interneten keresztül. A szerver inditása után a konzol jön be, és utána nem csinál semmit. 1.5 van fent és Multizni tudok a neten. Tudtok segíteni? A konzolban lévõ szöveg vége ez:File Handles:
----------------------
60694 files in pk3 files
------- Game Initialization -------
gamename: Call of Duty
gamedate: Nov 10 2004
0 teams with 0 entities
-----------------------------------
-----------------------------------
Hitch warning: 1894 msec frame time
Resolving codmaster.activision.com
codmaster.activision.com resolved to 63.146.124.59:20510
Sending heartbeat to codmaster.activision.com
Resolving codauthorize.activision.com
codauthorize.activision.com resolved to 63.146.124.59:20500
Hitch warning: 984 msec frame time

ja és nem 99,hanem 999pingû<#hehe>.

vagy Death Fellows-szal..........mind1 most.

<#eljen>.mintha már láttam volna,de nemtom.....megnézem akkor is<#hehe>...kösz,hogy szóltál<#wink><#wave><#wink>....amúgy nem tudod mi van a Death Fellows-zal?Napok óta99pingû....pedig jáccanék ott.

Dietrich
Általában nézem ezt a mûsorukat (jó nosztalgiázni néha) 😊

Hétfõn ez is lesz a DunaTV-n!
A nagy vörös egyes

KM
Ja-ja! Nézzük!