Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KM
A sniper felderítése is tetszett!<#nyes>

Dietrich
neked bios kell
régire ráküldesz egy újat és máris új alaplapod van 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

trident
Aki tud egy linket adni, hogy hol tudok új alaplapot letölteni (socket 939 érdekel), annak elküldöm a CoD2 serialját és egy oláibojka mp3-at emilben.<#idiota>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

UnknownAsshole
Csak kiheréli !
Dietrich
😊))

csíterek is..rálép aknára és nem hal meg 😄D

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
kemperek 😄

Nieleen

Mennyé' a faqba a hülye kérdéseiddel! 😛

Dietrich
tök jó, hogy múlt héten ajánlottam..csak az elsõ 30 percrõl maradtam le 😞

Dietrich
Onlineba? a neten.

mit nyertem? <#eplus2>

Sziasztok meg tudná valaki mondani,hol lehet játszani ONLINEBA.Köszi

ASUS LGA775 Intel P4 3.4GHz DDR2 2G 800Mhz nVidia GeForce 8600GT 512MB 160GB SATA

KM
Sajnos ez így van.<#szomoru1>

KM
Kezdõdik a Nagy vörös egyes!

KM
Csak a heteshez van, de egy próbát megér!<#nyes>

Yossarian
nekem a Halflife6 serialja kéne, de olyan nagyon állati fontos, hogy azonnal kûggyétek!

Nieleen

kölcsön adod-e ? :o

<#hehe><#hehe><#hehe>.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

De jo egyeseknek hogy már meg van a CoD2 .. 😄
Még Amerikában sem jelent meg Nforce.nl sincs..
De neked meg van...... 😄DDD
<#taps><#lama><#banplz>

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

zaki
<#banplz>

Sziasztok

Nemtudja valaki a Call of Duty 2-nek a serial sámát mert nekem nincs meg és igy nem tudom feltelepíteni kérlek ha tudod ird meg e-mail címemre ami a következõ: [email protected]
Nagyon fontos lenne elõre is köszönöm!!!
Csütörtökön!
MP DEMO! 😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

FD Arcokra gyere<#hehe>...ott vagyok én is...legtöbbször CTF van ott...bár néha TDM,nagy ritkán meg DM.

Dietrich
tegnap délután henteltem volna de már alig van normális, mûködõ szerver..az általam ismetebbek 9999 vagy eltüntek. Gondolom átállították másra vagy mexüntek. Jöhetne a cod2 már..

Dietrich
jaja..

dvd-n van egy olyan verzió, hogy megy a film és közben bacsó sztorikat mesél. Még nem néztem meg ezt de megfogom. Az indul a bakterház esetében is van ilyen.

dr Kotász
Egyszer majd kérni fogunk magától valamit...
Dietrich
Régebben mindig azt kérdeztem tõle: ma reggel akasztunk? vagy azt, hogy mikor akasztunk? 😊

Offoffoff
istenkirály az a film...ja és Pelikán elvtárs vagyis Kállai Ferenc tegnap volt 80 éves.

<#hehe>....miért szeded le,ha meg is veszed<#hehe>...és akkor off..nem érdekel<#hehe>.

HD JOHNNIE
le fogom ugyan szedni, de meg is fogom majd venni <#vigyor> de ez már off...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Hanem majd letöltöd<#hehe>.

HD JOHNNIE
szisztok bajtársak! ezer éve! 😊 asszem a Trident által mutatott mod-al fogok jáccanni <#vigyor> a cod2-öt már meg se veszem <#vigyor><#vigyor>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

dr Kotász
<#vigyor3>
<#hehe><#hehe><#eljen>...akkor már értem asszem<#hehe>.

KM
Állami ítéletvégrehajtó<#nyes>

nem láttam..abba említettek kotászot?..........<#hehe>

Dietrich
biztos a Tanú c. film tetszik mindenkinek 😊

De miért kotászozik mindenki?<#hehe>.....és mit jelent a kotász?....vagy nem jelent semmit?<#hehe>

Dietrich
másképp írja...

én más fórumon ilyen nicket is láttam:dr_kotasz0831

UnknownAsshole
FOG !!!
Yossarian
Az új modról jut eszembe, hogy egy ideje készül néhány total conversion, közben itt a nyakunkon a COD2. Fog azzal egyáltalán játszani valaki?

Nieleen

LOOOL<#hehe><#hehe>.

😄DDDDDDDD
Hát ezen behaltam 😄DD

trident
<#nyes>

Új mód készül a Cod-hoz: az elsõ kép!<#idiota>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
<#nyes>
legalább a roham elött berumozok én is mint az I. VH-ban tették 😊

Dietrich

Yossarian
vagy letiltod a tûzfalon a megfelelõ IP-t és nem fogja ellenõrízni a kulcsot.
Nézz szét Bako oldalán!

Nieleen

bazza
Szar ügy...pedig csak kis training szervert akartam 3 slottal... 😄D

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

zaki
megveszitek eredetibe a játékot 😛

bazza
Hi all!
Valamelyik nap csináltam szervert netre a játékból...egy haver tudott csatlakozni. Most mindkettõjüknek Cd key in use üzit ad a progi, pedig nem egyforma a cd key-ünk. Mi lehetne a megoldás?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

LOOOOOOL<#hehe><#hehe><#eljen>.

trident
Dietrich arcát bekeni egy kis korommal, morajló és fonetikus fóóóóvééérc! csatakiáltással behajít egy "reggeli itallal" tömött cekkert a vérnagymamák közzé, akik ép a melyik tejfölt vegyem a piros cimkéset vagy a kéket kérdés fölött méláznak, majd laza mozdulattal (tigrisbukfenc) veti magát a bevásárlókocsik mögé, arcán szelid somolygással várva, hogy a cekker robbanjon...

Dietrich cekker nagymama
Dietrich cekker unnamed nagymama
Dietrich cekker vérnyagyi

Ekkor villan át az agyán: eftizenkettõ!!! Eftizenkettõ!!! <#idiota>

De ha gondolod, jó kis GFM szerverek is vannak...<#nyes>