Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A hob ugyanúgy mûködik, mint bármilyen más mód. Csinálasz a szerveren egy mappát, pl. hob néven. Ide feltöltöd a fájlokat. Feltöltöd az elõre elkészített konfigurációs fájlt. A webadmin felületen (vagy a szolgáltatót megkérve) kitöltitek az fs_game mezõt (hogy aonnan induljona szerver), beálíltjátok a http redirect letöltést (jobb esetben nem a szerverrõl, hanem ftp-rõl) majd elindítjátok a szervert.😊
Címszavakban.😊
Még ezt is tudom javasolni: hivatalos oldal/manual.
Az már rég volt, de szép volt!😊
Állat a HOB, cod-on nyomtuk, szerettük, faszányos. Kérem sorba a kérdéseket, de nekem is utánna kell majd néznem.
Viszont: www.codmods.de és www.opferlamm-clan.de Ez utóbbi a legfontosabb, itt szinte mindig megvan minden ami kell, a német nyelvtõl meg nem kell megijedni.😊
szal várom az 5leteket, mer ez naon mérgesít, cod függõ vok (kicsit..néha nagyon.. 😊 köszi elõre is
tudnál nekem segíteni, azt istnerét sem tudom beállítani a hobot!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Kihirdetem mondanivalóm. Szombat Délután aki szeretne jöhet az exhausted klán szerverére, egy jót játszani. Játékmódokat és mapokat azok döntik el akik jönnek, és ki lesz probálva egy custom játékmód is.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A hétvégén PM-ben megbeszéljük.
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Fastwalkra rájöttem de azt sok szerveren nem szeretik ezér nem nagyon használom...
Egy jó gameban pedig mindíg benne vagyok<#vigyor>#vigyor>.
mert azt sem értem😄 mikor sgtén átnéz meg ilyenek😄 valamikor nincs kedved egyett játszani?:-) a klánom szerverére úgyis szervezek egy "partit"
Pontosan nem tudom leírni de sokkal jobban felhúzza azt amit töltéskor szoktak<#szomoru1>#szomoru1>.
Lehet hogy az amit te mondasz.
Csak azt tudom hogy ienkor sokkal sûrûbben lõnek.
Lehet hogy már volt róla szó de idegesít hogy mindenki mást mond errõl a dologról.Sok külföldi szerveren látom hogy puskával elég (érdekesen töltenek újra)<#buck>#buck><#nemtudom>#nemtudom>.
olyan mintha már az újratöltés közepén lõné a következõt.Egyik haver aszondja hogy ez csak egy script másik azt hogy egy billentyûkombinációval meg lehet csinálni.
Végülis semmi értelme nincs de jó lenne tudni hogy meg lehet e csinálni.
Ha valaki értette mire gondoltam elõre is THX.<#circling>#circling>
Hogy jogusoltsági vagy futtatási hiba, ezek alapján ki tudod deríteni, legalábbis a legtöbb játékosnak sikerült.
Állítólag vmi 64 bites Linux szervereknél van ez a gond, fõleg ha nem frissítik a szerveren futó PB-t.Mondjuk itt próbállj körül nézni.
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
CoD:UO=medskill
CoD2=LAUW L2P skill
egy régi codos.
[ bocs csak ez most lejött^^ ]
vagy gugli..
majd a callofduty.hu oldalról szedd le a PB frissítõt.
azt tedd be a pb mappába és onlineban nyomj rajta entert. egy dos ablak ugrik fel az ne zavarjon..frissül a PB majd ha végzett kiírja. kb 2 perc múlva. utána mennie kell.
Egy havernak új gépe lett. Feltette COD -ot, UO. val, magyarosítva. Elindul, játék közben elõfordul, hogy a lelõtt ellenség nem dõl el, állva maradnak az emberek, ilyenkor már nem is lehet továbbvinni a játékot, csak mászkálni. Volt ilyen valakinek? Van megoldás?
AMD X2 4200+ asszem, Nvidia 8800 GTI 320 Mb., 2048 Ram, stb...
Win Xp Pro.
Lehet ez VGA driver probléma? Vagy AMD X2?
Elõre is köszi a segítséget!
van egy jó kis servere a klánomnak😄 és hogy ne tegjen ott üresen, kitaláltam, hogy néha összehívok embereket és játszunk egy jót. Lanne kedvetek valamikor? mondjuk hétévégén?😄 lehet mód menne, bár azt még nem tudjuk hogy kell😄