Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"MÉR NEM TOD MEGNYOMNI AMIKOR NYOMOM"
"FUSS A FALNAK TE KÖCSÖG"
Xanaxot neki!😄DDDDDDDDDD
Nieleen
"de úgy körübelül 30 golyó elfogyott a tárjábúl...értelmes szint"
hol lehet ilyeneket találni még?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Afrancba!😄
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ezexerint olvas minket Pilu! Úgyis mindig fúrta az oldalam, hogy õ csinálta-e a Lökd meg Demszky címû számot. Hátha válaszol. 😊
Nieleen
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nieleen
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
majd szépen frissítgetjük, rengeteg hely van a tarsolyunkban, csak még nem volt idõ, mindet felvenni + kirakni az oldalra, fórumba várjuk az általatok ismert helyeket videóval vagy screenshotokkal
Este tízig dolgozom, de remélem, hogy találkozol csapattársaimmal a szerveren.😊
Viharmunkát végeztem tegnap, de fenn a mod.
nagony szép lett az uj mod igaz a britteket inkább hagyom hogy más próbálja ki mert nekem nem nagyon jönnek be a csóró fegyvereikkel
jössz ma este játszani mer jó lenne egy sg-sel is találkozni
Nincs mit.
A stenes dolgot nem értem, ha az awe mod kavar be, akkor kb 7. vagy 8. fegyverként ajánlja fel a hangtompítós stent, a simát pedig 2.-ként.
Szerintem ezt vamelyik másik mod okozza. Bako oldalán találsz leírást, hogyan seperd ki a felesleges modokat és pályákat a könyvtárakból.
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
Leirtottam a magyar zászlót a katonákról, meg a rednázást is a dzsipekrõl.
Még van egy olyan gondom, hogy angolokkal játszva nem tudom a sten géppisztolyt választani, mert silenced sten jelenik meg helyette, ilyen fegyver viszont nincs a játékban alapból, csak szintén valami szerveren lehetett.
Vajon mit kell tennem, hogy újra visszakapjam a sten géppisztolyt?
De ha végzek lesz ám tankos-romantikus-átgázolunk az ellenen-dübörög a láctalp-a szokolt is lezúzzuk fíling! <#idiota>#idiota>
nincs sníper...az életet jelzi egy zöld csíkkal de töltõdik vissza az is..már csak a shotgunt kellene likvidálni onnan 😊
(Gondolkodtam vagy két percet, hogy miiii?)<#nyes>#nyes>
(Kinn a GFM v2.0 akiket érdekel -rendesek, hogy pont ma adták ki)

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
visszább kell venni mindent és jó lesz az dx7-n 😄DD
viszont képtelen vagyok formattálás óta azon a gépen is belõni a netet ahogy eddig volt (3db háló kártya és egy kábel semmi router)..már mindennel próbálkoztam de olyan mintha a két gép nem látná egymást. Elötte meg semmi gond nem volt vele..
már ráleltem 😊
mos a gyerek gef2 mx 440-es "csúcs katagóriás" gépére tolom fel a cod2-t..megakarom nézni, h nem indul el a játék. Olyan rég tapasztaltam már ilyen 😄
ja és 850mhz a proci 😄D
no ma lesz valami hent? 😊