Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HÁt nem néztem el csak más szolgáltatót is néztem ^^

me and a monkey
Az a lényeg, hogy stabil legyen.A VPK-n az a halálom, amikor hirtelen mindenkinek felmegy a pingje 200-300 környékére. Bár ez base sajátosság is azt hiszem, a nagy pályák átka.
Magnetic ! Ugye, azt írtad, hogy 01.10-tõl hadrafogható a szerver?
Akkor szerintem eddig nagyjából mindenkinek megfelelt:
Rotáció: dom+ctf+HQ 2 (3) körönként váltva.
Majd ejtsünk 1-2 szót a pályákról is, hadd mondja el mindenki, hogy mit szeretne, mit javasol, stb...
Pl. Én (+Serpa) meg talán sokan mások kedvelem a Peaks pályát, dom üzemmódba talán az egyik legjobb.
Ha esetleg szûknek bizonyulna a 16 slot pl, akkor hónap elején lehet bõvítést kérni vagy rögvest?

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Dietrich
hát igen az egyik alapmû a sok közül.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Az egyik szinészt elég sok filmben látni...Armageddon vagy a most éppen szünetet tartó egyik top tv sorozatban a Prison Break-ben..
kép1
kép2

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

DJ Skyline
nincs nálunk viasat :'((

Dietrich
tegnap és ma is volt ez a film...nem volt rossz:
Hitler - A Sátán felemelkedése

Dietrich
1%BAS <#hehe>

Magnetic
Valamit nagyon elnéztél <#eplus2>

Árak:
12 slot 3.000,-Ft
14 slot 3.500,-Ft
16 slot 4.000,-Ft
18 slot 4.500,-Ft
20 slot 5.000,-Ft
22 slot 5.500,-Ft
24 slot 6.000,-Ft

Tehát olcsóbb, és ez legalább tuti nem fog lagolni mert 100mbit-es hálón ül.
Ja nem obinetes és bruttó árak
<#hehe>

Malakai
Nekem nem kell, én az itteniekrõl beszélek.
És de, még mindig az vagyok (nekünk pedig a 12 slot CoD1/2 sima jó 😊.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Figy azt csinálsz a szerverrel amit akarsz csak ezt elõre kell kérni

me and a monkey
Azt hiszem abban már egyetérthetünk, hogy legyen dom + ctf + HQ rotáció, talán a javasolt 2 körös váltás is jó? Hm?

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Sõt ez bruttó viszont pl az fgcklan 6 000 ft-os szereverárához még megy a 20% ÁFA. 6000 + 1200 = 7 200 ft.
Ezt összeveted az 5 500-tal - 1 700 ft.
Megéri szétnézni

all Of Duty United Offenzive (COD UO)
12 férõhely PUBLIC = 3.500 Ft / hó (bruttó)
14 férõhely PUBLIC = 4.000 Ft / hó
16 férõhely PUBLIC = 4.500 Ft / hó
20 férõhely PUBLIC = 5.500 Ft / hó

Már olcsóbb mint magnetic OBInetes listája !

dr Kotász
Helyes-helyes...
dr Kotász
Hurrá-hurrá! 33%DOM 33%CTF 33%HQ
Dietrich
ezt mondtam én is..

COD: UO-s kell malakai? télleg te ANNO nem weekend-es voltál?

Malakai
Sztem 20 slotos min kéne, ha akartok privát belépõket is.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Figy én tudok nektek szervert 12 slot mondjuk 1575 / hó ÁFÁval

Dietrich
felõlem...én úgy sem melózom 😄D

Tegnap elõtt este voltál az N24-es TV adón. Mit vidámkodtál a fõnõköddel meg babákat osztogattál kislányoknak karácsonyra. Az elõzõekben belinkelt statod alapján nem is gondoltam volna<#nyes>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Yossarian
nah, lejjeb mentem és alkudjunk meg min 33% HQ-ban és akkor én is tag vok az SG csupasz pisztoly szerveren 😊 Áll az alku?

Nieleen

Malakai
Dx9 módra elég kicsi az esély, hogy jelentõs változás legyen, mivel ez még mindig Q3 motor (igen, tudom, hivatalosan nem az), az meg nem szeresse az új graf fícsörök hardveres gyorsítását. 😛
Új mapok, nah az jó lenne, de inkább dobják ki az SDKt oszt uccu júzerek! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Beállításokban lehet választani, hogy ne jelenjen meg, pl 5 csillag helyett most egy korona van (elõsször nagy csillag volt, ami tök tetszett, de a koronát nem teszem ki).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dietrich
vagy a nickeket beazonosítják..."jéé van egy Sep Dietrichünk..adjunk már neki pár csillagot mert régen volt neki és át lõ a vason bazze!" 😄

Dietrich
mondom miért 300MB 😄
új pályák (alig van új, régieket kozmetikázták ki egy kicsit)
többen hiányolnak UO-s modokat..azokban meg van jármû is
vga-hoz 150MB-os javítás, hogy a dx9 ne szaggasson már..ergo egy új betehetõ játékmotor a mostani helyére 😄

DJ Skyline
lehet bug😄
nekem is így volt,hogy még volt 1 hónapom a 18.-dik szülinapomig,de itt az sg-n már 18-25 között voltam!😊

Malakai
Igen, én is dumáltam errõl, meg mondtam azt is, hogy a fegyverek adatait átírni csak pár kbyte lenne és nem kell 300mbyte-os patch! 😄 Esetleg beleprogramozni pár új korlátozást a szórás miatt, de kétlem, hogy egy efféle dolog is lenne 1Mbyte. 😊 Ami általában sok helyet foglal egy patchben, azok a modell, textúra, grafikai, hardver problémák javításai.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dietrich
ja vagy úgy...mert gyakorlatilag még a 2 év nincs meg:
Regisztráció idõpontja: 2004. 01. 22.

és nálad vagy Yoss-nál miért nincs? 😊

DJ Skyline
csillag = hányadik évedet kezdted meg az sg-n...azaz már a harmadik évedet kezdted meg itt az sgn

Dietrich
mitõl lettem amúgy jobb konyak? már 3 csillagom van...lassan hadsereg tábornok is lehetek :p

Dietrich
elsõ nap megfogalmaztuk kellene egy 300MB-os patch, hogy ez ne arcade legyen 😉
aztán meg sztrájkoltak is 1 napig a szerverek tulajdonosai az usa-ban meg európa néhány helyén amitõl kurvára meghatódtak a fejlesztõk...lehet januárra tervezett patch kiadását ezért eltolták márciusra 😛

Malakai
CoD2 ellenes táborhoz csatlakozok! 😄
Igaz, csak a fegyverek sebzését, szórását, ugrás-lövést, meg pár apróságot kéne megváltoztatni benne. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dietrich
nekem minden jó 😊
ami a lényeg..max.30 perc/map (ne 100 😄) vagy ahol pontot számol 450pont..szerintem.
ja és no tüzérség! az kurvára nem kell ezekre a pályákra.

El is hiszem<#eljen>
CoD2-tõl ments meg Uram minket!!😊

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Malakai
Sztem legyen PB! 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Magnetic
Tényleg mágikus számok 😊
Már látom is a szerver nevét Devils Domination, HQ, CTF server]
<#hehe>

A cod2 mp nálam nagy csalódás...se bas, se dom...😞
Egyébként igaz. A Domination-nak nagy húzóereje volt akkor. Aki csak tehette ott lógott. Persze csak azok, akik csapatjátékosok voltak és szerették, ha van értelme a játéknak is, és nem csak lövöldöztek agyatlanul.

Akkor DOM,CTF és HQ? Vátás 3 körönként?

M.

Dietrich
már nem emlékszem õ miért nem..hiszen a COD1-n játszott és azokon bevolt/van kapcsolva.

Yossarian
és PB-s szerveren KM se tudna játszani 😞

Nieleen

Dietrich
nekem is jó érzés lett hogy célozni kell lövés elött, mióta az uo-ra visszatértem 😊

Dietrich
ja és persze a fõ kérdés...legyen PB vagy ne legyen? Jó lenne ha lenne..de a lámák miatt csak mi maradnánk a szerveren 😉

Yossarian
isten ments a cod2-tõl!

Nieleen

Dietrich
tõlem lehet cod2 is az uo fegyvereivel és sebzésével <#hehe>
nem tudom....szerintem sok régi codos hanyagolja a cod2-t amig nem teszik rendbe az alkotók..

Dietrich
arról is van szó, hogy váltott modban menjen csak annyit kell lefixálni melyek.
Amire nem vevõ a nép azt hanyagolni kell..szerintem.
de amikor ment ez a dom szerver a nyárig sokan jöttek át a CTF-rõl..a hq meg az s&d-hez van közelebb..talán ezért népszerübb nem tudom.

Yossarian
tudom, hogy jó, de az UO tábora megcsappant a COD2 miatt és kevesen játszanak ilyesmit. Gondolom emiatt szüntek meg a szerverek is.

Nieleen

Dietrich
jó a dom...én csak jókat tudok elmondani róla <#nyes>

nédda:
dom1
dom2
dom3
dom4
dom5

és általában este 10-11-ig sokan voltunk mindig rajta.

Yossarian
amúgy meg azért is jó ha van rajta HQ, mert az (is) fogja behozni az embereket. Mert sokan már nem is keresik a DOM és CTF szervereket, mert szinte nincsenek, vagy nem is ismerik/szeretik ezeket a modokat. Mint valamelyik este is, amikor a próba szerveren hárman lézengtünk. (mindhárman SG-sek.) Viszont ha egy HQ alkalmával benépesül a szerver, akkor nem lép le minden játékos amikor mod-ot vált a szerver. Szerintem...

Nieleen

Dietrich
lesz HQ nyugi 😄DD

Yossarian
"Ha Yossarin beszáll akkor 8-an"

Mint mondtam, ez már csak azon múlik, hogy mi fut rajta 😊

Nieleen