Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A telepítõlemeze a Dx9-est akarja feltenni......
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
FORZA MILAN!!
Amúgy a megoldás a Te problémádra:
a COD2 azon kivûl, hogy elbaszták mert nem az UO vonalát folytatták szarul van optimalizálva tedd a játékon belül DX7-be és hasitani fognak az fps-ek.
A COD2 multi nagyon alacsony fps-t produkál (40 körüli) gyakran lemegy 20 körülire, befagy a kép.
A gépem túl jó is hozzá, azt hallottam, hogy a DirectX-tõl is függ, most 9c van, igaz-e hogy mondjuk a Dx8-al jobb lenne, vagy ha nem ez a baj, akkor mi lehet a gond?
Köszi!
bár én a méretet uohoz hasonlítom, azon aztán van hely 😄
Nieleen
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
tHx
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
van cod4 topik ott..de warezokkal ott sem..
itt próbáld: klikk
arra a helyre ahhova felraktam a játékot ép ugy mit mikor crackel az ember és nem jó valami.leirjam mit ír ki?
Nini egy Yoss! <#eljen>#eljen>
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
<LSSAH>SS-Oberst vagy csak SS-Oberst
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
A RO cudálatosz, fantasztikus, de ritkán indítom el. Mittomén most ilyen picsajátszós korszakomat élem...=)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."