43642
  • djcom
    Azt nem tudom,remélem multi:)
    Itt a teljes cikk:
    Call of Duty még MA!

[2003-08-29 @ 08:35 - ZeroCool] (kommentek: 41)

Nem kis kavarás történt a minap. Miután kiderült hogy a FilePlanet megszerezte az exkluzív jogokat a Call of Duty demójához (mely szerint egy hétig csak tőlük tölthették volna le az előfizetők), több nagy letöltő oldal csatlakozott, és egy nyilt levélben tiltakoztak az Activision-nél. Azt mondták, ha ez így lesz, akkor az exkluzívitás lejárta után sem fogják feltenni magukhoz a demót. A herce-hurca végén végülis az lett az eredmény, hogy a demó nem exkluzív, és a korábban jelentett vasárnap helyett már ma éjjel megjelenik! Amint lehet, én is felteszem lokálba, addig pedig adagolom majd a mirrorokat!
  • Eisenhower
    tényleg djcom ez most multi demo vagy singli? ^.^
  • [Rush]
    MP demo is jön, vagy az majd később?
  • djcom
    valamikor hajnalban csak...valszeg
  • antijedi
    jah mivel amerika keletipart az -6 óra...
    szal nem hiszem hogy késöbb lene :D ma xjapánba lehet kséöbbb enyivel :P
  • djcom
    http://www.shacknews.com/onearticle.x/28109

itt..
    Csakhogy most nézem 12:59am:(
    Faszom
  • Eisenhower
    köci^.^
  • antijedi
    hol van az az "ott" ?? :D
  • djcom
    Naszóval!
    A Gamestar illetve az összes többi lap(Gamershell,stb)a hírt ma 8:29-kor kommentálta.
    Az ottani linkben(http://www.shacknews.com/onearticle.x/28109)lévő dátum(ami nálunk 8:29-kor jelent meg) 12:59
    Tehát ott akkor már 12:59 volt.
    Ami annyit tesz:Most ott jelenleg 0:55 van!
    Tehát "ott már éjszaka van"
    Szóval a demo bármelyik pillanatban itt lehet!
    Amint lesz igyekszem megosztani én is veletek!
  • Eisenhower
    de lehet hogy igen^.^
  • Eisenhower
    bbbbbbbbbbbbbbbbbbééééééééééééééééé^.^
    meddig feszítik a húrt?
  • Alexease
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • djcom
    Mikoooooooooooooooooooooooooooooooor
    Jön máááááááááááááááááár
    ?????????????????????
  • djcom
    De mikor???
    azt írja a Gamestar az éjjel.
    Mármint nálunk éjjel vagy amcsiban?
  • The Garrett
    me luvz szépungarisebeszéd :) meg amugyis fél 2 kor írtam :)
  • I.C.ram
    "campány" nem semmi! :DD
  • The Garrett
    Dikki nee :D
  • The Garrett
    Ha valaki kedvet érez rá hogy elolvassa, itt egy rövid bemutató a call of Duty ról
    Szerintem érdemes elolvasni de hát ez az én véleményem + én elfogult vagyok :)

Gameport-Multigamer portal
  • I.C.ram
    Na kijött egy új videó a HardWireden! Viszont nekem csalódást okozott, mivel "megyekaztleölökmindenkitengemmegmegsesebeznek" rambó stílus volt :((
  • a.carkey
    Rohad háború. Meg kellett volna nyerni. Most tuti, hogy a németekkel lehetnénk. :) Mert ez a dolog nyitja. (Mellesleg valóban beígérték. Sebaj. Erre marad a BF.)
  • I.C.ram
    Nekem is megtetszett ez a game méghozzá mennyire... Egyébként azt nagyon sajnálom, hogy nem lehet németekkel lenni! Ez milyen egy geciség már, hogy soha nem leeht fritzekkel lenni, csak szövetségesekkel!!!
  • zaki
    topic up!
  • zaki
    komoly? hol olvastad?
  • djcom
    Én is csak az a baj ez is csuszik a Doom3-al egyetemben:(
    Mocskos üzlet ez:(
  • Zagash
    Az tény, hogy a MOHAA készítői, a 2015-ből kivált Infinity Ward most szabadkezet kapott a fejlesztésben.

Úgy tűnik, hogy a Call of Duty-val megpróbálják azt megvalósítani, amit a MOHAA-ban a kiadó EA Games nem engedett nekik.

Szerintem EZ lesz az igazi, az eredeti MOHAA...
    csak más néven és kiadói megszorítások nélkül..
    nagyon várom már!
  • shaba23 #37
    A robbanások nem túl okésak. amikor becspódik a stuka, vagy az aknavető lövedékek elég gyengék. Persze javíthatnak még...
    Az orosz videók 1 az 1ben az Ellenség a kapuknál c. film
  • a.carkey
    Durva. Különösen az orosz rész.
    Tényleg lehet látni, hogy cipeli a társát. :)
  • Braveheart
    de megváltozott a játékról a véleményetek :) nézzétek meg az első hozzászólásokat :)
  • Petyus_
    HARDWIRED-ről töltsétek le a videokat KÖTELEZŐ! :) (nem fogjátok megbánni)

A MOH:AA, Vietcong, Black Hawk és társaik szánalmas és erőtlen próbálkozásoknak tűnnek emellett! :)
  • zaki
    kijött pár db új kép
  • zaki
    de ezt különben a 27-es hozzászólásban benne van, csak el kellett volna olvasni
  • zaki
    nem. orosz közlegény, angol kommandós, ill. amerikai ejtőernyőssel lehet majd lenni
  • Örm
    Ebben a játékban lehet végre a németekkel is lenni?
  • zaki
    ezt elb*sztam :)

szóval, info: PC GURU
  • zaki
    Egy új fps van készülőben, mely talán méltó utódja lehet a Medal of Honornak. A siker félig-meddig már garantálva van, ugyanis a játékot az Infinity Ward fejleszti, 22 ember a 25-ből, akik a MoHAA fejlesztésében is részt vettek. A készítők elmondása szerint a céljuk az eddigi leghitelesebb második világháborús játék megalkotása.
    Ennek alapjául a jó öreg Quake3 motort vették, amiből a lehető legtöbbet hoztak ki. Habár a grafika nem veszi föl a versenyt a legújabb fejlesztésekkel, azért még messze az elfogadható, szép kategóriába esik. De ami ennél is fontosabb, az a játékmenet.

Egy huszadrangú átlagos senkit játszunk, akik általában harcoltak a háborúban, és akinek a szakaszában szintén hasonló fontosságú emberek vannak, akik nem harcolni akarnak, hanem túlélni, és hazamenni. A játékosban a csapatszellemet tovább szeretnék fokozni az átvezető animációkkal, ahol a katonák barátságát is bemutatják, hogy a játékos bajtársként nézzen a mellette guggoló katonára - állítja Michael Boon, a vezető animátor.

Három szövetséges állam katonájaként vonulhatunk hadba a játékban, úgy mint orosz közlegény, angol kommandós, vagy, mint amerikai ejtőernyős. A feladatok igen sokrétűek lesznek; kezdve a sima rohamoktól, a felderítésen keresztül, a szabotázs akciókon át egészen a tankcsatáig, de mindegyik hiteles, történlemi helyen fog játszódni. A legfrissebb képek például a francia falu, Ste. Mere Eglise támadásáról szólnak, amikor a németek egy Tigris nehézharckocsi támogatásával megpróbálják visszafoglalni a helységet.
    Természetesen az egyjátékos küldetések mellett lesz többjátékos mód is, de erről még nem sokat tudunk, a készítők még nemigen nyilatkoztak róla.

A fejlesztők igen nagy hangsúlyt feketetnek a mesterséges inteligenciára, melynek eredménye a Conduit nevű AI rendszer lett. Ennek köszönhetően a csapattársak és az ellenség is kiahsználja a terepet, fedezéket keresnek, taktikáznak, fedezik egymást, a felettes parancsokat osztogat a helyzettől függően. Ha a szituáció úgy kívánja akkor az ablakon is kiugranak vagy a kerítésen, sőt, állítólag a megsebesült csapattársakat is kivonszolják a harcmezőről, valamint ha kell, ökölharcra is sok kerülhet. "Úgy fognak viselkedni mint a valódi katonák egy valódi háborúban!" Nos, mindez nagyon szép, csak igaz is legyen!

A bevezető a képek, illetve egy-két szerencsés ember leírása szerint, akik már láthatták a játékot éleőben az E3-on, nagyon hasonlít az Ellenség a kapuknál egy-egy jelenetére. Konkrétan pedig arra, amikor az erősítés megérkezik Sztálingrádba, majd sikertelen roham után a visszavonuló oroszokat a saját géppsukáik mészárolják le. Kíváncsi vagyok hogy vajon a küldetéseknél is merítettek-e a filmből.

A motor 90%-ban a Return to Castle Wolfensteiné (az is Quake3-ra épült ugye), tisztességesen felturbózva; új T&L Renderer, animációs, világítási, AI, és fizikai rendszer van benne. Egy-egy jelenet több mint 200 ezer poligonból áll, ami több ezerszerese mint amennyi az RTCW-ben volt.

A fejlesztők ígéretei mind nagyon szépek, és ha meg is valósítják őket, és nem ronatanak el semmit - ami azért csak nem történeik meg egy ilyen tapsztalt bandával - akkor nagyon nagy esélye annak, hogy a Call of Duty hatalmas sikert arasson. És a MoHAA multis népszerűségét ismerve az Infinity Ward biztosan figyel majd a többjátékos módra is. Reméljük hamarosan láthatunk egy demót is, és akkor már sokkal többet tudhatunk meg az ősszel megjelenő teljes verzióról.

info:ía href="http://www.pcguru.hu">PC GURU
  • zaki
    na, kiadtak pár új képet:

• Cat #25
    :DDDDD
  • Rockety
    nem scriptes szarra azt értem, hogy talán második végig játszásra egy kicsit VÁLTOZIK A dolog (nem kell nagy dolgokra gondolni, csak pl nem ugyanaz a katona hal meg egy bizonyos ponton mint elsőre etc.
  • Rockety
    ha olyan feelingje lesz mint mohaanak (ami szerintem igen valószinű) + nem egy scriptes szar lesz mint a mohaa (tévedés ne essék, nagyon jó játék az a mohaa, de csak elsőre az igazi szerintem. Nos ha fentebb említett dolgok beteljesülnek , én nem kicsit lefogom szarni hogy milyen surranóba nyomják a srácok, mert ettől eltekintve végre egy szinvonalas single player WW2 gamel játszhatok ami Mohaa óta nem kerül a piacra... na off
  • zaki
    szóval itt...