43642
-
#113 Nekem 100Hz-n pörög :)
Üldözök egy képet sztálingrádi csatáról valami eszméletlen kép....ha megtalálom nyomom ide -
#112 A célzás valami überkirály lett. Aki volt katona az tudja hogy ilyenkor valóban nem látszik szinte semmi csak a fegyver:) Nagyon valósághű lett. -
#111 Bazz de várom a multi demot te kurvaélet:) -
#110 Valami miatt csak 60hz-n megy ez a geci demó. 10 perc game után kifolyt a szemem. Lehet hogy a refresh rate fix a detonatorban csak d3d játékokra vonatkozik? -
#109 Aztakurva ez mindent büntet!!!!!!!!! -
Torry #108 Jaja...
Sajnos...
Mikorra lesz multiplayer demo??
Lesz egyáltalán?? -
antijedi #107 szép is jo is meg minden de kurvarövid ez a demo :( -
pinehead #106 Kár, hogy ez a rész a demóban sajna nincs benne.
Fantasztikus hangulatú játék lesz ez.
Mikor jön ki ponosan??
2003Fall-bővebben valaki???! -
Torry #105 Lehet hogy igazad van.
De szerintem nincsen.:))) -
#104 hihi, én még csak most töltöm, és nagyon lassan csordogál sajna:(17K-val ereszkedik, de kivárom szép türelmesen:) -
#103 Eddig úgy voltam vele hogy leszarom magasról de most megláttam ezt a képet és már töltöm is:) -
#102 Eh valamit tényleg nem értek.
Hogy lehet kijelenteni, hogy jobb mint a Mohaa, meg az év játéka a HL2 mellett, amikor ez egy 10 perces demó(ami ugyan szó se róla, tényleg kiváló)?Nem kötekedés, de akkor is... -
Torry #101 Ez a Game.....
ISTENCSÁSZÁRKIRÁLYÁLLAT!!!!!!!!!
MOHAA ELTÖRPÜL!!!!!
Pedig az sem volt semmi!!!
Multi demo mikorra várható?? -
#100 hmmm....
-
#99 Ellenség a kapuknál....nyító jelenet,,!!!!! Isten királyos film...a full játék előtt tuti megnézem! -
#98 miért ne? nem hiszem, hogy ez lett volna az első küldetés...gondolom be kellett jutni az ellenséges vonalak mögé, addig meg szedhetet össze a társaság bőven a csatatérről fegyvert..of course, hogy mindent meg lehet magyarázni :) -
#97 majd a sztálingrádi küldetésnél biztos örülsz majd ha fegyvert kapsz mert volt egy kép ahol ugyanugy mint az ellenség a kapuknál-nál volt hogy egy ember fegyver másik lószart kapott^.^
majd ha mindig lelönek mennyire visszasirod majd hogy az elején emnnyi stukker volt. jah és volt egy interju hogy az elsö küldetést könnyüre csinálták hogy ne rögtön a mélyvizbe essen a játékos. ugyhogy biztos lesznek meglepetések. -
#96 de lehet hogy akivel mész a játékban elöléptették^.^ meg lelötte a társát és azért van neki thompson meg minden. legyen egy kis képzelöerőd^.^ -
#95 Még 67% -
#94 ez biztos azé van hogy a demot ne und meg olyan hamar^.^ több fegyver. de még igy is jobb mint a mohaa. és ez a lényeg^.^ -
#93 Pisztolyról nem is beszélve, hogy pisztolyt is csak tiszteknek adtak! -
#92 Akkor sem volt alap járaton 2 fegyver egy katonánál! Főleg Thompson csak a tiszteknek volt. -
Torry #91 Hi all!
Most szedem!
Multi demo lesz valamikor??
A full mikor jelenik meg? -
#90 nagyapám azt mesélte, hogy a fronton a fele bagázs úgy nézett ki, mint egy sűndisznó a rájuk aggatott fegyverektől...ha találtak valami jóképűt és müködőt szinte rávetették magukat...te meg jössz ezzel, hogy miért lehet 2 gép fegyver + pisztoly és gránát....hülyeség -
#89 Hát tőled legalább kicsit több lelkesedés vártam :D -
#88 Viszont, ami nagyon király, hogy grafika szép, és 1280*1024*32 minden a lehető legjobbon, kb. 50-60 fps-sel megy! -
#87 Na srácok a nagy mohaa király is kipróbálta személyemben :P Nagyon jó hangulat, DE AZ KICSIT SZAR, HOGY 2 ELSŐDLEGES 1 PISZTOLY+GRÁNÁT is lehet nálad. :/ Kár, hogy nincs olyan opcioó, hogy realisztikus mód, és akkor csak egy fegyvered van + max 2-3 tárad. Ha elfogy, akkor a földön található cuccokat kell összeszedned, mint ahogy a 2 vhban is volt. -
#86 ha itt lett volna már 2 hete akkor is késö lenne^.^ -
#85 hááááát. nem is tudom ez a játék ez vhogy olyan olyan. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLLLLLLLLLLLYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY MOHAA száksz ^.^ -
#84 És benne lesz majd Sztálingrád! Huh ott mi lesz ! -
#83 Jaja, azon most toltam végig, ott már meghaltam vagy 2x-3x :D De akárhányszor tolom újra, midig olyan hangulatos!! -
#82 Nekem az is tetszik,hogy lehet amortizálni a pályát,kerítés rombolás rulez ;). -
#81 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ most toltam végig a demo-t...és....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá....basszus ha tetszett a MOHAA akkor ezt imádni fogod....100X hangulatosabb és gyönyörű....ÁÁÁÁÁ...ez a játék nem lehet szavakkal...bazz mintha ott lettem volna...gebasz...nagyon üt.....áááááá....ÉÉÉÉSS a legfontosabb NAGYON NAGYON KORREKT GÉPIGÉNY!!!!! -
#78 Veteran fokozaton nem olyan könnyü :). -
#77 wáááááááááááááááááá én meg most keltem^.^
még csak most szedem.. de ha már ilyen jok a visszajelzések akkor nem aggododk tovább^.^ tuti király mwhahaha -
#75 Na én is most próbáltam ki. Hát ilyen hangulatos 2. WW-s fps-el még nem találkoztam! Tisztára mintha az Elit alakulatban lettem volna, ez vérprofi játék lesz! Már mitn a single az biztos az lesz, csak kicsit könnyű. Remélem a multi is lesz ilyen jó, kasztokkal, mindennel. -
#73 Veri a MOHAA-t meg a BF-et is lazán..... -
#72 Vagy meg is kettokor;)))
Itt van localban. 180Mbyte: http://www.hardwired.hu/dl.hw?id=1671&dl=1 -
djcom #71 We think no comments are necessary. The demo will be available tonight, at 02:00 GMT / 21:00 EST / 18:00 PST. Thanks for all your support folks!
Tehát nálunk 3-kor:( -
djcom #70 De sajnos holnap egész nap nem leszek,ugyhogy találtam egy aranyos beszólást tegnap az egyik topicban:
Felvágom az ereimet és bekenemvérrel a monitort:(((((((((((((((((