43642
  • Kandurex
    Nekem 100Hz-n pörög :)

Üldözök egy képet sztálingrádi csatáról valami eszméletlen kép....ha megtalálom nyomom ide
  • Davidus
    A célzás valami überkirály lett. Aki volt katona az tudja hogy ilyenkor valóban nem látszik szinte semmi csak a fegyver:) Nagyon valósághű lett.
  • Davidus
    Bazz de várom a multi demot te kurvaélet:)
  • Davidus
    Valami miatt csak 60hz-n megy ez a geci demó. 10 perc game után kifolyt a szemem. Lehet hogy a refresh rate fix a detonatorban csak d3d játékokra vonatkozik?
  • Davidus
    Aztakurva ez mindent büntet!!!!!!!!!
  • Torry
    Jaja...
    Sajnos...
    Mikorra lesz multiplayer demo??
    Lesz egyáltalán??
  • antijedi
    szép is jo is meg minden de kurvarövid ez a demo :(
  • pinehead
    Kár, hogy ez a rész a demóban sajna nincs benne.
    Fantasztikus hangulatú játék lesz ez.
    Mikor jön ki ponosan??
    2003Fall-bővebben valaki???!
  • Torry
    Lehet hogy igazad van.
    De szerintem nincsen.:)))
  • Gery1980
    hihi, én még csak most töltöm, és nagyon lassan csordogál sajna:(17K-val ereszkedik, de kivárom szép türelmesen:)
  • Davidus
    Eddig úgy voltam vele hogy leszarom magasról de most megláttam ezt a képet és már töltöm is:)
  • Dynamic
    Eh valamit tényleg nem értek.
    Hogy lehet kijelenteni, hogy jobb mint a Mohaa, meg az év játéka a HL2 mellett, amikor ez egy 10 perces demó(ami ugyan szó se róla, tényleg kiváló)?Nem kötekedés, de akkor is...
  • Torry
    Ez a Game.....
    ISTENCSÁSZÁRKIRÁLYÁLLAT!!!!!!!!!
    MOHAA ELTÖRPÜL!!!!!
    Pedig az sem volt semmi!!!
    Multi demo mikorra várható??
  • Kandurex
    hmmm....

• Kandurex
    Ellenség a kapuknál....nyító jelenet,,!!!!! Isten királyos film...a full játék előtt tuti megnézem!
  • Kandurex
    miért ne? nem hiszem, hogy ez lett volna az első küldetés...gondolom be kellett jutni az ellenséges vonalak mögé, addig meg szedhetet össze a társaság bőven a csatatérről fegyvert..of course, hogy mindent meg lehet magyarázni :)
  • Eisenhower
    majd a sztálingrádi küldetésnél biztos örülsz majd ha fegyvert kapsz mert volt egy kép ahol ugyanugy mint az ellenség a kapuknál-nál volt hogy egy ember fegyver másik lószart kapott^.^
    majd ha mindig lelönek mennyire visszasirod majd hogy az elején emnnyi stukker volt. jah és volt egy interju hogy az elsö küldetést könnyüre csinálták hogy ne rögtön a mélyvizbe essen a játékos. ugyhogy biztos lesznek meglepetések.
  • Eisenhower
    de lehet hogy akivel mész a játékban elöléptették^.^ meg lelötte a társát és azért van neki thompson meg minden. legyen egy kis képzelöerőd^.^
  • AirborneRanger
    Még 67%
  • Eisenhower
    ez biztos azé van hogy a demot ne und meg olyan hamar^.^ több fegyver. de még igy is jobb mint a mohaa. és ez a lényeg^.^
  • I.C.ram
    Pisztolyról nem is beszélve, hogy pisztolyt is csak tiszteknek adtak!
  • I.C.ram
    Akkor sem volt alap járaton 2 fegyver egy katonánál! Főleg Thompson csak a tiszteknek volt.
  • Torry
    Hi all!

Most szedem!
    Multi demo lesz valamikor??
    A full mikor jelenik meg?
  • Kandurex
    nagyapám azt mesélte, hogy a fronton a fele bagázs úgy nézett ki, mint egy sűndisznó a rájuk aggatott fegyverektől...ha találtak valami jóképűt és müködőt szinte rávetették magukat...te meg jössz ezzel, hogy miért lehet 2 gép fegyver + pisztoly és gránát....hülyeség
  • Lacc
    Hát tőled legalább kicsit több lelkesedés vártam :D
  • I.C.ram
    Viszont, ami nagyon király, hogy grafika szép, és 1280*1024*32 minden a lehető legjobbon, kb. 50-60 fps-sel megy!
  • I.C.ram
    Na srácok a nagy mohaa király is kipróbálta személyemben :P Nagyon jó hangulat, DE AZ KICSIT SZAR, HOGY 2 ELSŐDLEGES 1 PISZTOLY+GRÁNÁT is lehet nálad. :/ Kár, hogy nincs olyan opcioó, hogy realisztikus mód, és akkor csak egy fegyvered van + max 2-3 tárad. Ha elfogy, akkor a földön található cuccokat kell összeszedned, mint ahogy a 2 vhban is volt.
  • Eisenhower
    ha itt lett volna már 2 hete akkor is késö lenne^.^
  • Eisenhower
    hááááát. nem is tudom ez a játék ez vhogy olyan olyan. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLLLLLLLLLLLYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY MOHAA száksz ^.^
  • Lacc
    És benne lesz majd Sztálingrád! Huh ott mi lesz !
  • Lacc
    Jaja, azon most toltam végig, ott már meghaltam vagy 2x-3x :D De akárhányszor tolom újra, midig olyan hangulatos!!
  • Tibre
    Nekem az is tetszik,hogy lehet amortizálni a pályát,kerítés rombolás rulez ;).
  • Kandurex
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ most toltam végig a demo-t...és....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá....basszus ha tetszett a MOHAA akkor ezt imádni fogod....100X hangulatosabb és gyönyörű....ÁÁÁÁÁ...ez a játék nem lehet szavakkal...bazz mintha ott lettem volna...gebasz...nagyon üt.....áááááá....ÉÉÉÉSS a legfontosabb NAGYON NAGYON KORREKT GÉPIGÉNY!!!!!
  • Tibre
    Veteran fokozaton nem olyan könnyü :).
  • Eisenhower
    wáááááááááááááááááá én meg most keltem^.^
    még csak most szedem.. de ha már ilyen jok a visszajelzések akkor nem aggododk tovább^.^ tuti király mwhahaha
  • Lacc
    Na én is most próbáltam ki. Hát ilyen hangulatos 2. WW-s fps-el még nem találkoztam! Tisztára mintha az Elit alakulatban lettem volna, ez vérprofi játék lesz! Már mitn a single az biztos az lesz, csak kicsit könnyű. Remélem a multi is lesz ilyen jó, kasztokkal, mindennel.
  • [Rush]
    Veri a MOHAA-t meg a BF-et is lazán.....
  • Alexease
    Vagy meg is kettokor;)))
    Itt van localban. 180Mbyte: http://www.hardwired.hu/dl.hw?id=1671&dl=1
  • djcom
    We think no comments are necessary. The demo will be available tonight, at 02:00 GMT / 21:00 EST / 18:00 PST. Thanks for all your support folks!

Tehát nálunk 3-kor:(
  • djcom
    De sajnos holnap egész nap nem leszek,ugyhogy találtam egy aranyos beszólást tegnap az egyik topicban:
    Felvágom az ereimet és bekenemvérrel a monitort:(((((((((((((((((