43642
-
#154 Activision most adott az id-nek szabad kezet a D3-al, akkor adják ki amikor jólesik. Szal az időpont ebből a szempontból nem tűnik betonba alapozottnak :-O
Viszont amit az EA művelt a MOHAA-val, az kritikán aluli. Hol lehetne az a játék, ha nem az EA a kiadó! (így is top4-es játszottság...) -
#153 Ez egy hangyányit más, ugyanis az EA volt, ez meg Activision.
Azért remélem tudja tartani az Activision is az időpontot. Amúgy meg nem is csodálkozom, hogy az Infinity Ward ezúttal nem volt hajlandó eladni a projectet az EA-nak.
-
#152 Engem ki kell érdemelni! :) -
#151 Nem tudom ezt olvastam. De most jövök rá az úgy volt "állítólag ma jön" namost tudjuk a sztech berkekben mi az állítólag. -
#150 Egy ember mégis tud róla :) -
#149 I.C.Ram téged is akarunk ^.^ -
#148 Most nem azért,de ha nem vetted volna észre senki nem tud a multi demo-ról már,ha lesz egyáltalán,szóval felesleged megkérdezned ötödszörre ugyanazt :).Egyébként tesztelgettem kicsit a játék scripteltségét és például elég vicces,amikor a végén beszél a főnök,körbe állják a többiek,én behajintok középre egy gránátot és a főnök marad ott és pofázik tovább :),jah és ilyenkor sérthetetlen a beszélő személy.A többiek azért észlelik a gránátot és elfutnak előle persze. -
#147 ügye hazucc ? -
#146 Akkor holnap nagy hent lesz:) -
#145 De. Ma éjjel. -
Torry #144 Nem lesz?
Úgy hallottam lesz multi demó...
Vagy nem?? -
#143 miféle Multi-demó ? -
#142 Abban Pearl Harbor is benne lesz szóval sztem biztos az is fog ütni :). -
Torry #140 Multi demóról senkinek semmi infója nincsen??? -
#139 Láttátok már a templomtornyon fennakadt ejtőernyőst ? :) -
#138 Ja és hatalmas volt az elején amikor egy akna robbant mellettem és teljesen letompult a kishaver:DDD
Látás, hallás, mozgás a béka segge alatt.Nagy feeling:) -
#137 Szerintem is teljesen MOHAA, es tenyleg jobbnak tunik. Az eddigiek alapjan, szamomra biztos. Ami a MOHAA-ban idegesitett, es szamomra nagyon gagyi volt - es ezert nem is jatszottam vegig - az az orok elenfel volt (meg egy budibol is, vegtelen ellen jott) es az idetlen "arkados" reszek (pl. betett egy Jeep-be - de inkabb sinauto - es vegtelen loszerrel kellett kiirtani egyedul egy repteret).
Mar csak az izgat, hogy lesz-e olyan Instant Battle AI-val, mint a Battlefielben. Tudom, hogy az olnline az igazi, de millio ok miatt, nagyon jo lenne egy olyan is. -
#136 3 gondom van a témával kapcsolatban.
1.Rövid a demo
2.Nincs még multi rész
3.MIKOR JÖN A FULL!?:DDD
Iszonyat hangulatos, le a kalappal!
Nagyon tetszett az egész, csak tényleg rövidke volt.Izgatottan várom a folytatást.Mást nem is igazán tudok mondani.Komolyan nagyon nagy!!! -
#135 Szerintem nem fog változni, mert a MOHAAnál is tartottak a kiadási dátumot. -
warthog #134 Október 21.-re van kiirva,persze változhat.
Forrás: www.avault.com -
#133 MINDKETTŐT AKARJUK!!!!! -
#132 FULL -T AKARUNK!!!!!!!
FULL -T AKARUNK!!!!!!!
FULL -T AKARUNK!!!!!!!
FULL -T AKARUNK!!!!!!!
FULL -T AKARUNK!!!!!!!
-
#131 MULTIDEMO-T AKARUNK!!!!!!!!!!
MULTIDEMO-T AKARUNK!!!!!!!!!!
-
#130 Azt hiszem harmadjára is végignyomom, a szomszédok legnagyobb örömére:) -
Torry #129 Egyébként én nagy MOHAA fan vagyok..
Hasonlít...Nagyon hasonlít.
De jobb...:) -
#128 Nah ez viszont nagyon nem igaz!Veterán szinten már kezd reális sérülés érzetet kelteni a játék,DE nincs egy olyan,hogy 1 fej lövés és kampec lenne neked,ráadásul hiába sebeznek meg,ugyanolyan gyorsan tudsz menni,semmi sántítás,rosszabb célzás stb...
Plusz a tonna számra lerakott medicek is segítenek a regenerálódásban,de persze ez nem baj,hiszen nem kell egy játéknak ennyire reálisnak lennie,sőt ez esetben jól is jön a hangulat szempontjából.A HL sem a realitása miatt lett népszerű.
Viszont,ha reális játékkal akarsz játszani,akkor próbáld ki az Operation Flashpointot. -
TheCow #127 Végigtoltam a demót, elég állat lett. Főleg mikor az uccsó Flaknál oldalról lekaszáltam a németeket a gépágyúval.
Jó lesz ha kijön(?) a multi verzió... -
Torry #126 Végre egy olyan játék ahol TE is valósághűen sebzőcccc...
Yeahh.
Senkinek sincs infója a multiplayer demo-val kapcsolatban? -
#125 Na ez elég rövid szal jöhetne a multi demo:) -
#124 Fasza megcsinálta! thx -
#123 thx próbálom -
#122 izé...RefreshForce ez a full:) -
#121 reforce.exe
ezzel simmán betudod löni az Opengl XP alatti refit -
#120 ja -
#119 XP? -
#118 Na végigtoltam Veterán fokozaton is :) Móka nagyon, hogy kb. 3 lövés, és putty. -
#117 ÁÁÁÁÁÁÁ ez benne van a demóban? Gyorsan heeeeelp:)) -
#116 izé...elbasztam mester...fullba (1024X768) akartam...mán mindegy -
#115 Nekem csak 60hznem tudom mi lehet a gond mert a d3d gammák mennek rendesen. Valami tudod helpeljen:) -
#114 MEG VAN!!!!