43642
-
#465 Aztán mondjál véleményt, kritikát stb. stb
-
#464 na leért a game, ebéd után azt is megköstolom :) -
#463 úriiisten, kaptál egy fekete pontot :) -
#462 "ilyen" után lemaradt a vessző... -
#461 Se nem demo, se nem teljes, amolyan majdnem teljes verzió...
Viszont, ha már van ilyen biztos, hogy nem fog (sokat) csúszni! -
#460 Csak mostanában lett fizetős... -
#459 Ugyanez a helyzet nálam is, holnap este jár le, addig még megpróbálom leszippantani :)
Nforce-on 7 oldalán át támadtak egy srácot, mert nem akarták neki elhinni, hogy ez a PROMO verzió létezik. Azták persze kiderült, hogy mégis :D
Úgy tudom, temérdek játszható pálya van benne, valamely újságtól szivárgott ki. Valaki erősítsen meg ebben a hitemben. -
#458 ja fizetos
akkor azért nem ismertem :-) -
#457 szerintem is megéri, nekem még van 1 napos hozáférésem, anno 9 napja a max payne 2 miatt sms-eztem, de tényleg nagyon jó oldal, én majd holnap is küldök egy sms-t -
Mi a franc van ebben??? Most ez amolyan fél-full verzió vagy mi a pöcs? -
#455 Call of Duty promo: 84 x 14.3mb -
#454 Egyébként SMSWEB-es, de csak bruttó 200,- és 10 napig érvényes.
Én úgy voltam vele, hogy sms web-ezzen a franc, de ez tényleg megéri, minden nap van frissítés, játékok, szinkronos filmek, miegymás... -
#453 HDC -
#452 Mi a hdc honlapja? Pontos címet adjatok pls. -
#451 Mi is van ebben a promóban? -
#450 HDC: Hungarian Download Center
Az új hír az, hogy innen (is) letölthető!
PROMO verzió szerintem az újságíróknak szánt előzetes verzió, ami alapján már a megjelenés időpontja körül cikkezhetnek róla. -
#449 amúgy miaza HDC? :-) -
#448 ezt nem értem miért uj hir?
néz a 401-et már rég kint van -
Hamlet #447 Ehem.. én leszedtem... egy augusztus 15.-ei beta verzio 3 bugos es 2 felig meddig jatszhato palyaval. -
#446 Jelenjen mar meg nem birom!!! :D -
#444 kösz az info-t hykao! -
#443 azt olvastam, hogy ebben a változatban nincs benne az utolsó pálya. -
#442 na már én is töltöm, reggel 10-re lent is van -
#441 jaja, ez milyen verzió? -
#439 A HDC-ről!!! -
#438 A PROMO változat már letölthető!!! -
#437 -
#436 Nekem MÉG egy hét!. :-( -
#435 emberek, már csak 1 hét!!! -
#434 ok, láttam -
#433 Írtam ICQ-n, hogy ne offoljuk tele a topicot. -
#432 off: a 4. lemezes díszdobozos változat van meg? az elég király lehet... hány órányi extra van? 5-6? mennyibe is kerül? -
#431 Az igaz, de akkor is megveszem eredetibe, mégha nem is a special editiont.
OFF
Ilyen Special Editiont csak egy dolog érdemli meg nálam, és az nem játék, hanem film, és ez nem más mint a Gyűrűk Ura. Az első már megvan, lassan jön a második is díszdobozban.
ON
Szóval, akkor csak sima eredeti dobozos lesz majd ha olcsóbb lesz, nem pedig 12000 forint. -
#430 hát, annál biztos, hogy drágább lez (sajnos)... -
#429 AZt nem lehet tudni, hogy ez mennyivel lesz drágább, és hogy ez limited lesz, vagy sem? MErt gondolom ebből a kiadásból nem lesz akciós darab sajnos... :((
Így eleinte marad a warez, aztán majd ha olyan 6000 ft körül lesz, akkor buy it. -
#428 ezt nézzetek. bár sok embert ez nem érint, de azért érdemes +nézni -
#427 nem :) -
#426 Gondolom www.cod.hu ? :) -
mustar #425 az jövőhét ugye. -
#424 Thx. Bár pár nap múlva meg foglak majd kérni, hogy cseréld le az új weboldalunk címére. Arra majd kitesszük a linketeket mi is, amint beindul. :)