43642
-
#507 Nah, 1 órája nekem is leért. Nos, ez tényleg az, aminek mondják: promó. Egy 5 pályát tartalmazó élményadag, melyet a haveroknak mutogatnak: ilyet csinálunk.
Épp csak belekóstoltam a pályákba, nem akarom elrontani az élményt. Ilyen kiragadott, nem összefüggő massza csak hazavágná a teljes verzió iránti érdeklődésem, úgyhogy jó gyorsan szanálom is a drágát. Megérte? Nem hiszem. -
#506 ja... abban persze, hogy lesz -
#505 ebben még nincs. nem is erre gondoltam hanem a teljesre :D
-
#504 lehet, hogy írták, de ebbe még nincs multi -
#503 hdc-ről töltsd le -
#501 Azt honnan tudjam?
De van benne mivel irták.
-
#500 és megyi is?
Helló CB :D -
#499 VAN BENNE MULTI!!!!!!!!!! -
Lifeforce #497 Elég volt majdnem 1 évig. :) -
Lifeforce #496 Pont ezért nem indítunk :) -
#495 Hehee CB-sek,,.....mindegyik a MULTIT várja :))) Nem akartok egy H&D2 szervert indítani? Elég jó a gamma...kiköpött BF42' -
Lifeforce #494 A lényeget nem monjátok.
Van benne multi vagy nincs?
Merthogy választ azt még nem adott az aki kipróbálta. -
#493 Van multi? -
#492 Kampányonként lesz 5 pálya.
Egy ilyen játékot csak nem az időtartalmal fognak elszurni.
Ilyen kaliberű játékot semmivel sem szabad elszurní. Bang, Bang By Nancy Sinatra :) -
#491 az lehet -
#490 5 pályán lehet játszani, igen -
#489 Én úgy tudom, hogy kampányonként lesz 5! pálya! -
#488 jah ok -
#487 Akkor valami most nem tiszta! Zaki a te verziódba csak 5 pálya van?? -
#486 hát én is erre gondoltam, de remélem, hogy nem csak ez az 5 pálya lesz benne, mert akkor ez nagyon karcsú, 15-20 perc alatt lehet kb megcsinálni a pályákat (legalábbis én az 1., 4., 5.-et ennyi idő alatt csináltam meg) -
#485 augusztus 15-ei? nem október 16-án nyomták ki ez a Promo változatot? ott van lent a 401#-ben az info fájl! -
Ren #484 Hat ha a fullban csak ez az 5 kuldetes lesz benne + 1, akkor eleg rovid lesz :) De mint a neve is mutatja, ez egy promocios verzio es _szerintem_ csak 5 kuldetes jatszhato benne.
1. A legelso demobol ismert palya
2. A masodik demo utan jatszodik, amikor a kocsival kell menni
3. 2. folytatasa (ezek idaig az amerikai kampanybol voltak)
4. Egy hidat kell elfoglalni (ha jol emlekszem), angolokkal
5. Varsoi palyaudvar, oroszokkal
Mivel a program eleg meretes, nem kizart, hogy benne van az osszes grafika/hang/esetleg palya, de alapbol csak ez az 5 jatszhato...
-
Hamlet #483 Mondom, hogy össz 5-6 bugos pálya van benne, augusztus 15.-ei beta verzió nézd meg a fájlok dátumait. -
#482 Dty = Duty -
#481 ha már nagyon nem bírod Call of Dty nélkül, akkor sztem érdemes letölteni, de ha nem annyira sűrgős, akkor inkább várd meg azt a pár napot, mire megjelenik a full -
#480 még hányszor irjuk le? :-) -
#479 Én úgy tudom, hogy igen, de ez nem biztos -
#478 1 pálya nincs benne??? Csak ennyi a különbség ez meg a full között?? -
#477 olyasmi, csak nincs benne az utolsó pálya -
#476 Most akkor az már szinte full v. mi? -
#475 én nem tudok ingame képeket benyomni sajna -
#474 plz rakjatok képeket..
multi van a promoban? nyomja már vki online? -
#473 passz... a játék elejénél lehet választani 5 kampányt, vagy pályát azok mennek rendesen, épp az előbb sikerült megcsinálnom a warsó-i pályát, elég combos, egy raktárba kell bejutni ahol tankok vannak, és vannak egy páran... -
#472 Mi volt a probléma oka, hogy tudod folytatni?
Én most főként azért töltöm, mert már rongyosra jáccottam a két demót, és eszméletlenül szeretnék már a ruszkikkal nyomulni :) -
#471 na most a Warsó-i pályán nyomom, nagyon állat, csak kicsit nehéz, mert annyian vannak, mint az oroszok :) -
#470 hát nem tudom, én most megcsináltam az 1. pályát, utána nyomjtam egy next mission-t, és fekete képernyő + fagyi -
#469 Most végül is a promo, full-nak hány pályáját tartalmazza? -
#468 Én megvárom a fullt.
Valaki tudja mi lesz a 4. kampány? -
#467 Nekem most indult el lefel, holnap asszony úgyis dolgozik... :) -
#466 ok