43642
-
#550 de sztem várd + a full-t, bármelyik nap már itt lehet, mivel szerdán jelenik + a játék -
#549 a HDC-ről -
mustar #548 Halottam itt valaki promocios izéről. Honna lehet ezt letölteni? -
antijedi #547 jah csak ki kéne vlaahogy lön cdkey elenörzést :P -
Hamlet #546 Én majd rábeszélem a többieket, hogy Hidden and Dangerous 2 szervert (is) inditsunk. Multiban állat az a gém :) -
#545 a CODE klán tuti indit szervert^.^ csak jelenjen má meg a gamma^.^ -
#544 Én eddig nem multiztam ilyenekkel, de mejd megtanythatnátok :-) -
#543 akkor jó. -
#542 Hát nekem Radeonom van, de semmi gond a képpel... -
#541 Tényleg alig megy a game a ATI-s VGA-on?
Mármint ilyen fehér lesz a game :(
Mert ép ATI-t akarok venni. -
#540 Ez így van. -
#539 LooL a gyerek az egyik multi videó-ban milyen irtást véghez vitt.
Tiszta olyan amikor én rusholok mohaa-ban.
Szerénység RulZZ :)
De nagyon ütős lesz.
Gyerekek ha kijön és lesz server az olyan lesz mintha egy Bajnokok LIgája dőntőjére akarnál utolsó pillaatban jegyet venni --->ergo nem lesz soha hely :D -
#538 én newmrontom el a játékélményt ezzel........
pedig asszem én voltam az eslő aki elkezdte tölteni annó
-
#536 Végigtoltam a promo-ban lévő pályákat (5 db van kb.) Vélemény: király lesz! A grafika simán letagadhatná, hogy a régi q3as, olyan klassz lett, de a legjobb a játékmenet, egy pillanatig se unalmas, nem könnyű, de nem is túl nehéz (pláne, ha nem terminátort játszik az ember) Jók a fegyverek, a célzás, kúszás, futás stb. mind feldobják a játékot. (reális, hogy futás meg kúszás közben nem lehet célozni meg egyéb apróságok) -
#535 az a gépigény szempontjából előnyös,elnézegetve a videókat pedig nyilvánvaló,még mindig lehet újat és jobbat kihozni az öreg q3 engineből..
-
#534 maradt a q3 motor -
#533 klikk jobb felül a continue to call of duty ... tele van reklámmal az oldal,de ott kell lenniük. -
antijedi #532 hogy is van a mondás "láss ne csak nézz :P" -
#531 lehet nyilvánvaló a válasz,de maradt a q3 motor,vagy újat gyúrtak a call of dutyhoz? -
#530 Ezen az oldalon csak egy Dragonball reklám van. -
#529 Videók -
#528 nyomjatok be a multi részről egy video linket plsssss -
Hamlet #527 nézd meg a linken, le van irva, hogy melyik mi nagyjából.. szar minőségűek 18 db video. -
#526 naaaaaaaaa melyik :)) sry -
#525 melyik video van a multiról?? -
#524 melyik video van a multiról?? -
Hamlet #523 Na megnéztem mind a 18-at :) Hát azt kell mondjam, hogy a ez a gém nagyot fog szólni. Néhol kicsit túl pörgősnek tűnik a multi rész, de nagyon ott van a szeren! A Kill Cam pedig tök érdekessé teszi az egészet. Pontosan mikor is jön? :)) -
Hamlet #522 most szedek le vagy 10 videot
http://pc.ign.com/articles/456/456288p1.html egy cikk, es a media centerben van egy csomo uj video. :) -
#521 képeket vki plz!
a multi rész reméljük nagyon ütős lesz,hogy végre átálhassak a spearheadről egy jobbra,élethűbbre, izgalmasabbra..hajrá EA -
#520 bakker kiadtak pár multi videot szám szerint 5-öt. gamespy-on van de minden szerver full:/ -
#519 ebben a promoban nincs multi,server akkor lesz ha kijön a full. -
#518 29-én hivatalosan -
#517 Mikor jön ki a game? -
#516 ...................... -
#515 Undead: Most csinaltok szervert? a demo verziohoz? kell hozza patch?
(vagy mar megjelent a teljes?) -
#513 a promoba nincs -
#511 a promoba nincs multi^>^ -
#510 Fasza én akarok ott lenni az első :)
Csak rakjba be az ASE vagy benyomsz egy ip-t :) -
#509 akkor várunk a full-ra,ha jön lesz server is. -
#508 hi