43642
-
#766 megál az ész :-) -
#765 van már 4 movie róla! -
#764 Azt is nagyon várom már, de jó lenne egy demó, hogy lássam megéri-e. -
#763 jaja, az lesz :) -
#762 Az ugye az új Megal of Honor ugye? -
#761 off:pacific assault a kulcsszó..de előbb cod 1000L !!!!! -
#760 Az egyetlen dolog amit hiányolok ebböl a gémből az a rongybabafizika. A Max Payne 2 után nevetséges volt ötvenedjére ugyanazt a halálanimációt végignézni. :PPP -
#759 tényleg,igazad lehet..hurrá!! -
#758 hm egész jól jön P -
#757 akkor hajrá holnap? :-)))))
-
Beagie #755 Balázs Pali megkezdte áldásos tevékenységét a háttérben -
#754 hát ez szopás -
#753 nemáá! -
#752 Lehet, hogy csúszik pár napot az eredeti okt 29-ről Nov 5-re? interjú -
#750 grrrrrrrrrrrrrrr
baszki mégegyszer valaki betéved ezzel és nem képes pár hozzászólást visszaolvasni hagyjátok tölteni ne világosítsátok fel.
Még jóhogy nemtudott képeket betenni
Remélem ha a full kijön már nemfog mindenki ezzel jönni -
#748 -
Sir IvanHoe #747 ja
most nezem PRE GOLD -
#746 promo(bemutató(többpályás demo)) -
Sir IvanHoe #745 Akkor ez valami beta? Mert ,multi sincs benne. -
#744 Még nincs kint....Amit te próbálsz, azt az itt jelenlévők már kipróbálták, de mióta barátnő van már senki nem csinálja -
#743 ?????????? -
Sir IvanHoe #742 En mar probalom is! Csak nemtudom ,hogy kell ekepeket betenni ide. -
#741 Argh már alig várom!!! -
#740 na megyek, elverem az időt 1 kis Mohaa multival :) -
#739 Pedig lehet :D -
#738 vágom, én pl. a black hawk down-nal nem tudtam nyomni multiban :( -
#737 úgyértem,hogy felengedjen a cd-key,vagy vmi más védelmi dolog miatt.. -
#736 hát szép is lenne, ha nem lehetne multizni benne :P -
#735 hogy hogy még mindig semmi? sztem szerda előtt ne is várd a játékot -
#734 nekem bejön a tech múvi,bár a repcsiset még nem láttam. a víz tényleg higany,és tényleg itt tartunk. de azért én bízom abban a jatekban is. de most inkább a cod-ra gyúrok. reméljük lehet majd tört verzióval a neten nyomulni.
(persze a doboza miatt megveszem a boltban:)) -
#733 semmi -
#732 még mindig semmi? -
#731 hát annyira ne várd azt a pacific assaultot mert ultrabéna a tech muvi is^.^tök arcade pl a repülős videó látványos hogy repkednek ott mint a fecskék de hogy egy pilota se menne bele abba a dzsumbujba az 7szentség^>^na meg hogy thompsonnal épp hogy látja a repcsit és lelövi LOL ugyhogy az a gamma naon száksz lesz graf az oke^>^ ilyen kártyák mellett már kell is hogy ilyen grafja legyen^^ akkor a vízről ne is beszéljünk^.^ akár a higany^.^ igaz ez a technika még itt tart^.^ nah inkább várjuk türelemmel a cod-ot^^ -
#730 de szar ez a szulák só :D -
#729 Sztem a DEmoban jól néztek, ki és ugyis lesznek magyar egyenruha SKIn-ek :-)
A célkeresztemet meg nem birizgálni mert elsül... -
#728 mind1, leszarom, hogy hogy néznek ki a gameban a janik :) -
#727 :D -
#726 fllééééémmmm....fléééém érkezik az egyes vágányon...meg kérjük kedves utasainkat, hogy az ajtók szíveskedjenek.... -
#725 most komolyan... azért még jobb lenne a game, hogyha mohaa-ból lennének a csávók, vagyis úgy néznének ki mint ott -
#724 Tartalmas..