43642
-
#808 oks ha Fifa-t láttok is szoljatok ám :-)))))))) -
#807 :) -
krisz073 #806 Én nem ,én 2 percenként frissitek -
#805 én is.. -
#804 Fanatuzmiss rulZ :D
Én is ilyen vagyok. -
#803 Bármennyire is érzem, hogy holnap este jön csak azért 5 percenként frissítem nforce-ot, meg az nforce fórumot, hátha csöppen egy kis hírmorzsa... :) -
antijedi #802 802. -
#801 De szívesen nyomnám már azt a 20-30 órát :)
-
#800 ja, 800. -
#799 hmmmm, az korrekt :) -
#798 20-30 órányi SinglePlayer játékidő
Ezt mondták a készítők :) -
#797 tényleg, az nem tudjátok vajon mennyi lehet a játékidő, nem olvasta valaki valahol? -
#796 Azért elfelejteni nem kell, de egy pár plusz napot várni kell, addig végignyomom a single-t, hogy a multiba már beolajozott legyek... :)
-
#795 sztem se :( -
#794 Végén az lesz ,hogy az annyira várt multit elég sokan elfelejthetjük a cd key miatt :( -
#793 Illetve úgy a helyes a mondat, hogy ne számítsünk rá.
-
#792 Hát nem akarok vészjósló lenni, de holnap esténél előbb ne nagyon számítsatok rá.
-
#791 Na akkor kb mára várható? -
#790 Szvsz 2 cd-s lesz plusz 1 zenei cd akik SE-t vesznek. -
#789 Gyerekek csak ne legyen cd key-es :) -
#787 Igen, bár egy platoon kiegészítő jót tenne, de ha nincs, akkor jó lesz ez is.... :))) -
Árnyvadász #786 Csacsi :)) Neked örülök, mint mindig, bár ezt azt hiszem mondanom sem kell. Látom te is feszült várakozásban vársz a 2003-as év legjobb programjára. -
Árnyvadász #785 A program aranylemez stádiumban van a német Gamestar jelentése szerint. Nekem egyetlen kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban: Lesznek benne botok a multis pályákon? Mert azt olvastam, hogy bot support-al rendelkezik a program (MOHAA sajnos nem, ugye) de hogy ezt most a fejlesztőcsapat valósítja meg, vagy majd később a mod szerkesztők azt nem tudom. Ha valaki innen tudja, annak megköszönném. -
#784 Itt az eredetije az én írásomnak : "Pretty sure they will check the keys, might take a couple days to turn on the checking though."
Ha tévednék ne öljetek meg, de ezk mind olvasott információk. -
#783 Meg állíttólag lesz cd-key ellenőrzés a szervereken, szóval a multira még legalább a megjelenés után 4-5 napot várni kell... :(( -
HBA|Sold #782 hamahamahamahama -
#781 Na körülnéztem egy kicsit az nforce fórumán, mindenki a mában reménykedik, de az optimistábbak azt modnják, hogy talán holnap, megjelenés után mert ha eddig nem tudták megszerezni, akkor már nem is nagyon fogják a megjelenés előtt.
A másik érdekesség, szintén az nforce fórumról, ami nem tudom, hogy igaz-e : "Final release will be 4 cds".
Ha igaz, akkor jó kis idő lesz, mire lejön, és fel is kell szabadítani jó sok helyet a winyómon, mert megint tele jó adag szeméttel. -
#780 Baszki nem lehet kiirni a téma alá nagybetükkel?
Nemigaz hogy 6 óránként betéved valaki megkérdezni :-) -
#779 NEM AZ A PROMO -
#777 kissebb erőmű egy arcade gammáért ha visszábbolvastok a tegnapi hozzászolásomhoz akko tudjátok miért ^.^ -
#776 jaja, kisebb atomerőmű :P -
#775 Tegnap (akkor már lenne törés). Amúgy kicsit szkeptikus vagyok a MOHPA-val szemben. Nem semmi vas kellhet hozzá. -
#774 MOST!
:D -
#773 ja, mondjuk ma :) -
#772 Oksa. Akkor remélem minél hamarabb megjelenik :P -
#771 lenne.
a megjelenéssel kapcsolatos szöveget meg Zagash #752ben rosszul értelmezte. Zöldfülnél a pont,azaz:
"No change – locked in We actually pulled it in a bit from Nov. 5th" annyit tesz,hogy előre hozták nov5ről okt. végére,ahogy mondták. nincs változás. nincs para.
-
#770 jaja, sztem is -
#769 lenne -
#768 Lenne sztetek értelme egy CoD nagycikknek, ha majd kijött? Vagy felesleges, úgyis mindenki maga fedezi fel stb. -
#767 hát én mindenhol azt olvastam, hogy előrehozták a +jelenést 29.-ére, sztem az a kiadási dátum, legalábbis nagyon remélem, hogy nem kell még 1 hetet várni a gamera