43642
-
#850 de sztem ez nem új. mostmár mind1,letöltöttem.. -
#849 na nekem legyütt, megkukkantom :) -
#848 24,9MB.. -
#847 tényleg, bocs :P -
#846 24,9 :) hajrá.. -
#845 kijött egy új Movie én már töltöm is! (25MB) -
#844 nem béta Promo :) -
#842 na aki nem tudja a pontos adatokat hogy melyik tankba mennyi lőszer van az ne irjon itt dalokat^.^ -
#841 :DD -
#840 hát ez elég gyenge vót :P -
Hamlet #839 Megjelent!... egy pattanás a seggem! (milyen jó dalt lehetne ebből irni :)) ) -
#838 nah akko elmondom mindenki nézze ezt az oldalt^>^ www.nforce.nl ha itt nem írják hogy megjelent meg nincs ott a nuke jelzés akko megjelent addig minden ilyen warezftp-n levő cod az a PROMO változat kapisch? ^.^ -
#837 biztos, hogy az :) -
#835 ezért mert az egy hős volt :) -
#834 Na majd holnap este meglátjuk :)
Ha holnap nem jön akkor kb jővő hétre várható?:((((((( -
#833 az gáz. én csak egyszer végigfutottam a demón,profinak tűnt az egész,ebből gondoltam.. -
#832 Azok be vannak scriptelve. Önnálló gondolkodásra képtelenek lennének. Demoban is beállt a pálya közepére egyik csapattársam, és lese szarta, hogy csak úgy repkednek a gránátok. -
#831 amúgy sztem lesznek botok a játékban,a demoban is elég jól viselkednek bajtársak,akár botok is lehetnének..vagy nem? -
#830 Háborúban olyan nincs, hogy izgett-mozgott mindenki miután lelött valakit. Ha volt egy jó hely, addig lött onnan, amíg nem löttek rá. -
antijedi #829 szvsz ki/be kapcsolhato lesz a szervereken :) -
#828 Sorry, tényleg azt hittem ez végső verzió ilyen promo izét még nem láttam, de végül is nekem tökmind1, ez nem az én gamem lesz.
Nem szoktam húzni a jónépet dezinformációkkal, azt meghagyom a debileknek...Akkor további jó várakozást bár ha jól láttam az még mindig előbb jön, mint a KOTOR, úgyhogy nekem kell többet várni...a fene
-
#827 mármint a valóságban.. -
#826 sztem is gáz,ha nem lehet kikapcsolni a serveren a killcam-et. ha kinyírják az embert és nem is látja honnan lőtték le,már nem is fogja meglátni.. -
#825 BF-ben is volt egy ilyen opció, meg lehetett szokni. Ha meg egyhelyben maradsz miután megöltél valakit, magadra vess :) -
#824 Ez a dolog mindig elfogja árulni, hogy hova bujsz, köv körben tuti, hogy odafognak beküldeni 3 gránátot még látatlanba is. -
#823 Miért lehetne ettől kiszúrni?? Nem értem! -
#822 Na szerintem ma se jön de a holnap az hotziher? -
#821 Legalább néhány csítert ki lehet majd szúrni. -
#820 Lol az tök jó, kilehet szűrni a csitereket :) -
#819 Én attól félek, hogy ez a "aki megölt odazoomol a kamera" cucc tönkrevágja a játékot. Jó lenne, ha kivennék. -
#818 JaJ jöjjön már :) -
#817 ez már nemigaz
lassan egy hónapja írtam róla PPPPPpp -
#816 ez a Promo változat már egy lejárt lemez -
#815 Bocs valami promo verzió, ezt írtál róla: "i think this promo is in the final state of the game.. just some lever missing, also multiplayer but who cares? its not like that half life beta. and that one everyone downloaded it even deserve an announcement on nforce.. this one didn't.." -
#814 de viccesek vagyunk -
#813 Privát ftp-n már fennt van egy-pár órája, ugytűnik a végleges verzió. Engem nem érdekel ez a game, de szólok, hátha örül neki valaki. -
#812 Ha Call of Duty-t láttok, akkor is szóljatok... -
#811 persze arra is gondoltam, de mondom aztis beirom kipasziroznak innen -
#810 akarom mondani NBA-t :) -
#809 meg ha NHA-t akkor is :P