43642
  • fm
    de sztem ez nem új. mostmár mind1,letöltöttem..
  • zaki
    na nekem legyütt, megkukkantom :)
  • fm
    24,9MB..
  • zaki
    tényleg, bocs :P
  • fm
    24,9 :) hajrá..
  • zaki
    kijött egy új Movie én már töltöm is! (25MB)
  • zaki
    nem béta Promo :)
  • Eisenhower
    na aki nem tudja a pontos adatokat hogy melyik tankba mennyi lőszer van az ne irjon itt dalokat^.^
  • fm
    :DD
  • zaki
    hát ez elég gyenge vót :P
  • Hamlet
    Megjelent!... egy pattanás a seggem! (milyen jó dalt lehetne ebből irni :)) )
  • Eisenhower
    nah akko elmondom mindenki nézze ezt az oldalt^>^ www.nforce.nl ha itt nem írják hogy megjelent meg nincs ott a nuke jelzés akko megjelent addig minden ilyen warezftp-n levő cod az a PROMO változat kapisch? ^.^
  • zaki
    biztos, hogy az :)
  • shaba23 #835
    ezért mert az egy hős volt :)
  • CELL StormBird
    Na majd holnap este meglátjuk :)
    Ha holnap nem jön akkor kb jővő hétre várható?:(((((((
  • fm
    az gáz. én csak egyszer végigfutottam a demón,profinak tűnt az egész,ebből gondoltam..
  • I.C.ram
    Azok be vannak scriptelve. Önnálló gondolkodásra képtelenek lennének. Demoban is beállt a pálya közepére egyik csapattársam, és lese szarta, hogy csak úgy repkednek a gránátok.
  • fm
    amúgy sztem lesznek botok a játékban,a demoban is elég jól viselkednek bajtársak,akár botok is lehetnének..vagy nem?
  • I.C.ram
    Háborúban olyan nincs, hogy izgett-mozgott mindenki miután lelött valakit. Ha volt egy jó hely, addig lött onnan, amíg nem löttek rá.
  • antijedi
    szvsz ki/be kapcsolhato lesz a szervereken :)
  • Ferro_TwL
    Sorry, tényleg azt hittem ez végső verzió ilyen promo izét még nem láttam, de végül is nekem tökmind1, ez nem az én gamem lesz.
    Nem szoktam húzni a jónépet dezinformációkkal, azt meghagyom a debileknek...Akkor további jó várakozást bár ha jól láttam az még mindig előbb jön, mint a KOTOR, úgyhogy nekem kell többet várni...a fene
  • fm
    mármint a valóságban..
  • fm
    sztem is gáz,ha nem lehet kikapcsolni a serveren a killcam-et. ha kinyírják az embert és nem is látja honnan lőtték le,már nem is fogja meglátni..
  • Lacc
    BF-ben is volt egy ilyen opció, meg lehetett szokni. Ha meg egyhelyben maradsz miután megöltél valakit, magadra vess :)
  • I.C.ram
    Ez a dolog mindig elfogja árulni, hogy hova bujsz, köv körben tuti, hogy odafognak beküldeni 3 gránátot még látatlanba is.
  • I.C.ram
    Miért lehetne ettől kiszúrni?? Nem értem!
  • CELL StormBird
    Na szerintem ma se jön de a holnap az hotziher?
  • Lacc
    Legalább néhány csítert ki lehet majd szúrni.
  • CELL StormBird
    Lol az tök jó, kilehet szűrni a csitereket :)
  • I.C.ram
    Én attól félek, hogy ez a "aki megölt odazoomol a kamera" cucc tönkrevágja a játékot. Jó lenne, ha kivennék.
  • CELL StormBird
    JaJ jöjjön már :)
  • Breki33
    ez már nemigaz
    lassan egy hónapja írtam róla PPPPPpp
  • zaki
    ez a Promo változat már egy lejárt lemez
  • Ferro_TwL
    Bocs valami promo verzió, ezt írtál róla: "i think this promo is in the final state of the game.. just some lever missing, also multiplayer but who cares? its not like that half life beta. and that one everyone downloaded it even deserve an announcement on nforce.. this one didn't.."
  • shaba23 #814
    de viccesek vagyunk
  • Ferro_TwL
    Privát ftp-n már fennt van egy-pár órája, ugytűnik a végleges verzió. Engem nem érdekel ez a game, de szólok, hátha örül neki valaki.
  • Csacsi
    Ha Call of Duty-t láttok, akkor is szóljatok...
  • Breki33
    persze arra is gondoltam, de mondom aztis beirom kipasziroznak innen
  • zaki
    akarom mondani NBA-t :)
  • zaki
    meg ha NHA-t akkor is :P