43642
  • fm
    legyen 2cd,én úgyis a multira pályázom inkább,a single rész szinte felesleges
  • zaki
    én l*szarom, legyen 5 cds, csak jöjjön már ki :P
  • Mayday
    Egyezzunk ki haromban...
  • Kandurex
    2+ CD = min. 2CD, de lehet több is ;)
  • fm
    mit értesz azalatt,hogy 2+cd?? két cd-nél több lesz?
  • Kandurex
    Figyeljétek meg ha ma ki is jön, szinte tuti, hogy 17:00 + után valamikor 2+ CD, hogy még véletlenül se tudjunk vele ma játszani
  • zaki
    én is kipróbáltam, és csak 5 pálya játszható benne, szóval ez nem csak nálad van így, ez egy ilyen verzió :)
  • Sammyka1
    Sziasztok!

Sikerült szereznem egy promó kiadást a COD-ból.
    Azt írták hogy annyiban más az FULL-tól hogy csak az utolsó pálya hiányzik.
    Azonban minden küldetésből csak egy pálya megy. (De azok nagyon jók:))
    Valaki találkozott ezen kiadással úgy hogy az működik???

• zaki
    úgy legyen :)
  • Csacsi
    Nah el kell mennem cd-ket venni, meg az autómért a szervízbe, és addigra ki kell jönnie. Mert ha nem, akkor
  • zaki
    nekem most Netscape-m van, azzal is műkszik
  • zaki
    ja, meg balázs pali is ott volt :D
  • Csacsi
    Internet explorerben igen.
  • zaki
    F5-el lehet frissíteni? nem is tudtam :D
  • Csacsi
    De azért a half life 2 nek sokkal nagyobb a neve, sokkal többen várják, és sokkal többen ismerik. Plusz ott volt az a balhé, ami az egész netközösséget megmozgatta.
  • zaki
    :)))
  • Csacsi
    Bár mondjuk már én billentyűzetem is kezd kopni az "F5" gomb a sok frissítéstől... :)
  • zaki
    nemsokára elérjük az 1000-et, pedig még meg sem jelent a játék, bár hol vagyunk mi még a Half-Life 2 topictól :P
  • Csacsi
    Akkor jó, akkor nekem csak ezt a fórumot kell frissítenem, és nem kell állandóan néznem az nforcet.
  • Csacsi
    Itt is van egy kis bizonyíték, hogy ma van a "shipping date"
  • zaki
    ez van mindenhol :)
  • zaki
    én akarom először megtudni, hogy megjelent a game, így 5 percenként nézem az izonews-t, meg a nforce.nl-t :P
  • Csacsi
    Na már én is találtam vmit az ign.com-on : Availability: Pre-Release ETA: 10/29/03

illetve itt a link.
  • fm
    :DD szar is lenne..
  • fm
    le lett tárgyalva(legalábbis köztünk) plusz az a videó nem új! nekem már megvolt régebben is,most is leszedtem,aztán látom:nincs ebben semmi új..MA KELL JÖNNIE!
  • Csacsi
    Zaki: Hol van ez írva? Melyik külföldi oldalon?
  • zaki
    október 29.-ére bazz :)
  • zaki
    bazz, de már ezerszer el lett mondva, hogy november 29.-ére előbbre hozták a megjelenést
  • Beagie
    az amazon.com-on nov.4-re ígérik + az új videó végén is november van, szóval nem lesz itt ma semmi :(((
  • Punker
    most azonnal!!!!!!!!!!!!!
  • zaki
    úgy van! :)
  • fm
    tessék ma kijönni!
  • Mayday
    Jon ma.
  • HBA|Sold
    na gyerekek ma minden kiderül hogy nemjöne ki a cod vagy kijön e a cod és akkor mindenki derül
    :DD
  • CELL StormBird
    Azok a multi pályák nagyon űtősek :)
    Ha valaki multizott mohaa-val OBJ-t akkor ott a HUNT nem volt kis pálya de ezek enyhén nagyobbak :D
  • CELL StormBird
    Hajrá COD pöj pöj HL2 :D
  • zaki
    ma estére sztem már biztos kint lesz a neten a game
  • CELL StormBird
    mmeg ott már tesztelték a gammet.
    akkor valszeg mi is fogjuk ma :)
    De inkább holnap.
  • zaki
    még mindig nincs ISO... :(
  • Kandurex
    Jah, hááát a képek nem egy nagy számok, bár evidens, hogy multi mappokon nem a kismillió poli és kidolgozottság számít. Továbbra is fenntartom azon véleményem, hogy ez a játék nagyságrendekkel nagyobbat fog ütni single -ben, mint multiban. Multi tortába nehéz beleharapni. Szinte soha nem volt, pár kivételével (UnrealT,Q3,CS (bár a CS kakukkfióka:)), ami igazán sikert ért volna el úgy, hogy csak multira készült. Szal, túrósbukta ha túlzottan a multira gyúrnak. De sztem az ilyen félelmeim teljesen megalapozatlanok :) hisz elég csak meg nézni a Stalingradi és az egyéb finom videókat amiket ez idáig láttunk.